tomson píše:Psal jsem to na forum,,samo ze jsem si Tvoje cislo neulozil..jel jsem s kamosem pro masinu,,jinak to nesloVosa píše:Hmm Tomsone, hlavně, že jsi dorazil teď v neděli, jak jsme byli domluvenítomson píše:Jak pojedem?Bude hezky?Toz se domluvime..., ani jsi mi nedal vědět, že nedorazíš!
Hanka to pro nás otevřela v neděli proto, že byl prodloužený víkend, jinak oficiálně se bar otvírá dnes a ty dodělávky se postupně řeší..všecnny zdraví bzz
To Z.: moc hezký videjko, brácha se tam tváří důležitě, jsem zvědavá, kdy se to bude vysílat
aspon jsem udelal dobry skutek
F. n O., NJ, Ova a okolí ... vyjížďka jen tak pro radost.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- ivanversys
- Easy slider

- tomson
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
Ano byla to neznackova...ale veteran tak to se prominout da..Z. píše:tomson píše:Psal jsem to na forum,,samo ze jsem si Tvoje cislo neulozil..jel jsem s kamosem pro masinu,,jinak to nesloVosa píše: Hmm Tomsone, hlavně, že jsi dorazil teď v neděli, jak jsme byli domluvení, ani jsi mi nedal vědět, že nedorazíš!
Hanka to pro nás otevřela v neděli proto, že byl prodloužený víkend, jinak oficiálně se bar otvírá dnes a ty dodělávky se postupně řeší..všecnny zdraví bzz
To Z.: moc hezký videjko, brácha se tam tváří důležitě, jsem zvědavá, kdy se to bude vysílat
aspon jsem udelal dobry skutek
Pokud si kámoš kupoval NEZNAČKOVOU motorku, tak to DOBRÝ skutek NEBYL.
KAWASAKI Z750 GREEN 2007
Zatim se ucim tahat.a pak mozna.....
Zatim se ucim tahat.a pak mozna.....
já mu říkal: ...a nejhorší jsou ti pražáci. znáš káču?kafkalibor píše:Mně by zajímalo co si řikal tomu frajerovi z čeptru,páč dyž se votočil,tak řikal něco jako-to je vemeno.Tak nám vo tom poreferuj Rudi.rudormi píše:Z. : perfektní videjko! díky. já blbec jsem si zapomněl foťák
a to když slyšel, tak se otočil a zmizel
Chceš bejt všude a nejseš nikde.
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
- ivanversys
- Easy slider

- ivanversys
- Easy slider

- ivanversys
- Easy slider

-
kafkalibor
- Ghostrider

Ty si ale ksindl Rudi,že se nestydíš takhle lhát.rudormi píše:já mu říkal: ...a nejhorší jsou ti pražáci. znáš káču?kafkalibor píše:Mně by zajímalo co si řikal tomu frajerovi z čeptru,páč dyž se votočil,tak řikal něco jako-to je vemeno.Tak nám vo tom poreferuj Rudi.rudormi píše:Z. : perfektní videjko! díky. já blbec jsem si zapomněl foťák
a to když slyšel, tak se otočil a zmizel![]()
VN 1500 nomad
Kawa=Káča
Kawa=Káča
-
kafkalibor
- Ghostrider