Han Solo "forum" ;-) (Kecy... přesun odevšud..)
- Jana Kawa
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
jé Jaroušku, to mě mrzí, to měl být vtip, lidi kolem mě, co znám, tak drží celý život dietu a nikam to nevedeHan Solo píše:jani já dal za letošek dolůpřes 20 KG A RAMENA Z HOkeje fakt nezhubnu.ale dík už jsem zase v depce.Jana Kawa píše:sežeň batůžek velikosti L, no a tobě nezbyde nic jinýho, než zhubnout a nebo ji nos zatím rozepnutou - já vím, dobrá rada nad zlato![]()
![]()
![]()
(teda mimo Majdinky)
Jana ZX6R 05
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC
-
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
jani v pohodě já to tak vzal tak ať se rozvedou a pujde to samoJana Kawa píše:jé Jaroušku, to mě mrzí, to měl být vtip, lidi kolem mě, co znám, tak drží celý život dietu a nikam to nevedeHan Solo píše:jani já dal za letošek dolůpřes 20 KG A RAMENA Z HOkeje fakt nezhubnu.ale dík už jsem zase v depce.Jana Kawa píše:sežeň batůžek velikosti L, no a tobě nezbyde nic jinýho, než zhubnout a nebo ji nos zatím rozepnutou - já vím, dobrá rada nad zlato![]()
![]()
![]()
(teda mimo Majdinky)

Han Solo
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
jé Jaroušku, to mě mrzí, to měl být vtip, lidi kolem mě, co znám, tak drží celý život dietu a nikam to nevede
(teda mimo Majdinky)[/quote]
Ó děkuji. Někde (na prdýlce) to jde hůř a někde bohužel dost dobře (asi se mnou za chvíli nebudou problémy tak velké, bo mi snad zbyde aspoń volant, jak v podpisu píše ŠumavaCZ)
A Jardo, chlap má být chlap. O co se pak ta ženská má opřít! Takže hlavu vzhůru, ty si mikinu uvážeš kolem pasu a baťůžek ji bude nosit na motobundě.
(teda mimo Majdinky)[/quote]
Ó děkuji. Někde (na prdýlce) to jde hůř a někde bohužel dost dobře (asi se mnou za chvíli nebudou problémy tak velké, bo mi snad zbyde aspoń volant, jak v podpisu píše ŠumavaCZ)

A Jardo, chlap má být chlap. O co se pak ta ženská má opřít! Takže hlavu vzhůru, ty si mikinu uvážeš kolem pasu a baťůžek ji bude nosit na motobundě.

Majdinka ER-5
život je snění a sny se občas plní
život je snění a sny se občas plní
Jardo, málo chlastášHan Solo píše:jani já dal za letošek dolůpřes 20 KG A RAMENA Z HOkeje fakt nezhubnu.ale dík už jsem zase v depce.Jana Kawa píše:sežeň batůžek velikosti L, no a tobě nezbyde nic jinýho, než zhubnout a nebo ji nos zatím rozepnutou - já vím, dobrá rada nad zlato![]()
![]()
![]()

Samčus ZRX
""CKC_481""
""CKC_481""