ZRX III.

Modely, testy, zkušenosti
Zamčeno
ZRX 1984
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od ZRX 1984 » pon říj 12, 2009 14:54:54

Tohle je dvanáctka....Tvůj způsob se mi moc líbí, ale nejsem si jistej, jestli by se mi chtělo odstrojovat motku jen kvůli jednomu sváru :-(
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909

Lucka 500
Babyrider
Babyrider

ZRX 1200 r

Příspěvek od Lucka 500 » pon říj 12, 2009 20:13:46

Ahojte našla jsem na motorkářích odkaz na tuto motorku. Chci se zeptat, co na to říkáte?? Hlavně lidičci, co už Rexe mají http://www.motorkari.cz/motobazar/motor ... 38467.html
moto Kawasaki Er-5

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » pon říj 12, 2009 20:27:23

Ono z tech prilozenych fotografii toho zase tak moc poznat nejde :-( Nepise ani puvod ani nic blizsiho... ja treba na ZRX mel puvodni retezovou sadu 45 tis. km, tak nevim jestli je ta jeho tak spatna po udavanych 26tis. km... Rekl bych ze vypada dobre, ale ty fotky jsou vazne spatne takze skutecnost muze byt uplne jina... co me ale nejvic zarazi je to, ze nekdo urizl svody aby tam nabastlil vyfuk ktery tam nepatri, u ZRX je standartne koncovka vyfuku na 3 srouby (priruba), neni duvod rezat svody a delat tam nejaky mezisvod na ktery napoji nejaky ladak :roll: ...jestli s tim treba nekdo neplacnul tak, ze se musela ta cast svodu uriznout a nahradit jinym... tezko rict. Nech si od nej poslat fotky ve velkem rozliseni + plus nejake detaily... mrknu se ti na ne a muzeme to zhodnotit lepe ;-)
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

Teamgreen
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od Teamgreen » pon říj 12, 2009 21:36:06

Prosím zdepřítomné odborníky o názor na tento stroj http://www.tipmoto.com/motorky/kawasaki ... 200-s.html
ZRX 1200R - 2005
CKC # 1132

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » pon říj 12, 2009 22:34:42

Teamgreen píše:Prosím zdepřítomné odborníky o názor na tento stroj http://www.tipmoto.com/motorky/kawasaki ... 200-s.html
...tak na teh hodne spatnych fotkach vypada vonave :-) ...niceho mimoradneho jsem si tam nevsiml, muselo by se to videt v realu... jinak vypada vcelku v originalu, jo v tomhle zbarveni jich taky moc nejezdi ;-)
----- (W) -----
young oldtimer

marfik

Příspěvek od marfik » pon říj 12, 2009 23:36:17

marek píše:
ZRX 1984 píše:Obrázek

šlo by tohle na jedenáctku? A kolik tak může stát taková sranda....
Na jedenáctku existuje na tento způsob uchycení montážní sada (která se však nedá použít na 12ku). A montáž je jednoduchá, vyvrtáš zespoda 2 díry a je to hotové. Na 12ku žádná taková sada není a musíš to řešit "nějak". Viz obr, nebo moje přivaření matky zespodu k rámu.
Abych to uvedl na pravou míru - tlumič řízení i montážní sada (ty zlatý držáky) jsou od výrobce Hyperpro. Je to shodné pro ZRX 1100 i ZRX 1200 a nemusí se vůbec nikam vrtat ani nic řezat nebo svařovat. Je to uchyceno hned tam za krkem řízení pomocí těch dvou hliníkových destiček ve zlatym eloxu a sešroubováno pomocí 4 šroubů. Vybral jsem ho právě proto, že se to jen veme a našroubuje - práce na 10 minut. Jinak ten tlumič řízení je starší model (12 poloh nastavení), v dnešní době se dělá již novější model (22 poloh), montážní sada zůstala stejná a tyhle dva typy tlumičů jsou mezi sebou záměnné. Nový to stojí ranec (cca 11000Kč včetně montážní sady v Bikerscrown), ale doporučuju mrknout na Ebay, tam se dá pořídit za rozumnou cenu. A ještě nakonec se můžete mrknout sem http://www.moto-svet.cz/technika/navody ... erpro.html , tady je napsáno jak se to rozebírá. Já tu sadu kupoval starší a byla ze ZRX 1100. [/url]

ZRX 1984
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od ZRX 1984 » úte říj 13, 2009 08:38:12

KankX píše:Ono z tech prilozenych fotografii toho zase tak moc poznat nejde :-( Nepise ani puvod ani nic blizsiho... ja treba na ZRX mel puvodni retezovou sadu 45 tis. km, tak nevim jestli je ta jeho tak spatna po udavanych 26tis. km... Rekl bych ze vypada dobre, ale ty fotky jsou vazne spatne takze skutecnost muze byt uplne jina... co me ale nejvic zarazi je to, ze nekdo urizl svody aby tam nabastlil vyfuk ktery tam nepatri, u ZRX je standartne koncovka vyfuku na 3 srouby (priruba), neni duvod rezat svody a delat tam nejaky mezisvod na ktery napoji nejaky ladak :roll: ...jestli s tim treba nekdo neplacnul tak, ze se musela ta cast svodu uriznout a nahradit jinym... tezko rict. Nech si od nej poslat fotky ve velkem rozliseni + plus nejake detaily... mrknu se ti na ne a muzeme to zhodnotit lepe ;-)
Zase tam píše + origo výfuk, není moc dobře z tý fotky vidět, jak to je udělaný, je to ale blbost uříznout origo véfuk. Ještě je možný, že výrobce toho laďáku třeba na přírubu nedělá, to nevím. Jinak tam píše zlatá metalíza a já bych se vsadil, že je stříbrná, stejně jak má Rudormi, jinak, motor nevypadá pobouchaně, origo zavažíčka, v řidítkách, otázkou je jak to vypadá při bližším ohlodání :-)
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909

ZRX 1984
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od ZRX 1984 » úte říj 13, 2009 08:42:00

KankX píše:
Teamgreen píše:Prosím zdepřítomné odborníky o názor na tento stroj http://www.tipmoto.com/motorky/kawasaki ... 200-s.html
...tak na teh hodne spatnych fotkach vypada vonave :-) ...niceho mimoradneho jsem si tam nevsiml, muselo by se to videt v realu... jinak vypada vcelku v originalu, jo v tomhle zbarveni jich taky moc nejezdi ;-)
esko... :toimonster: jinak v těhlech barvách ho vidím prvně a je to snad ještě horší než normální modrý esko.... To bylo v origoši? To snad v Japonsku to stříkali poslepu....
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909

marek
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od marek » úte říj 13, 2009 08:44:29

marfik napsal:
Abych to uvedl na pravou míru - tlumič řízení i montážní sada (ty zlatý držáky) jsou od výrobce Hyperpro. Je to shodné pro ZRX 1100 i ZRX 1200 a nemusí se vůbec nikam vrtat ani nic řezat nebo svařovat. Je to uchyceno hned tam za krkem řízení pomocí těch dvou hliníkových destiček ve zlatym eloxu a sešroubováno pomocí 4 šroubů. Vybral jsem ho právě proto, že se to jen veme a našroubuje - práce na 10 minut. Jinak ten tlumič řízení je starší model (12 poloh nastavení), v dnešní době se dělá již novější model (22 poloh), montážní sada zůstala stejná a tyhle dva typy tlumičů jsou mezi sebou záměnné. Nový to stojí ranec (cca 11000Kč včetně montážní sady v Bikerscrown), ale doporučuju mrknout na Ebay, tam se dá pořídit za rozumnou cenu. A ještě nakonec se můžete mrknout sem http://www.moto-svet.cz/technika/navody ... erpro.html , tady je napsáno jak se to rozebírá. Já tu sadu kupoval starší a byla ze ZRX 1100. [/url][/quote]

Tak to je super. Myslel jsem že je to samodomo, vůbec jsem netušil že se taková univerzální sada existuje.
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367

ZRX 1984
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od ZRX 1984 » úte říj 13, 2009 08:45:47

Abych to uvedl na pravou míru - tlumič řízení i montážní sada (ty zlatý držáky) jsou od výrobce Hyperpro. Je to shodné pro ZRX 1100 i ZRX 1200 a nemusí se vůbec nikam vrtat ani nic řezat nebo svařovat. Je to uchyceno hned tam za krkem řízení pomocí těch dvou hliníkových destiček ve zlatym eloxu a sešroubováno pomocí 4 šroubů. Vybral jsem ho právě proto, že se to jen veme a našroubuje - práce na 10 minut. Jinak ten tlumič řízení je starší model (12 poloh nastavení), v dnešní době se dělá již novější model (22 poloh), montážní sada zůstala stejná a tyhle dva typy tlumičů jsou mezi sebou záměnné. Nový to stojí ranec (cca 11000Kč včetně montážní sady v Bikerscrown), ale doporučuju mrknout na Ebay, tam se dá pořídit za rozumnou cenu. A ještě nakonec se můžete mrknout sem http://www.moto-svet.cz/technika/navody ... erpro.html , tady je napsáno jak se to rozebírá. Já tu sadu kupoval starší a byla ze ZRX 1100. [/url][/quote]

Nešel by poslat nějaký výkres tohoto držáčku? Nevypadá to složitě, myslím, že by se to dalo na frézce vyrobit a mě by se to na jedenáctku hodilo i v hliníkový barvě. Na druhý straně je normálně očko a je to chycený k vidli? Pak by mě stačil jen tlumič s očkem na vidli, dal bych ho do Hliníkového pouzdra zaaretoval a fertig...
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » úte říj 13, 2009 08:52:13

ZRX 1984 píše:
KankX píše:
esko... :toimonster: jinak v těhlech barvách ho vidím prvně a je to snad ještě horší než normální modrý esko.... To bylo v origoši? To snad v Japonsku to stříkali poslepu....
...vidis to, me se Eska taky moc nelibi, ale tahle barevna kombinace mi na nem prijde nejhezci :wink: :D
----- (W) -----
young oldtimer

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » úte říj 13, 2009 08:54:22

marek píše: Tak to je super. Myslel jsem že je to samodomo, vůbec jsem netušil že se taková univerzální sada existuje.
...a proc se nezeptas?? ...radi bychom ti podali takove informace, abys priste vedel ;-) ...Blackbiker ho ma asi rok na svem ZRX :)
----- (W) -----
young oldtimer

ZRX 1984
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od ZRX 1984 » úte říj 13, 2009 08:54:51

Jedinný trochu zajímavý eSko má Milda, ale neříkejte mu to :-)
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909

marek
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od marek » úte říj 13, 2009 08:56:47

KankX píše:
marek píše: Tak to je super. Myslel jsem že je to samodomo, vůbec jsem netušil že se taková univerzální sada existuje.
...a proc se nezeptas?? ...radi bychom ti podali takove informace, abys priste vedel ;-) ...Blackbiker ho ma asi rok na svem ZRX :)
Když jsem se asi před dvěma lety pokoušel něco podobného sehnat, tak jsem nepochodil. Proto jsem si to uchycení vyřešil sám.
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » úte říj 13, 2009 08:58:22

marek píše:
KankX píše:
Když jsem se asi před dvěma lety pokoušel něco podobného sehnat, tak jsem nepochodil. Proto jsem si to uchycení vyřešil sám.
ja vim bohusu, ja vim... tenkrat bylo ZRX 1200 jeste skoro horka novinka ;-) :lol: :lol: :lol:
----- (W) -----
young oldtimer

Zamčeno