Nápad na léto 2010
Jo, proč ne, ono než se něco dohodne, chvíli to potrvá. Bohužel "Deutsche tank" v době konání Skalky slouží, takže účastnit se k jeho lítosti nemůže. Ptal se mě, kdy někde budem, že by vás, co zná, a jistě i další, která by rád poznal, rád viděl, takže případné debatě o organizaci a plánování se určitě bránit nebude a šikovnej na to vážně je.
Majdinka ER-5
život je snění a sny se občas plní
život je snění a sny se občas plní
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
no ja myslim ze co se tyka mista, tak to mame zmaknute zcela konkretne... ted jde predevsim o cestu (jak pojedem, kde prespime) a o termin aby se mohlo zacit zajistovat ubytko... jo a od te cesty, jak pojedem se odviji jeste to jestli po ceste prespat pod stanem (coz je schudnejsi varianta co se tyka ubytovani po ceste, protoze prespani na 1 noc pro vetsi bandu tezko sezeneme) coz ale pro nektere znamena napriklad nutnost doprovodeho vozidla... az v tomhle budeme mit jasno, pak teprve ma cenu se bavit o necem dal...
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
S tím stanem by to bylo dost praktický, bo narazíš na kemp, vyspíš, ráno sbalíš a pokračuješ a v dnešní domě iglů pro 3 až 4 lidi se dá sbalit do dost malých rozměrů, akorát ty spacáky jsou takový veliký
ale myslím, že podle loňska bych ještě 3 balíčky zavazadel uvezl, teda mluvím za sebe, nevím jak ostatní a jak kdo snáší stan....Ale zase ve spoustě kempů mají i chatky, což by nám taky stačilo, penzion to bý t nemusí...

ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Jak jsem psal už letos ohledně dovolené...nebudu spát víc, jak 1x po cestě tam nebo zpět! Myslím, že 500 km za den je v létě s náloží až až a zároveň je to snad dost velkej rádius, kde se dá najít hezký místo pro strávení dovolené!

Spaní pod stanem se nebráním, ale nemusím se ptát...stačí si pročíst diskuzi ohledně letošní dovolené, abych věděl, že to neprojde!

Spaní pod stanem se nebráním, ale nemusím se ptát...stačí si pročíst diskuzi ohledně letošní dovolené, abych věděl, že to neprojde!

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
ZRX 1984 píše:Mě je to jedno s CKC klidně 800 denně a celej tejden....

Z Itálie jsme dali cca 750 za den a jedno mě to teda rozhodně nebylo. Nebylo toho moc, co by mě na takovým ždímání bavilo! A jezdit to každej den? Tak to kurva ani omylem Halík!

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
Na jedno-dvě přespání ve stanu se nebráním, ovšem celou dovolenou pod hadrem bych nechtěl. A denně najíždět takový porce je podle mě moc, to pak člověk z toho nic nemá, když furt jen jede... Letošek byl podle mě ideál, to moře mi až zas tak nechybí, spíš nějakej kraj se zatáčkama, slušnejma silnicema a mírným provozem....
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
jj, Mamko, nestahuj kalhoty, když brod je ještě dalekoZRX 1984 píše:Mamko nedělej závěry, koupíš si rexe, řekneš doma, že to je to skoro bublák a to Ti musí projít a ty pojedeš normálka snáma v sedle... To vidím úplně jasně...........jako Helena Růžičková v Slunce seno erotikaMARTY píše:pokud nebudu mit masinu..jako ze mozna pristi rok fakt ne vezmu auto a udelam dorovod...pokud me vezmete za kufr a sedadla plne baglu
PS: A když to nevyjde, tak si koupíš krásný VN 2000 a bude to.......a to bys mě dostal, protože po tom já toužím.......

To VNko je fajn, ale nééé na jízdu s normálníma motorkama... To by sis Seky moc nepolepšil...
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
...ale tam je kraj se zatackamamisak39 píše:Na jedno-dvě přespání ve stanu se nebráním, ovšem celou dovolenou pod hadrem bych nechtěl. A denně najíždět takový porce je podle mě moc, to pak člověk z toho nic nemá, když furt jen jede... Letošek byl podle mě ideál, to moře mi až zas tak nechybí, spíš nějakej kraj se zatáčkama, slušnejma silnicema a mírným provozem....

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
P.S.: ..jo a celou dovolenou pod stan urcite ne, to ani nahodou... jde vyslovene jen o tu cestu tam a zpet... kdyz dve prespani, pak to znamena jizda s kochackou a poznavanim krajin kterymi budeme projizdetKankX píše:...ale tam je kraj se zatackamamisak39 píše:Na jedno-dvě přespání ve stanu se nebráním, ovšem celou dovolenou pod hadrem bych nechtěl. A denně najíždět takový porce je podle mě moc, to pak člověk z toho nic nemá, když furt jen jede... Letošek byl podle mě ideál, to moře mi až zas tak nechybí, spíš nějakej kraj se zatáčkama, slušnejma silnicema a mírným provozem.......jinak bych tam ani nejel... s tim provozem uz to bude tezsi, tezko rict

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
Dvoulitrový VN je mazec jako hrom má to 100 HP, jako Rex a navíc krouťák takovej, že to rve asfalt z cesty, když za to vezmeš, prostě bajk mých snů a možná prošedivělých let
Mě těch 800 domů z Itošky nijak nevadilo, přijel jsem skočil jsem na pivko a pohoda do 2 do rána jsem kalil
Takže ať to vymyslíte,¨tak jedu, když mi dáte lokality, kde by se nocovalo, tak rád pomůžu s litováním na netu ohledně ubytka, stejně celý dny sedím u PC víceméně a když budu mít o jedno okno navíc, tak pohoda 

ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
V takhle velký bandě je stejně nesmysl každou noc spát pod stanem. To bychom se hledali po Evropě ještě v září. Takže opět sehnat ubytování na celou dovču a dostat se na místo činu po skupinkách. A když budem sebou vláčet ty stany tak můžem vyjet i na dvoudenní výlet. Třeba až do St. Tropez 

Samčus ZRX
""CKC_481""
""CKC_481""
to je fakt...to uz by me zezadu jen tak nikdo nesestrelil...ZRX 1984 píše:Mamko nedělej závěry, koupíš si rexe, řekneš doma, že to je to skoro bublák a to Ti musí projít a ty pojedeš normálka snáma v sedle... To vidím úplně jasně...........jako Helena Růžičková v Slunce seno erotikaMARTY píše:pokud nebudu mit masinu..jako ze mozna pristi rok fakt ne vezmu auto a udelam dorovod...pokud me vezmete za kufr a sedadla plne baglu
PS: A když to nevyjde, tak si koupíš krásný VN 2000 a bude to.......a to bys mě dostal, protože po tom já toužím.......

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!