Vymyslel jsi to perfektně to se musí nechat, já uvidím jestli se podaří sehnat aspoň trošku nějakej výkres, jde mi hlavně o ten spodní díl, je tam nějakej výčnělek, předpokládám proto aby se samotnej tlumič dostal pod brejle.....tuším že takový podobný ingoty hliníku v garáži mám... popřípadě by to šlo i ze nerezu a mohlo by to být i slabší jako na tlooušťku materiálu....hm hm, mám co na práci přes zimumarek píše:Když jsem se asi před dvěma lety pokoušel něco podobného sehnat, tak jsem nepochodil. Proto jsem si to uchycení vyřešil sám.KankX píše:...a proc se nezeptas?? ...radi bychom ti podali takove informace, abys priste vedelmarek píše: Tak to je super. Myslel jsem že je to samodomo, vůbec jsem netušil že se taková univerzální sada existuje....Blackbiker ho ma asi rok na svem ZRX
ZRX III.
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Šel by použít třeba tenhle? http://www.motorkari.cz/motobazar/nahra ... 43093.html
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- milda
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Kamaráde,vždyť víš,že opakovanej vtip....ZRX 1984 píše:Vždyť víš, že si z Tebe dělám srandu a těším mě že se kvůli tomu rozčiluješSpíš mi zkus poradait s tím držákem toho tlumiče což???? Kamaráde?
S tím držákem se normálně domluv s Martinem (Blackbiker) přeměří vyfotí...Kdybys byl teď v Pelhřimově,mohl ses kouknout.
Ale nejdřív musíš sehnat ten jetej tlumič a k němu to dobastlit...
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
Tlumič řízení řeším už 2roky a konečně to vypadá že bude.Oslovil jsem firmu Trible Performance.Dělají tlumiče ale zatím ne na ZRX.Už si s nimi nějaký čas dopisuju a vypadá to,že by ho udělali.Byl by i s montážní sadou,18 poloh,cena kolem 5tisíc. Měl by ještě někdo zájem? Nevím,jestli by udělali jen jeden kvůli mně,ale možná jo.V mailech jsem se jim zmiňoval,že by nás asi bylo víc.
Černá Mamba 1200
Z 500
Z 500
Psal jsem PM Blackbikerovi jestli by neobkreslil ten jeho, údajně vypadá, jak ten na předchozích fotkách a myslím, že by to nebylo složitý na výrobu a do toho sehnat jen a jen opravdu tlumič a když jsem koukal na inzeráty, tak se dá sehnat kolem 1 500,-Kč. Myslím že cena výroby toho držáku může vyjít tak na 500,- Kč co myslíš Mildo? Kus hliníku, nějaká hoďka na frézce....MajaZRX píše:Tlumič řízení řeším už 2roky a konečně to vypadá že bude.Oslovil jsem firmu Trible Performance.Dělají tlumiče ale zatím ne na ZRX.Už si s nimi nějaký čas dopisuju a vypadá to,že by ho udělali.Byl by i s montážní sadou,18 poloh,cena kolem 5tisíc. Měl by ještě někdo zájem? Nevím,jestli by udělali jen jeden kvůli mně,ale možná jo.V mailech jsem se jim zmiňoval,že by nás asi bylo víc.
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Šli by tyhle řidítka na rexe? http://www.motorkari.cz/motobazar/nahra ... 33173.html
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
tak Blackbikeruv rex je asi tak milionkrat lepsi ve vsech uhledech... akorat ty kola by se mu mohla hodit ale musel by je striknout do zlate, takhle je to tezka nuda...
P.S.: ... jo Mildo a koukal jsem ze jsi koupil nove Sko v neprakticke cerne....
P.S.: ... jo Mildo a koukal jsem ze jsi koupil nove Sko v neprakticke cerne....
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
Ty desky na uchycení budou jednodušší než přímo uchycení tlumiče....[/quote]
Tak to určitě, ale spíš jsme myslel, vyhrát si s tím tak, aby to šlo udělat ten spodní díl, z jednoho kusu, Hliníkovou kostku a frézovat a frézovat, jen nevím jestli by to ten hliník vydržel a třeba při nastavení tužžího nastavení se neuloupnul
Víš, že by to bylo zrovna i s tím pouzdrem na tlumič, jeden kus.....
Tak to určitě, ale spíš jsme myslel, vyhrát si s tím tak, aby to šlo udělat ten spodní díl, z jednoho kusu, Hliníkovou kostku a frézovat a frézovat, jen nevím jestli by to ten hliník vydržel a třeba při nastavení tužžího nastavení se neuloupnul
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909