no to je přesně onoPepa píše:Dejte mě sem někdo prosím kde ta Skalka přesně je. Jednu poblíže České Lípy a Doks jsem našel. A jak se to tam jmenuje, někde bylo něco jako pension Skalka, ale nejsem si jistý.
Podzimní Skalka 2009
- Ladis
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Může mít naše místa...bohužel to tentokrát pro nemoc nedáme!volkswagen píše:Někam se vejde. Kdyžtak může spát pod barem, nebo se přitulíte kucímisak39 píše:Vítku, pls,počítáš i s Alešem?(kamarád jak jsem psal v PM) není na seznamu...
Naviděnou na povánočním sklípku!
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
Ladis píše:Může mít naše místa...bohužel to tentokrát pro nemoc nedáme!volkswagen píše:Někam se vejde. Kdyžtak může spát pod barem, nebo se přitulíte kucímisak39 píše:Vítku, pls,počítáš i s Alešem?(kamarád jak jsem psal v PM) není na seznamu...![]()
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
kdyz se podivas na prvni prispevek, tak je tam napsano "zaciname v sobotu OBEDEM" ... obvykly cas obeda byva 12:00 takze bych tipoval ze treba 11:30?Vikki46 píše:....nevim jestli to uz tady nekde neni....ale na kolikatou hod. tam mame dorazet???
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
Ty jo a já se tak těšil, že dáme po bani. Přejeme s Peťkou brzké uzdravení a vesklepe.czLadis píše:Může mít naše místa...bohužel to tentokrát pro nemoc nedáme!volkswagen píše:Někam se vejde. Kdyžtak může spát pod barem, nebo se přitulíte kucímisak39 píše:Vítku, pls,počítáš i s Alešem?(kamarád jak jsem psal v PM) není na seznamu...![]()
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
...no to jsem tam videl!!.....nikde neni napsano ze obed bude v obvikly cas.....a ze seb treba kvuli prijezdu neposune na 2!!!...a v mem sirokem okoli se treba bere obvikla doba obeda v 1!!..tak proto jsem psal jesli nebude nejake upresneni.....KankX píše:kdyz se podivas na prvni prispevek, tak je tam napsano "zaciname v sobotu OBEDEM" ... obvykly cas obeda byva 12:00 takze bych tipoval ze treba 11:30?Vikki46 píše:....nevim jestli to uz tady nekde neni....ale na kolikatou hod. tam mame dorazet???
xxxCKC 475xxx
Kawaevoluce->ER-5->ZR-7S->Z750S->ZZR 1400ABS->???
Už bylo, KanX psal ve 12:00Vikki46 píše:...no to jsem tam videl!!.....nikde neni napsano ze obed bude v obvikly cas.....a ze seb treba kvuli prijezdu neposune na 2!!!...a v mem sirokem okoli se treba bere obvikla doba obeda v 1!!..tak proto jsem psal jesli nebude nejake upresneni.....KankX píše:kdyz se podivas na prvni prispevek, tak je tam napsano "zaciname v sobotu OBEDEM" ... obvykly cas obeda byva 12:00 takze bych tipoval ze treba 11:30?Vikki46 píše:....nevim jestli to uz tady nekde neni....ale na kolikatou hod. tam mame dorazet???
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
...no ale pokud vím tak KanKx to nepořádá.Zdrahy píše:Už bylo, KanX psal ve 12:00Vikki46 píše:...no to jsem tam videl!!.....nikde neni napsano ze obed bude v obvikly cas.....a ze seb treba kvuli prijezdu neposune na 2!!!...a v mem sirokem okoli se treba bere obvikla doba obeda v 1!!..tak proto jsem psal jesli nebude nejake upresneni.....KankX píše: kdyz se podivas na prvni prispevek, tak je tam napsano "zaciname v sobotu OBEDEM" ... obvykly cas obeda byva 12:00 takze bych tipoval ze treba 11:30?
Naposledy upravil(a) Vikki46 dne stř říj 21, 2009 21:23:44, celkem upraveno 1 x.
xxxCKC 475xxx