lyzovat budu muset s "rodinou"... ale na pasovych motorkach po sjezdovce jsem jeste nejezdilSumavaCZ píše:Protože si chceme zalyžovat a ne se plácat na 800m krátké louce.ZRX 1984 píše:A proč už tam nejsme rezervovaní?Mesr píše:výborný kamarád má chatu v Rokytnici nad Jizerou, má tam k dispozici paintbol, čtyřkolky, horská kola, pásové motorky a samozřejmě i sjezdovku - asi tak 20 metrů od chaty. 799 kč na osobu a den plná penze.Více na www.pensionrokytnice.cz
Nedáme tam srazík ?
Lyže
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
já bych taky vzal děcka, byla by prdel a rezervace není žádný problém, jen zavolat. a 800 metrů louka je pro někoho o životKankX píše:lyzovat budu muset s "rodinou"... ale na pasovych motorkach po sjezdovce jsem jeste nejezdilSumavaCZ píše:Protože si chceme zalyžovat a ne se plácat na 800m krátké louce.ZRX 1984 píše: A proč už tam nejsme rezervovaní?
YAMAHA DRAGSTAR 650
-CKC 1208
-CKC 1208
-
Pavel ZRX
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Pásová motorka bude asi kroska s namontovaným pásem na místo zadního kola.
K tématu - na ty lyže bych jel raděj do Itálie nebo i do Rakouska. V ČR se možná někde lyžovat dá, ale nemám s tím dobré zkušenosti, proto bych raděj oželel den v autě na cestách a na pár dní si opravdu užil kvalitní lyžovačky.
K tématu - na ty lyže bych jel raděj do Itálie nebo i do Rakouska. V ČR se možná někde lyžovat dá, ale nemám s tím dobré zkušenosti, proto bych raděj oželel den v autě na cestách a na pár dní si opravdu užil kvalitní lyžovačky.
ZRX 1200 R
myšáku, já to viděl u něj zaparkované v garáži a koukaly jen ty lyže vepředu, koukal jsem dolu dozadu a byl tam místo zadního kola pás jak sněžný skutr, fotil jsem si to, tak sem hodím zítra fotkumisak39 píše:pásová motorka je sněžnej skůtr?Pásovou motorku jsem naposled viděl v nabídce myslím u NSU někdy v roce 1942...
YAMAHA DRAGSTAR 650
-CKC 1208
-CKC 1208
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider

- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider

- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
a co resis? ... vem integralku, sundej plexi a budes za kingaTilda píše:kdyz uz jsme u toho lyzovani, nevite nekdo jestli je ve francii povinna helma i nad 18 let? kamos mi rikal ze asi jo ale neni si jistej. chystam se tam s kamosema, tak jen pro jistotu
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
moc ne, ale me joZdrahy píše:Já už bez helmy na sjezdovku nelezukdyž si přede mnou kámoš rozkřápnul helmu při pádu a skončil s boulí, nechtěl jsme si představit jak by to dopadlo bez.. No a některý jsou i hezký
v Alpách už moc lidí bez kyblíku na hlavě nepotkáš..
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
svata slova...co jsem na vlastni oci videl smrtaka tu obrovskou kruhovou louzi cervene barvy kolem....naznam...ze se neni zac stydet v maximalni ochrane v obleceni ktere k lyzovani patri stejne jako k motorceZdrahy píše:Já už bez helmy na sjezdovku nelezukdyž si přede mnou kámoš rozkřápnul helmu při pádu a skončil s boulí, nechtěl jsme si představit jak by to dopadlo bez.. No a některý jsou i hezký
v Alpách už moc lidí bez kyblíku na hlavě nepotkáš..
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!