zase hlasování
- ivanversys
- Easy slider
- farmář
- Ghostrider
také doufáš,viď?
a to jedeme v podstatě legoš, protože děláme jen to co je nám umožněno jak říkají pravidla.....ze své IP jednou za osm(tady my dokonce co koukám za devět minut) zahlasujeme.
Mám z toho dokonce dobrej pocit a to je už co říct
já v Plzni chodil kdys na základku s 2500 parchantama(vím co mluvím coby member
) a kdyby každej pátej tj pět set lidí klikl za týden stokrát, je to 50000 hlasů, to nás bylo ještě víc a ti dojížděli jinam bo se nevešli.
Takže v podstatě to beru tak, že nějaká malotřídka s prominutím z Asijské prdele(já bydlím zase v jiné řiti) nemá šanci se v podstatě ani zůčastnit někde ve středu pole.
No a pro děcka z menšího hnízda ještě k tomu na Moravě je první cena výlet do ZOO jestli se nepletu nedej bože v Práglu, největší to díře světa opravdu zážitek.(urážím Prahu v dobrém, ale bydlet bych tam fakt nechtěl
)
My z Plzně tam jezdili, jako další odměna no nevím, od nás tam jeli všici minimálně jednou.
A tohle je proč jsem byl ochotnej zkoušet ještě většího hlasovacího krakena než je tohle
PS : na introverta dlouhej příspěvek. To byla ta slivka
a radost, že Veselí vede, což u mne vedlo k veselí

Mám z toho dokonce dobrej pocit a to je už co říct

Takže v podstatě to beru tak, že nějaká malotřídka s prominutím z Asijské prdele(já bydlím zase v jiné řiti) nemá šanci se v podstatě ani zůčastnit někde ve středu pole.
No a pro děcka z menšího hnízda ještě k tomu na Moravě je první cena výlet do ZOO jestli se nepletu nedej bože v Práglu, největší to díře světa opravdu zážitek.(urážím Prahu v dobrém, ale bydlet bych tam fakt nechtěl

My z Plzně tam jezdili, jako další odměna no nevím, od nás tam jeli všici minimálně jednou.
A tohle je proč jsem byl ochotnej zkoušet ještě většího hlasovacího krakena než je tohle

PS : na introverta dlouhej příspěvek. To byla ta slivka

Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
- Jana Kawa
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Farmáři, jsme z romské prdel, máme asi 900 obyvatel a z toho 130 romů - přihlášených + stálé návštěvy
a naše Veselí není na Moravě, ale v Českém ráji - bohužel, jižní Moravu bych za rodnou hroudu brala hned
musíš jezdit častěji na akce, máš základní nedostatky 

a naše Veselí není na Moravě, ale v Českém ráji - bohužel, jižní Moravu bych za rodnou hroudu brala hned

Jana ZX6R 05
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC
- farmář
- Ghostrider
mám, ale například nyní mě honí ekšn zvané dělené rodinného majetku a dohonilo mne to stavět stáje pro koně, dva dny jsemlítal s kangem asi 20 kilo a ještě teď se klepu. Navážím tvárnice, řežu do zdí zapuštění nových atd, ani Skalka nevyšla. Já se ti těším na tu utopii že bude jednou hotovo,Jani.
Ale zkusím se polepšit
slibuji.
Ale zkusím se polepšit

Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- ivanversys
- Easy slider