....no ty mas reci jak muj tatikZ. píše:No vlasně jo ... jak jsem starý, tak jsem hloupý. No vlastně ono to půjde lépe stavět na zadní. Víš, já nikdy neměl potřebujezdit po zadním, tak mi to hned nedošlo.
Menší přední kolečko
xxxCKC 475xxx
Kawaevoluce->ER-5->ZR-7S->Z750S->ZZR 1400ABS->???
....no nestvi meKankX píše:to je zvlastni, nekdo chce jezdit po zadnim, nezveda se mu to a sere ho to... ja po zadnim jezdit nechci, zveda se mi to a sere me to...
xxxCKC 475xxx
tož nevím jestli se mám nasr.t nebo to brát jako lichotkuVikki46 píše:....no ty mas reci jak muj tatikZ. píše:No vlasně jo ... jak jsem starý, tak jsem hloupý. No vlastně ono to půjde lépe stavět na zadní. Víš, já nikdy neměl potřebujezdit po zadním, tak mi to hned nedošlo.
....ostatne vekove jste na tom podobne
....on me v tom ale nechava...protoze vi ze musim nad nejakyma kravina furt premyslet
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
....no tak vyskove uz ucite neeemilda píše:Vikki,ne že bys byl starej,ale obávám se,že i přez Tvůj mladý věk už nepovyrosteš!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
xxxCKC 475xxx
....no ja jsem jen chtel rici ze az bud starsi tak me takovehle kraviny taky nebudou zajimat...ale tys urcite taky za mlada premyslel jak a co upravit na motu v takovehle "kravskem" pojetiZ. píše:tož nevím jestli se mám nasr.t nebo to brát jako lichotkuVikki46 píše:....no ty mas reci jak muj tatikZ. píše:No vlasně jo ... jak jsem starý, tak jsem hloupý. No vlastně ono to půjde lépe stavět na zadní. Víš, já nikdy neměl potřebujezdit po zadním, tak mi to hned nedošlo.
....ostatne vekove jste na tom podobne
....on me v tom ale nechava...protoze vi ze musim nad nejakyma kravina furt premyslet
xxxCKC 475xxx
mě napadaly lepší věci - třeba jestli fichtl pojede na směs nafty a petrolejeVikki46 píše:....no ja jsem jen chtel rici ze az bud starsi tak me takovehle kraviny taky nebudou zajimat...ale tys urcite taky za mlada premyslel jak a co upravit na motu v takovehle "kravskem" pojetiZ. píše:tož nevím jestli se mám nasr.t nebo to brát jako lichotkuVikki46 píše: ....no ty mas reci jak muj tatik....ostatne vekove jste na tom podobne
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<