Jo, šly. Průměr je shodný.ZRX 1984 píše:Šli by tyhle řidítka na rexe? http://www.motorkari.cz/motobazar/nahra ... 33173.html
ZRX III.
Díky, ještě změřím ty origo, jestli nejsou náhodou stejně dlouhý, píše tam 75 cm...Marťyn píše:Jo, šly. Průměr je shodný.ZRX 1984 píše:Šli by tyhle řidítka na rexe? http://www.motorkari.cz/motobazar/nahra ... 33173.html
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Sice jsem to nějak nestudoval,ale můj hloupej rozum mi říká,že to z jednoho kusu nepůjde,bo musí být uchycení tlumiče otočné,aby to fungovalo.ZRX 1984 píše: Tak to určitě, ale spíš jsme myslel, vyhrát si s tím tak, aby to šlo udělat ten spodní díl, z jednoho kusu, Hliníkovou kostku a frézovat a frézovat, jen nevím jestli by to ten hliník vydržel a třeba při nastavení tužžího nastavení se neuloupnulVíš, že by to bylo zrovna i s tím pouzdrem na tlumič, jeden kus.....
Jinak jsi možná myslel jen tu vysokou část,co je na spodní desce,aby se tlumič dostal pod brejle.
Podle mě by bylo nerentabilní dělat to s tak velkýho kusu materiálu a šroubovej spoj stačí(jsou tam asi dva šrouby a tlumič stejně pak drží na jednom...)
Jestli máš takovej bajlák a frézaře,kterej to nebude dělat min. za 300,-Kč/hod půl šichty,tak bych v tom problém neviděl.Stejně asi nebudeš mít čistej hliník,ale i ten by měl stačit a kolo tineupadne,kdyby něco.....
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
jasný, spíš si to domluvím u známýho, a jednu sobotu by mě k tomu pustil, ale asi bude lepší to udělat z víc kousků a sešroubovat, bo to pouzdro se asi musí pootáčet. tak teďka už k tomu sehnat jen nějakej aspoň základní nákres minimálně s rozměrama, psal jsem blackbikerovi, ale ten sem asi často nechodí. jedině zkusit ještě toho kluka co to měl v tom článku s Kubovým rexem. Kubo čí bylo to eNko na kterým byl ten tlumič? Jinak ještě nevím, jestli řidítka 75 cm jsou delšínež origo, ale to zítra přeměřím...milda píše:Sice jsem to nějak nestudoval,ale můj hloupej rozum mi říká,že to z jednoho kusu nepůjde,bo musí být uchycení tlumiče otočné,aby to fungovalo.ZRX 1984 píše: Tak to určitě, ale spíš jsme myslel, vyhrát si s tím tak, aby to šlo udělat ten spodní díl, z jednoho kusu, Hliníkovou kostku a frézovat a frézovat, jen nevím jestli by to ten hliník vydržel a třeba při nastavení tužžího nastavení se neuloupnulVíš, že by to bylo zrovna i s tím pouzdrem na tlumič, jeden kus.....
Jinak jsi možná myslel jen tu vysokou část,co je na spodní desce,aby se tlumič dostal pod brejle.
Podle mě by bylo nerentabilní dělat to s tak velkýho kusu materiálu a šroubovej spoj stačí(jsou tam asi dva šrouby a tlumič stejně pak drží na jednom...)
Jestli máš takovej bajlák a frézaře,kterej to nebude dělat min. za 300,-Kč/hod půl šichty,tak bych v tom problém neviděl.Stejně asi nebudeš mít čistej hliník,ale i ten by měl stačit a kolo tineupadne,kdyby něco.....
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
nechci prudit, ale nemůžu to najít, nehodil bys přímo link? DíkyMMKS píše:schodou okolností jsem narazil na téma tlumič řízení na motorkářích.cz a co jsem pochopil tak úchyty tam dělá nějaký maník s nickem Assasin, tak se zkusit zeptat jeho.
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Že by to byl tenhle?ZRX 1984 píše:nechci prudit, ale nemůžu to najít, nehodil bys přímo link? DíkyMMKS píše:schodou okolností jsem narazil na téma tlumič řízení na motorkářích.cz a co jsem pochopil tak úchyty tam dělá nějaký maník s nickem Assasin, tak se zkusit zeptat jeho.
http://www.motorkari.cz/uzivatel/?uid=222
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
dík, jedno "S" mi uteklo - jinak našel jsem to tady http://www.motorkari.cz/forum-detail/?ft=74062&fid=20milda píše:Že by to byl tenhle?ZRX 1984 píše:nechci prudit, ale nemůžu to najít, nehodil bys přímo link? DíkyMMKS píše:schodou okolností jsem narazil na téma tlumič řízení na motorkářích.cz a co jsem pochopil tak úchyty tam dělá nějaký maník s nickem Assasin, tak se zkusit zeptat jeho.
http://www.motorkari.cz/uzivatel/?uid=222
ZX-12R naked
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je diskuze přesně pro Sekyho!!
""... ale delam na klasicky frezce, takze taky nedokazu udelat to co treba hyperpro na CNCkach...nektery veci taky sroubuju nez abych 2 hodiny frezoval z jednoho kusu...""
Ten maník s tím má zkušenosti nemá cenu si tu plácat játra a vymejšlet vymyšlené!!
Toš tak.
""... ale delam na klasicky frezce, takze taky nedokazu udelat to co treba hyperpro na CNCkach...nektery veci taky sroubuju nez abych 2 hodiny frezoval z jednoho kusu...""
Ten maník s tím má zkušenosti nemá cenu si tu plácat játra a vymejšlet vymyšlené!!
Toš tak.
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576