Podzimní Skalka 2009
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
HLEDAM
...nevzal nahodou nekdo k sobe 2 DVD popsane fixem "KankX" ??? Jsem je dostal vecer od Martyho a nejak jsem se spolecensky unavil, zapomel je na stole a rano jsem byl rad ze jsem se vyskrabal na motorku 

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- Dak
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Pochopeno jinak, než bylo řečeno! Slova souhlasí, ale byli řečeny jinak. Hoši asi ste si to neměli lét do ušíZRX 1984 píše:Ale v tý zelený to byla ted apumelice a ještě jsi zapomněl Hlečinu koštovací lahev a Dakovu taktéž. Kubova Herecká scéna při přivítání s Dakem byla dost zábavná, usmívám se jí jetě teďmarek píše:Ty bys nám tak ještě chyběl. Už tak došla v průběhu noci zelená, vodka i teqila. Kdybys tam byl ještě ty, tak jsme na suchu už kolem desátéKING píše:Sakra a já chyběl to mě moc mrzí![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pro nepřítomné se pokusím to popsat. Kuba se po obědě probudil a přišel za námi kde již byl Dak se svoji slivovičkou
Když uviděl lKubu zvolal Zdar píčo, podejte mi slivovici. Kuba velmi krásnými hereckými tragickými gesty říká : " Daku kurva nemůžeš mě někdy pozdrvavit normálně a ne pokaždé zdar pičo, slivovicu " Asi to nemá takové kouzlo jako na živo, ale fak jsem se za břicho popadal

Dak
CKC -015-
CKC -015-
Re: HLEDAM
....myslim ze Myšák tam bral k sobe nejake DVD co nebylo "nikoho"....precejenom jeli jsme jako posledni a tak se nebylo koho zeptat jestli neni jehoKankX píše:...nevzal nahodou nekdo k sobe 2 DVD popsane fixem "KankX" ??? Jsem je dostal vecer od Martyho a nejak jsem se spolecensky unavil, zapomel je na stole a rano jsem byl rad ze jsem se vyskrabal na motorku
xxxCKC 475xxx
Kawaevoluce->ER-5->ZR-7S->Z750S->ZZR 1400ABS->???
Kawaevoluce->ER-5->ZR-7S->Z750S->ZZR 1400ABS->???
tak jinak, doufám, že ten jinej druh panáků vychlastá někdo přede mnouKuba ZRX píše:jasně že jeden druh....... jeden druh panáků, jeden druh piva, jeden druh vínaZRX 1984 píše:To já se taky těším, doufám jen že budou mít jen jeden druh panáků

ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
napiš mi adresu, já Ti je pošlu... jsou to ty Tvoje...KankX píše:...nevzal nahodou nekdo k sobe 2 DVD popsane fixem "KankX" ??? Jsem je dostal vecer od Martyho a nejak jsem se spolecensky unavil, zapomel je na stole a rano jsem byl rad ze jsem se vyskrabal na motorku
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
misak39 píše:napiš mi adresu, já Ti je pošlu... jsou to ty Tvoje...KankX píše:...nevzal nahodou nekdo k sobe 2 DVD popsane fixem "KankX" ??? Jsem je dostal vecer od Martyho a nejak jsem se spolecensky unavil, zapomel je na stole a rano jsem byl rad ze jsem se vyskrabal na motorku

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer