Tak to určitě ne, já jsem rád, že to udejchámvolkswagen píše:No tak to jste se mi teda sesypali, ale kouká z toho akorát mesr a zbytek je moc profesionální
Hokej
- funky1
- Easy rider

- Kontaktovat uživatele:
Ahoj--dobrej nápad rád si zajdu zahrát, ale beru si ze zásady komplet výstroj bez ni na led nejdu. Souhlasím a čekám na termín prvního špilu CKC Morava vs. Čechy. První špil můžeme dát v Práglu a odvetu v Brně. V Brně bych halu domluvil já.
ZX-10R 12/07 Řiď ať jedeš líp - Myslím tím řiď jako řiď néé říť jako řiť
Barva ebony
Barva ebony
Dobrej nápad, jsme pro, udělám si výlet do Prahy a ještě u toho uvidím spoustu přátel a ještě se vyblbnem na ledě....funky1 píše:Ahoj--dobrej nápad rád si zajdu zahrát, ale beru si ze zásady komplet výstroj bez ni na led nejdu. Souhlasím a čekám na termín prvního špilu CKC Morava vs. Čechy. První špil můžeme dát v Práglu a odvetu v Brně. V Brně bych halu domluvil já.
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Domluvte sanitku bude potřeba. Se tam pozabíjíte. Naposled jsem hrál hokej hned po novým roce,že jako zhodím nějaký kilo. Chodíme na led až tak v devět,aby se nám děcka nesmály jak tam sebou pereme o led, protože kam puk tam všichni.A odcházely jsme.... jeden s nastřeleným kolenem další s otřesem mozku,já se zlomeným zápěstím, jinej s naraženým loktem.
Tak si t ještě rozmyslete nebo si vemte chrániče.
KING ZRX 1200 "03"
148 CKC
148 CKC
Každej není tak šikovnej jako kluci v SebranicíchKING píše:Domluvte sanitku bude potřeba. Se tam pozabíjíte. Naposled jsem hrál hokej hned po novým roce,že jako zhodím nějaký kilo. Chodíme na led až tak v devět,aby se nám děcka nesmály jak tam sebou pereme o led, protože kam puk tam všichni.A odcházely jsme.... jeden s nastřeleným kolenem další s otřesem mozku,já se zlomeným zápěstím, jinej s naraženým loktem.Tak si t ještě rozmyslete nebo si vemte chrániče.
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Jestli to nebude právě ta chybaKING píše:Ne ne my hrajeme s nasazením života jako by to bylo MS.
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909