Nápad na léto 2010
-
- Ghostrider
Sakra, Kinga mi ukrad
Marty
Já bych si dovolila vznést dotaz, pro koho je opravdu problém vézt s sebou stan, károšky, spacáky.. cestou do cíle. Pokud by tedy nebyl SAFETY CAR. Chápu vaše předběžné návrhy jako že po příjezdu do cíle píchnout bandu na pár dní na jeden flek, vyjížďky... a pak zas cesta zpět a zmiňované spaní ve stanu?
Berem.

Já bych si dovolila vznést dotaz, pro koho je opravdu problém vézt s sebou stan, károšky, spacáky.. cestou do cíle. Pokud by tedy nebyl SAFETY CAR. Chápu vaše předběžné návrhy jako že po příjezdu do cíle píchnout bandu na pár dní na jeden flek, vyjížďky... a pak zas cesta zpět a zmiňované spaní ve stanu?
Berem.
Majdinka ER-5
život je snění a sny se občas plní
život je snění a sny se občas plní
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
pro me je problem vezt stan (a predevsim spacaky a karimatky - nemluve o tom ze mozna ani druhy den nenasednu bez pomoci na motorku, moje nemocna zada karimatku tezko rozdejchavaji)... budu se snazit najit lepsi reseni, nicmene to nic nemeni na tom jestli pojedu, pojedu urcite, akorat treba se skripenim zubuMajdinka píše:Sakra, Kinga mi ukradMarty
![]()
Já bych si dovolila vznést dotaz, pro koho je opravdu problém vézt s sebou stan, károšky, spacáky.. cestou do cíle.

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
Já su klidný
Proto jsem tam psal, že to možná vyzní divoce, ale myslel jsem to v pohodě, ať se přihlásí kdo chce jak chce a odhlásí taktéž, mluvil bych všude o dvaceti lidech a když nás bude míň, tak jim to nějak vysvětlíme a když víc, tak se vmáčknem....

ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Honzo vozím nafukovací matraci a pro tebe klidně jednu navíc vemu,a kompresor vozím pod sedadlem.KankX píše:pro me je problem vezt stan (a predevsim spacaky a karimatky - nemluve o tom ze mozna ani druhy den nenasednu bez pomoci na motorku, moje nemocna zada karimatku tezko rozdejchavaji)... budu se snazit najit lepsi reseni, nicmene to nic nemeni na tom jestli pojedu, pojedu urcite, akorat treba se skripenim zubuMajdinka píše:Sakra, Kinga mi ukradMarty
![]()
Já bych si dovolila vznést dotaz, pro koho je opravdu problém vézt s sebou stan, károšky, spacáky.. cestou do cíle.![]()
KING ZRX 1200 "03"
148 CKC
148 CKC
Jo a jinak si myslím, že bude dost lidí, který pojedou třeba do pekel, ale s touhle bandou. Jo když tady napíšeš, tak jak to máš v hlavě KanXi, tak si myslím, že by se to hned vystříbřilo, kdo na to má a kdo ne.. Nervozita je vždy a všude, když nejsi úplně sám a nediktuješ si to jak se ti to zrovna v hlavě zrodí...
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Tak to se někdo má, když jezdí sámKING píše:Honzo vozím nafukovací matraci a pro tebe klidně jednu navíc vemu,a kompresor vozím pod sedadlem.KankX píše:pro me je problem vezt stan (a predevsim spacaky a karimatky - nemluve o tom ze mozna ani druhy den nenasednu bez pomoci na motorku, moje nemocna zada karimatku tezko rozdejchavaji)... budu se snazit najit lepsi reseni, nicmene to nic nemeni na tom jestli pojedu, pojedu urcite, akorat treba se skripenim zubuMajdinka píše:Sakra, Kinga mi ukradMarty
![]()
Já bych si dovolila vznést dotaz, pro koho je opravdu problém vézt s sebou stan, károšky, spacáky.. cestou do cíle.![]()

ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
uz jsem to tady nekde psal... tak znovuZRX 1984 píše:Jo a jinak si myslím, že bude dost lidí, který pojedou třeba do pekel, ale s touhle bandou. Jo když tady napíšeš, tak jak to máš v hlavě KanXi, tak si myslím, že by se to hned vystříbřilo, kdo na to má a kdo ne.. Nervozita je vždy a všude, když nejsi úplně sám a nediktuješ si to jak se ti to zrovna v hlavě zrodí...
ubytovani okoli PERPIGNAN (kousek more, kousek Pyreneje) - ubytovani cca 6 dni (podle moznosti, nevim jak se to podari presne dohodnout, pravdepodobne budemem muset vyuzit nejakej tydenni turnus, tak nepujde domluvit mene, tezko ted rict)
cesta nejlepe se 2x prespanim po ceste - cesta z Prahy dlouha cca 1500km, ja osobne bych se snazil vyhnout dalnicim a trochu se pokochat ale i tak je to darda 500km denne. Domluvili bychom se na mistech tech dvou noclehu, nejlepe zajisteno predem ze nas tam nechaji prespat. Kdyz tak o tom premyslim, tak 500km za den nei tak moc, ted v nedeli jsem jel na sraz v Pelhrimove a natocil jsem take 500km (vyjel jsem v 11h a doma jsem byl v 19h a to jsem cele odpoledne prokecal v hospode s clenama z klubu)
tak to je asi moje predstava... vypln casu v cilovem miste je na kazdem... ja preferuji Pyreneje

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
Dobrý dobrý, je to kus cesty, lae když vezmu, že jsme vyráželi z Itošky kolem 13:00, atk jsem byl ve 23:00 nějak doma, což je za 10 hodin 800 km, tak by to šlo dát možná i ve dvou dnech, nechci to ted anějak přeceňovat, ale dalo by se to dát, ale jestli chcete jet mimo dálnice, tak to bude asi dýl trvat, tak když by to bylo na dva tři dny, tak Přespat Třeba někde u Stuttgartu a pak někde u Lyonu? Třeba?
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Když budu mluvit za sebe-je mi jedno kam, je mi jedno jak(myslím spaní cestou-stan zkousnu,vzdálenost 500 km a víc za den neva) jen bohužel vím dopředu, a to zcela jistě, KDY nemůžu, a to v termínu od 1. do 25.7.2010. Bohužel se do té doby náš zkurvený daňový systém zřejmě nezmění, takže tento termín je pro mě absolutně mrtvý 

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
.....no ja bych kdyz tak taky hlasil ucast-vim ze nejsem ve 100%skupine komu se duveruje...ale pracuju na tom abych se tam zaradil
.....uz jsme byl takhle s kamosem nekolikrat a tak vim ze pro me neni problem za den dat tech 1000km a i prespavat nekde ve stanu
....holt jsem jeste nastesti mlad
....a ve Francii jsem jeste na dyl na motce nebyl a tak bych skutecne rad jel 

xxxCKC 475xxx
Kawaevoluce->ER-5->ZR-7S->Z750S->ZZR 1400ABS->???
Kawaevoluce->ER-5->ZR-7S->Z750S->ZZR 1400ABS->???
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
...no prave ten termin to je problemMajdinka píše:A termín bude určitě o prázdninách? Zvažte jaké bylo vedro v Alpách, co bude ve Francii! Termíny jako červen nebo září je nesmysl?

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer