Ahoj, nemám moto nějak dlouho (cca od 8/09) a tak se snažím najezdit co nejvíc dokud to ještě jde. Často narážím na nějakého toho motorkáře, který mi u pumpy vyčte mé vybavení, resp. že sice dobrá helma, rukavice, botky a bunda, ale ty džíny... - naprosto s tím souhlasím, jsem idi*t ale díky nadměrnému placení mi na kombošku hold nezbylo. Od té doby jsem si už nějaké ty finance našetřil a hodlám je pustit do kombošky.
Tady na fóru i na m.cz je maximálně chválená zn. PSI, tak jsem se na ni zajel podívat (Praha - Zahradní město) jestli nebude náhodou nějaká ve slevě, ale bohužel - nejsem úplně konfekční typ a 20t do toho moc rvát nechci

Hledal jsem tedy dál a narazil na novinku pro rok 09 od zn. 4SR. Vydal jsem se do Dolních Břežan na vyzkoušení a padla krásně - zhruba tak půl hoďky jsem se v ní procházel po prodejně, sedal na moto apod. Prodavač jí chválil všemi směry, ale je mi jasné že jí chtěl víceménně udat, že? Tak se obracím na Vás, co na ní řeknete? Popř. jestli jí přímo někdo z Vás nemá a nemůže jí recenznout.
http://www.4sr.cz/katalog/moto-kombinez ... te-36.html