dovolil bych navrhnout ze bychom tato mesta navstivili pri ceste tam... viz. aktualizovana mapka v prvnim prispevku i s noclehamaTilda píše:to uz mam vymysleny- jeden den vylet do Barcelony, dvoudenni vylet do Saint Tropez se zastavkou v Marseille, Cannes a Monte Carlu, jeden den valeni u more a zbytek dni pohodovy vylety v okoliKankX píše:Na Skalce by se mohlo vyjasnit kdo a co od te dovolene ocekava
CKC DOVOLENA FRANCIE 2010 !!!! (17-27.6.)
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
to by nemel byt problem, udelat si tam vylet... asi by ten most za to stalVikki46 píše:ja bych se primlouval aby se jelo podivat se i na tenhle most http://www.kolit.estranky.cz/clanky/zaj ... -de-millau
....docela me ta svaba fascinuje
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
....no s tim souhlasim...hlavne musim mit fotku u toho tedka uz oprejskaneho baraku jak se u neho fotej vsichni turiste v Saint TropezKankX píše:dovolil bych navrhnout ze bychom tato mesta navstivili pri ceste tam... viz. aktualizovana mapka v prvnim prispevku i s noclehamaTilda píše:to uz mam vymysleny- jeden den vylet do Barcelony, dvoudenni vylet do Saint Tropez se zastavkou v Marseille, Cannes a Monte Carlu, jeden den valeni u more a zbytek dni pohodovy vylety v okoliKankX píše:Na Skalce by se mohlo vyjasnit kdo a co od te dovolene ocekavaBarcelonu pak hodime jako vylet
xxxCKC 475xxx
Kawaevoluce->ER-5->ZR-7S->Z750S->ZZR 1400ABS->???
Vikki46 píše:....no s tim souhlasim...hlavne musim mit fotku u toho tedka uz oprejskaneho baraku jak se u neho fotej vsichni turiste v Saint TropezKankX píše:dovolil bych navrhnout ze bychom tato mesta navstivili pri ceste tam... viz. aktualizovana mapka v prvnim prispevku i s noclehamaTilda píše: to uz mam vymysleny- jeden den vylet do Barcelony, dvoudenni vylet do Saint Tropez se zastavkou v Marseille, Cannes a Monte Carlu, jeden den valeni u more a zbytek dni pohodovy vylety v okoliBarcelonu pak hodime jako vylet
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
....ja to totiz jeste beru s profesniho hlediska....jsem stavar...a ucil jsem se o mostech....a tak proto me to jeste vic nez normalni lidi fascinujeKankX píše:to by nemel byt problem, udelat si tam vylet... asi by ten most za to stalVikki46 píše:ja bych se primlouval aby se jelo podivat se i na tenhle most http://www.kolit.estranky.cz/clanky/zaj ... -de-millau
....docela me ta svaba fascinuje...na google maps jsou nafoceny teprve pilire
xxxCKC 475xxx
....jo jasny...taky jsem slysel zejinak je S. Tropez..o nicem..ale kdyz jsme byla malej tak se si kadej vozil od tamtud fotku...jak stoji pred tou stanici....a tak mam z detstvi trauma
...a tedka by jsem se ho mohl zbavit
...konecne budu mit treba taky foto s tou stanici 
xxxCKC 475xxx
Jinak jsem včera v posilce potkal kámoše, se kterým jsem se dlouho neviděl a už vím proč. Dělá pro francouzkou společnost a jezdí pro ně s kamionem a jezdí vždycky měsíc v kuse a měsíc je doma, tak jsme se ho ptal, jestli když bychom měli nějakej problém, tak říkal, že bezproblémů můžem volat, když zrovna bude mít turnus, neví takhle ještě dopředu, ale parťák co se s ním točí, by nám taky hlepnul, nejenže umí po francouzky, ale už skoro jezdí bez mapy po Francii....... 
jo ještě říkal, ,že Pyreneje paráda, akorát dost drahá destinace......
jo ještě říkal, ,že Pyreneje paráda, akorát dost drahá destinace......
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- Roman - ZX12
- Easy slider

zatim je casek...dej vedet zavazne aspon na 3%NRG píše:Mno, taky bych tak nějak předběžně jel, dovča by asi problém nebyl, spíš manželkaZačnu ji postupně zpracovávat
![]()
Jinak St. Tropez je fakt celkem o ničem, četnická stanice omlácená barabizna, ale fotku jsem taky musel mít
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Na motorkářích se objevil cestopis z Francie. Možná by z toho šlo okouknout nějaký trasy.
http://www.motorkari.cz/cestovani/cesto ... ?kid=11296
http://www.motorkari.cz/cestovani/cesto ... ?kid=11296
ZX-10R KRT Replica
CKC#1202
"Jak to má volant nebo kozy, tak s tím budou brzy problémy."
CKC#1202
"Jak to má volant nebo kozy, tak s tím budou brzy problémy."