Nápad na léto 2010
- Jana Kawa
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
v květnu bývá Skalka a třeba bude i Káčůn sraz na Orlíku (jedna z lepších akcí loňského roku)Vikki46 píše:...no tohle vlakno se vyvynulo uplne jinam koukam....nebylo by k veci se vratit k puvodni myslence??....k tomu vikendovemu pobytu v termalech...treba nekdy v kvetnu...nasi to jezdi do Bigu z HK za slabych 5h....ja jen ze to je fakt kousek na to slovensko
já bych to nechala na prázdniny a pokud nevymyslíme jiné místo na dovču (pro ty, co nejedou Francii), tak bych to pojala jako dovču na motce. Nemyslím si, že tam není co k vidění
Jana ZX6R 05
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC
To je samozřejmě hodně moc lákavý, když by Peťka s Majdou jeli na svých nových strojích, ale nevím jestli konkrétně vám by stačili, když někd ynestačím ani jáJana Kawa píše:to máš pravdu, to Slovensko jsem právě myslela i pro začátečníky - Majdu, Peťku, naše mladý

ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Musím přitakat, to já mám pocit, že zdržuju a omlouvám se za to a oni na mě koukaj, jako že kam a do čeho mě tak kopnout. Prý je to samozřejmost čekat, občas někdo unikne, naloží tomu a na křižovatce pak čeká. A vážně nikdo očima navrch nekroutí, všichni jsou v pohodě. Takže myslím, že ani Peťka by neměla mít obavy, že pojedem pomalu.
A to Slovensko bych fakt na svý jela. Francie zatím nevíme, určitě bychom jeli na jedné motce, ovšem nevím, jak budou finance, dovo u Petra a spoustu dalšího, takže čekáme, co bude.
A to Slovensko bych fakt na svý jela. Francie zatím nevíme, určitě bychom jeli na jedné motce, ovšem nevím, jak budou finance, dovo u Petra a spoustu dalšího, takže čekáme, co bude.
Majdinka ER-5
život je snění a sny se občas plní
Francii bychom taky jeli na Rexovi, a samozřejmě jsme v podobné situaci jako Majda, jestli Peťa bude mít práci a nebude si moct určit dovču, tak jsme namydlený..Ale věřím tomu, že se všechno zařídí a dobře dopadne a zkusíme si projet světa kus.....Majdinka píše:Musím přitakat, to já mám pocit, že zdržuju a omlouvám se za to a oni na mě koukaj, jako že kam a do čeho mě tak kopnout. Prý je to samozřejmost čekat, občas někdo unikne, naloží tomu a na křižovatce pak čeká. A vážně nikdo očima navrch nekroutí, všichni jsou v pohodě. Takže myslím, že ani Peťka by neměla mít obavy, že pojedem pomalu.
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
.....no ja jen ze to slovensko se me nezda ze by bylo zas tak na dlouho...a ja treba ani v tech termalech nevydrzim nejak dlouho...a myslim ze by se melo spis urcit co se pojede...jestli "spodek"-kde jsou lepsi termaly, ale neni kam moc nejdit...a nebo "vrsek"...kde zas je dobry pojezdeni a nic moc koupani
...a nebo prejezd(tak to delame my)... 

xxxCKC 475xxx
Kawaevoluce->ER-5->ZR-7S->Z750S->ZZR 1400ABS->???
Kawaevoluce->ER-5->ZR-7S->Z750S->ZZR 1400ABS->???
Myslím, že základna by již byla vybrána a testována a vyjet určo bude kam. Už jsme na Slovači taky byli několikrát a pořád je kde co okukovat. A na dlouho? Vidím to tak např. ve středu, čtvrtek vyjet a v neděli zpět? A případně i základna by šla změnit, bude-li lepší nápad.Vikki46 píše:.....no ja jen ze to slovensko se me nezda ze by bylo zas tak na dlouho...a ja treba ani v tech termalech nevydrzim nejak dlouho...a myslim ze by se melo spis urcit co se pojede...jestli "spodek"-kde jsou lepsi termaly, ale neni kam moc nejdit...a nebo "vrsek"...kde zas je dobry pojezdeni a nic moc koupani...a nebo prejezd(tak to delame my)...
Majdinka ER-5
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
tohle jsi nam Zbynku klidne mohl napsat do tematu "Dovolena"Z. píše:Ano, my, kterým buďto nevyhovuje termín, nebo délka, nebo místo nebo všechno dohromady můžeme tady klidně pokračovat ve vymýšlení kam v létě 2010 vyjet.
Abych nezasíral vlákno "Dovolená CKC 2010" napíšu své, možná i zbytečné postřehy a komentáře sem. Takže Perpignan. Když jsem v roce 8 jezdil po Francii, trvalo mi celé dva dny, než jsem se probojoval z Nového Jičína do Frejus. A to jsem jel celé Rakousko a cestu z Genovy do Monaca po dálnicích (fuj). Chci tím říct, že ve větších skupinkách bych odhadoval, že cíl dosáhnete někdy večer 3tí den jízdy, možná to bude chtít 3 noclehy po cestě. (pokud pojedete po normálních cestách a ne po dálnicích).
Denně jsem dělal přes 600 kilometrů a měl jsem toho pokaždé plné zuby. Částečně kvůli sedlu na Z-tku, které není na dlouhé cestování, pak taky kvůli faktu, že jsem jezdil mimo dálnice, a dodržet plánovaný rychlostní průměr bylo někdy problém.
K vlastnímu nápadu - místo zajímavé, bohužel čas a délka mi nevyhovují, takže nepojedu. Vlákno budu sledovat kdyby náhodou došlo ke změně termínu nebo délky.

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
...a nechcete spis jezdit po Cechach??? ...myslim ze je tady toho k videni asi tak 100x vic jak na slovensku a silnice jsou tady taky asi tak 100x lepsi... v Cechach mam projetou snad kazdou silnicku ktera tu je a na slovensku obdobne, vcetne tech tezce cernejch v okoli HumenneMajdinka píše:Myslím, že základna by již byla vybrána a testována a vyjet určo bude kam. Už jsme na Slovači taky byli několikrát a pořád je kde co okukovat. A na dlouho? Vidím to tak např. ve středu, čtvrtek vyjet a v neděli zpět? A případně i základna by šla změnit, bude-li lepší nápad.Vikki46 píše:.....no ja jen ze to slovensko se me nezda ze by bylo zas tak na dlouho...a ja treba ani v tech termalech nevydrzim nejak dlouho...a myslim ze by se melo spis urcit co se pojede...jestli "spodek"-kde jsou lepsi termaly, ale neni kam moc nejdit...a nebo "vrsek"...kde zas je dobry pojezdeni a nic moc koupani...a nebo prejezd(tak to delame my)...

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
dálka = na stávajících gumách bych to už asi nedal, bo počítám, že ujedete cca 4 - 5000 kilometrů, nové se mi nechce kupovat a i kdybych je koupil, tak se mi nechce dělat vyzouvací/obouvací cvičení protože zase ty stávající ještě nejsou na plátno. (blbý důvod, že?)KankX píše:tohle jsi nam Zbynku klidne mohl napsat do tematu "Dovolena"Z. píše:Ano, my, kterým buďto nevyhovuje termín, nebo délka, nebo místo nebo všechno dohromady můžeme tady klidně pokračovat ve vymýšlení kam v létě 2010 vyjet.
Abych nezasíral vlákno "Dovolená CKC 2010" napíšu své, možná i zbytečné postřehy a komentáře sem. Takže Perpignan. Když jsem v roce 8 jezdil po Francii, trvalo mi celé dva dny, než jsem se probojoval z Nového Jičína do Frejus. A to jsem jel celé Rakousko a cestu z Genovy do Monaca po dálnicích (fuj). Chci tím říct, že ve větších skupinkách bych odhadoval, že cíl dosáhnete někdy večer 3tí den jízdy, možná to bude chtít 3 noclehy po cestě. (pokud pojedete po normálních cestách a ne po dálnicích).
Denně jsem dělal přes 600 kilometrů a měl jsem toho pokaždé plné zuby. Částečně kvůli sedlu na Z-tku, které není na dlouhé cestování, pak taky kvůli faktu, že jsem jezdil mimo dálnice, a dodržet plánovaný rychlostní průměr bylo někdy problém.
K vlastnímu nápadu - místo zajímavé, bohužel čas a délka mi nevyhovují, takže nepojedu. Vlákno budu sledovat kdyby náhodou došlo ke změně termínu nebo délky....proc ti nevyhovuje delka? Co je s delkou? Kratsi je to nesmysl, to by se tam clovek ani neotocil a na delsi zase nemame tolik dovolene nazbyt
...a k terminu bych dodal jen toliko, ze po zrale uvaze jsme se ho snazili zvolit mimo hlavni sezonu, kdy byva vetsi provoz (presun davu turistu na dovolene) a pak take kvuli vedru ktere by preci jen v cervnu nemuselo byt tak krute
termín - pokud bych chtěl uskutečnit všechny své plány, tak bych musel mít zhruba o 10 dní delší dovolenou, což si jako pouhý námezdný zaměstnanec nemůžu dovolit. Dvoutýdenní dovolená není ani krátká, ani dlouhá, je to tak akorát na tu dálku. Tesák se dá oželet. Počasí v červnu považuji za ideální včetně délky dne. V letních měsících se dny zkracují a na jihu je vedro (tak fakt nevím proč vlastně nechci jet, když vidím samá pozitiva)

Vlastně jo, žena by mě zabila. Obě dcery mají v tomto termínu narozeniny

15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
...a nechcete spis jezdit po Cechach??? ...myslim ze je tady toho k videni asi tak 100x vic jak na slovensku a silnice jsou tady taky asi tak 100x lepsi... v Cechach mam projetou snad kazdou silnicku ktera tu je a na slovensku obdobne, vcetne tech tezce cernejch v okoli Humenne
a na poznavani a jezdeni je CR daleko lepsi, navic vim ze spousta lidi ani nevi jak to kde v CR vypada, hlavne ze byli na Mallorce
Na Slovensku jsou akorat ty Tatry, ale skrz Nizke vedou dve silnice a kolem Vysokych jedna...
...vic tam toho neni
[/quote]
Nic proti Čechám, u nás je krásně, ta Slovač láká termálama. A jelikož nápad byl tu, už jsme se chytli debaty. Pokud někdo má tip někam po republice, sem s ním. Morava, Jižní Čechy? Mě je ve finále i jedno, kde zakufrujem, s KAWOU bude super i u kačáku za barákem.

Nic proti Čechám, u nás je krásně, ta Slovač láká termálama. A jelikož nápad byl tu, už jsme se chytli debaty. Pokud někdo má tip někam po republice, sem s ním. Morava, Jižní Čechy? Mě je ve finále i jedno, kde zakufrujem, s KAWOU bude super i u kačáku za barákem.
Majdinka ER-5