sorry, ale termin uz je +- dany... hybat uz se s nim nebude... takze to poradne zvaz a dej vedet jak jsi se rozhodl, v terminu dovolene bude mit minimalne jeste jeden clovicek ze skupiny narozky, tak to muzeme zapit tamVikki46 píše:..taky bych se k tomuhle pripojil.......................................ten cerven bych asi dal....ale bude to hekticke...to zkouskove a do toho mam totiz jeste 14 narozky a na to me vzdycky padne celej vikendMICHALIS TSIOLAS píše:Mišáku, nedal bys to bez sebezapření od 23.7. do konce července![]()
![]()
CKC DOVOLENA FRANCIE 2010 !!!! (17-27.6.)
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
Nechci organizátorům kecat do cesty, ale koukal jsem na Motorrad Tourenplaner 2008/2009, kde je ve Francii spousta vyhlášených tras které by šli napasovat na cestu tam.
Ke stažení v tomto vláknu: viewtopic.php?t=6004
Jsou tam i kontakty na hotely a kempy na trase.
ZX-10R KRT Replica
CKC#1202
"Jak to má volant nebo kozy, tak s tím budou brzy problémy."
CKC#1202
"Jak to má volant nebo kozy, tak s tím budou brzy problémy."
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
klidne kecejSumavaCZ píše:Nechci organizátorům kecat do cesty, ale koukal jsem na Motorrad Tourenplaner 2008/2009, kde je ve Francii spousta vyhlášených tras které by šli napasovat na cestu tam.
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
dnes jsem opet mluvil se svou pritelkyni ktera mi pomahala i s tou route 66...
je ochotna az se domluvime na nejakem terminu a planu cesty mi pomoci s kvalitnim zajistenim prespanim treba s prioritou bezpecneho parkovani apod...take mi potvrdila ze pri vetsim poctu lidi je to s postupem datrumu trosku vetsi problem ale i tak za nejakou tu cokoladku udela nebo pomuze tak abychom spali v pripade potreby co nejvice pospolu...i na ceste zpet...
jisteze jsem jako podstatnou prioritu udal i finance...
takze potrebuje jen presne pozadavky a itinerar...jakmile se shodnem predavam a bukujem po vzajemne konzultaci...
navrhuji tedy jako nejzassi termin pevne domluvy zajemcu max tak do 10.11 radej do 31.10.2009
je ochotna az se domluvime na nejakem terminu a planu cesty mi pomoci s kvalitnim zajistenim prespanim treba s prioritou bezpecneho parkovani apod...take mi potvrdila ze pri vetsim poctu lidi je to s postupem datrumu trosku vetsi problem ale i tak za nejakou tu cokoladku udela nebo pomuze tak abychom spali v pripade potreby co nejvice pospolu...i na ceste zpet...
takze potrebuje jen presne pozadavky a itinerar...jakmile se shodnem predavam a bukujem po vzajemne konzultaci...
navrhuji tedy jako nejzassi termin pevne domluvy zajemcu max tak do 10.11 radej do 31.10.2009
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
hodne nas bude na Skalce (tedy alespon v to doufam), tak muzeme sedet nad mapou a konzultovatMARTY píše: takze potrebuje jen presne pozadavky a itinerar...jakmile se shodnem predavam a bukujem po vzajemne konzultaci...
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
No jo, ale co s takovými, jako třeba my, když teď opravu nemůžeme říct, zda nám to vyjde. Je mnoho změn, které nás čekají a které by mohly ovlivnit příští dovolenou. Rádi bychom jeli, letošek byl super. Ale co když třeba v lednu zjistíme, že to nedáme? Proto jsme se zatím nikam nehlásili. Termín by nám "zatím" i vyhoval.
Majdinka ER-5
život je snění a sny se občas plní
hmm, vzhledem k závažnosti dost šibeniční termínMARTY píše:dnes jsem opet mluvil se svou pritelkyni ktera mi pomahala i s tou route 66...
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
...no zrovna s vami jsem pocital, i kvuli tomu ze jste se hlasili k terminu v cervnuMajdinka píše:No jo, ale co s takovými, jako třeba my, když teď opravu nemůžeme říct, zda nám to vyjde. Je mnoho změn, které nás čekají a které by mohly ovlivnit příští dovolenou. Rádi bychom jeli, letošek byl super. Ale co když třeba v lednu zjistíme, že to nedáme? Proto jsme se zatím nikam nehlásili. Termín by nám "zatím" i vyhoval.
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
Jo, samozřejmě že pokud jsme schopni to ovlivnit, vše se podřídí dovolené, s tím počítáme, ale opravdu budoucnost nezáleží zcela na nás. Přípravu naprosto chápem, měsíc "před" nezařídíš nic. Nechci to zde rozebírat podrobně, prostě zatím nejsme schopni nabeton říct bohužel nic. 
Majdinka ER-5
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
...s tebou je to spatny, cloveceZ. píše:hmm, vzhledem k závažnosti dost šibeniční termínMARTY píše:navrhuji tedy jako nejzassi termin pevne domluvy zajemcu max tak do 10.11 radej do 31.10.2009, na Skalku nejedu
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
nic nehrotim naschval...ale je to trosku vetsi pekelna cesta ...na kterou se presto tesim
...a tak bych se rad vyhnul problemum ve veci ubytovani...
ani ja nevim jestli se neco nestabne..proboha ja nemam na cem zatim jet..ale nez blabolit zvasty o nicem tak radej nic...to se netyka Majdy...te verim hodne moc ze by chtela a jela jakmile to bude jen trosku mozne..
casove to zas tak velka sibenice neni...
uzavre se termin...pak ja budu laborovat na ubytovani...schvaleni..zaplaceni zalohy v danem terminu a mame mozna konec ledna...mozna...
ale zacit pohodu zarizovat v dubnu asi neni taky to prave orechve...
klidne to zaridime pro sest lidi a pak budou treba cekatele na uvolnene misto...nebo nevim jak jinak se snazit to udelat
vsuvka...existujou mraky lidi kteri z duvodu nejakych slev nebo jinejch akci platej dovcu 7 mesicu dopredu jako nic...
sraz na mlynkach se zacal resit sest mesicu dopredu cca ze ????
ani ja nevim jestli se neco nestabne..proboha ja nemam na cem zatim jet..ale nez blabolit zvasty o nicem tak radej nic...to se netyka Majdy...te verim hodne moc ze by chtela a jela jakmile to bude jen trosku mozne..
casove to zas tak velka sibenice neni...
uzavre se termin...pak ja budu laborovat na ubytovani...schvaleni..zaplaceni zalohy v danem terminu a mame mozna konec ledna...mozna...
ale zacit pohodu zarizovat v dubnu asi neni taky to prave orechve...
klidne to zaridime pro sest lidi a pak budou treba cekatele na uvolnene misto...nebo nevim jak jinak se snazit to udelat
vsuvka...existujou mraky lidi kteri z duvodu nejakych slev nebo jinejch akci platej dovcu 7 mesicu dopredu jako nic...
sraz na mlynkach se zacal resit sest mesicu dopredu cca ze ????
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
to uz mam vymysleny- jeden den vylet do Barcelony, dvoudenni vylet do Saint Tropez se zastavkou v Marseille, Cannes a Monte Carlu, jeden den valeni u more a zbytek dni pohodovy vylety v okoliKankX píše:Na Skalce by se mohlo vyjasnit kdo a co od te dovolene ocekava
ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
....no ja jsem rozhodnut!! jedu!!.....bud to dam v cervnu a nebo to dodelam v zari jako letosKankX píše:sorry, ale termin uz je +- dany... hybat uz se s nim nebude... takze to poradne zvaz a dej vedet jak jsi se rozhodl, v terminu dovolene bude mit minimalne jeste jeden clovicek ze skupiny narozky, tak to muzeme zapit tamVikki46 píše:..taky bych se k tomuhle pripojil.......................................ten cerven bych asi dal....ale bude to hekticke...to zkouskove a do toho mam totiz jeste 14 narozky a na to me vzdycky padne celej vikendMICHALIS TSIOLAS píše:Mišáku, nedal bys to bez sebezapření od 23.7. do konce července![]()
![]()
xxxCKC 475xxx
Kawaevoluce->ER-5->ZR-7S->Z750S->ZZR 1400ABS->???
ja bych se primlouval aby se jelo podivat se i na tenhle most http://www.kolit.estranky.cz/clanky/zaj ... -de-millau
....docela me ta svaba fascinuje
....docela me ta svaba fascinuje
xxxCKC 475xxx