Nápad na léto 2010
Tak u mě je to celkem jedno, vezmu si dovču kdykoliv, práce na baráku zastavím, a vyrážím. Za Peťu nemůžu mluvit, bo je nezaměstnaná a kde bude pracovat příští rok, nevíme ani jeden, ale školství to snad nebude, tak by neměl bejt problém s termínem, vždycky se to dá nějak zařídit.....Tož tak, jinak letošní termín byl docela v pohodě...
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
červnovej termín z mnoha důvodů ( ne osobních ) je určo nejlepšíKankX píše:...no prave ten termin to je problemMajdinka píše:A termín bude určitě o prázdninách? Zvažte jaké bylo vedro v Alpách, co bude ve Francii! Termíny jako červen nebo září je nesmysl?...ted jsem koukal kdy misak39 nemuze a to zrovna nam by se prvnich 14 dni prazdnin hodil nejvice, protoze budeme mit deti na tabore
Cerven by byl asi nejidealnejsi i co se tyka ubytovani, zase je tam ten problem ze deti chodi do skoly a nema se nam o ne kdo postarat, navic pri rozdavani vysvedceni tady byt musime... tak a co ted? Ze by 18-27.6.? ...ale jak pisu nevim, obe deti mame v nove skole, netroufam si ted vubec rict jak to bude...

Samčus ZRX
""CKC_481""
""CKC_481""
pokud pojedu s batuzkem tak ji urcite nepremluvim aby trpela 1500km na zadnim sedadle a pak bych to misto v aute bral, vozik na moto uz nebude problem.KING píše:Však to říkám,moje auto je k dispozici jen toho polovodiče
jenze u me se neda na rok dopredu naplanovat jestli v ty dobe bude batuzek

pokud pojedu solo tak vzit stan neni problem a jeste by se nekdo vesel
ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly

#399#
Tilda píše:pokud pojedu s batuzkem tak ji urcite nepremluvim aby trpela 1500km na zadnim sedadle a pak bych to misto v aute bral, vozik na moto uz nebude problem.KING píše:Však to říkám,moje auto je k dispozici jen toho polovodiče
jenze u me se neda na rok dopredu naplanovat jestli v ty dobe bude batuzek![]()
pokud pojedu solo tak vzit stan neni problem a jeste by se nekdo vesel

Hlavně že pojedeš

ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
MARTY píše:ono na tom terminu se domluvit je asi hodnemoc prioritni...na tom se musi domluvit nejpevneji a nejdrive...a pak uz se hleda ubytko v jasnem terminu...pripadne osoby se menit muzou ale s terminem uz je to horsi.

ZX-10R KRT Replica
CKC#1202
"Jak to má volant nebo kozy, tak s tím budou brzy problémy."
CKC#1202
"Jak to má volant nebo kozy, tak s tím budou brzy problémy."
T E R M I N ....
VUBEC BYCH SE NEBAL NA PRVNI STRANKU NAHODIT PRIPADNE ZAJEMCE...nejradeji ty co to mysli vazne aspon na 75%...a ke jmenu navrhovany termin...bude to prehlednejsi a jasne se uvidi kdo ma jako kamarad MiSAK dost padny argument hlaseny dopredu kterej se cti...v jeho pripade na beton...dalsi uz mi unikaj...porad bychom cetli dokola prispevek za prispevkem a nic...dokolecka dokola...rady musi byt
poradek musi byt
kdyz tak se klido muze nastavit nove vlakno kde se nebude psat balast ...
a myslim ze ta Francie to bude asi na beton...tedy ja jedu s gruppou co jede tam ...jako velitel a navrhovatel je zvolen Kankx,necht tedy pokud uzna za vhodne zalozi nove nebo edituje stavajici
mamka

VUBEC BYCH SE NEBAL NA PRVNI STRANKU NAHODIT PRIPADNE ZAJEMCE...nejradeji ty co to mysli vazne aspon na 75%...a ke jmenu navrhovany termin...bude to prehlednejsi a jasne se uvidi kdo ma jako kamarad MiSAK dost padny argument hlaseny dopredu kterej se cti...v jeho pripade na beton...dalsi uz mi unikaj...porad bychom cetli dokola prispevek za prispevkem a nic...dokolecka dokola...rady musi byt

kdyz tak se klido muze nastavit nove vlakno kde se nebude psat balast ...
a myslim ze ta Francie to bude asi na beton...tedy ja jedu s gruppou co jede tam ...jako velitel a navrhovatel je zvolen Kankx,necht tedy pokud uzna za vhodne zalozi nove nebo edituje stavajici
mamka

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
...no tohle vlakno se vyvynulo uplne jinam koukam....nebylo by k veci se vratit k puvodni myslence??....k tomu vikendovemu pobytu v termalech...treba nekdy v kvetnu...nasi to jezdi do Bigu z HK za slabych 5h....ja jen ze to je fakt kousek na to slovensko
xxxCKC 475xxx
Kawaevoluce->ER-5->ZR-7S->Z750S->ZZR 1400ABS->???
Kawaevoluce->ER-5->ZR-7S->Z750S->ZZR 1400ABS->???
Ano, my, kterým buďto nevyhovuje termín, nebo délka, nebo místo nebo všechno dohromady můžeme tady klidně pokračovat ve vymýšlení kam v létě 2010 vyjet.
Abych nezasíral vlákno "Dovolená CKC 2010" napíšu své, možná i zbytečné postřehy a komentáře sem. Takže Perpignan. Když jsem v roce 8 jezdil po Francii, trvalo mi celé dva dny, než jsem se probojoval z Nového Jičína do Frejus. A to jsem jel celé Rakousko a cestu z Genovy do Monaca po dálnicích (fuj). Chci tím říct, že ve větších skupinkách bych odhadoval, že cíl dosáhnete někdy večer 3tí den jízdy, možná to bude chtít 3 noclehy po cestě. (pokud pojedete po normálních cestách a ne po dálnicích).
Denně jsem dělal přes 600 kilometrů a měl jsem toho pokaždé plné zuby. Částečně kvůli sedlu na Z-tku, které není na dlouhé cestování, pak taky kvůli faktu, že jsem jezdil mimo dálnice, a dodržet plánovaný rychlostní průměr bylo někdy problém.
K vlastnímu nápadu - místo zajímavé, bohužel čas a délka mi nevyhovují, takže nepojedu. Vlákno budu sledovat kdyby náhodou došlo ke změně termínu nebo délky.
Abych nezasíral vlákno "Dovolená CKC 2010" napíšu své, možná i zbytečné postřehy a komentáře sem. Takže Perpignan. Když jsem v roce 8 jezdil po Francii, trvalo mi celé dva dny, než jsem se probojoval z Nového Jičína do Frejus. A to jsem jel celé Rakousko a cestu z Genovy do Monaca po dálnicích (fuj). Chci tím říct, že ve větších skupinkách bych odhadoval, že cíl dosáhnete někdy večer 3tí den jízdy, možná to bude chtít 3 noclehy po cestě. (pokud pojedete po normálních cestách a ne po dálnicích).
Denně jsem dělal přes 600 kilometrů a měl jsem toho pokaždé plné zuby. Částečně kvůli sedlu na Z-tku, které není na dlouhé cestování, pak taky kvůli faktu, že jsem jezdil mimo dálnice, a dodržet plánovaný rychlostní průměr bylo někdy problém.
K vlastnímu nápadu - místo zajímavé, bohužel čas a délka mi nevyhovují, takže nepojedu. Vlákno budu sledovat kdyby náhodou došlo ke změně termínu nebo délky.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<