BATŮŽČÍ FORUM
Ještě není nic jistýho, ještě čekám na mr. KanXe jestli se mu podaří to omrknout, bo to je opět v jeho krajiLadis píše:Tak už nějaká ER-5 našla novou paničku...?ZRX 1984 píše:Ty už máš aspoň na čem jezdit. Doufám, že Peťa v neděli taky....

ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Nahoď link...ZRX 1984 píše:Ještě není nic jistýho, ještě čekám na mr. KanXe jestli se mu podaří to omrknout, bo to je opět v jeho krajiLadis píše:Tak už nějaká ER-5 našla novou paničku...?ZRX 1984 píše:Ty už máš aspoň na čem jezdit. Doufám, že Peťa v neděli taky....A v neděli pro ni asi vyrážíme....

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
...ZRX 1984 píše:Ty už máš aspoň na čem jezdit. Doufám, že Peťa v neděli taky.... Akorát budu muset sehnat nějaké pneu, bo na tom jsou tvrďáky starý jak jáJak jsi na tom Mamko s těma Road Smartama? Rozměry na er5.. Beru hned....

Jezdit sice na čem mám, ale abych ledva vyjedu, zase nedojela. To víš, že jsem to konzultovala a záleží, jak se úředník vyspí, když špatně: je to řízení bez řidičského oprávnění a když dobře: je to řízení bez řidičského oprávnění, které nemám při sobě...

A jak pro to pojedete? Jako my? Tam oba autem, zpátky ty na motce a Peťka autem? To znám: neboj, v Ústí nad Labem, tam to je značený na prd, tam tě vyvedem a pak už pojedem sami a ty zbytek už trefíš... kulový, Samčus se i s Lukášem.01 zamotali ještě v Dubí

Majdinka ER-5
život je snění a sny se občas plní
Peťa v Ústí studovala a já tam v těch končinách párkrát dělal nějaké dopravní značení. A navíc máme navigaci, tak to snad nějak dáme. Jinak jedem tam autem a já zpět na er5Majdinka píše:...ZRX 1984 píše:Ty už máš aspoň na čem jezdit. Doufám, že Peťa v neděli taky.... Akorát budu muset sehnat nějaké pneu, bo na tom jsou tvrďáky starý jak jáJak jsi na tom Mamko s těma Road Smartama? Rozměry na er5.. Beru hned....
, starý jak já...
![]()
Jezdit sice na čem mám, ale abych ledva vyjedu, zase nedojela. To víš, že jsem to konzultovala a záleží, jak se úředník vyspí, když špatně: je to řízení bez řidičského oprávnění a když dobře: je to řízení bez řidičského oprávnění, které nemám při sobě.... A pak si vyber, bez papírů jsem namydlená, se nedostanu ani do práce.
![]()
A jak pro to pojedete? Jako my? Tam oba autem, zpátky ty na motce a Peťka autem? To znám: neboj, v Ústí nad Labem, tam to je značený na prd, tam tě vyvedem a pak už pojedem sami a ty zbytek už trefíš... kulový, Samčus se i s Lukášem.01 zamotali ještě v Dubí![]()
a ozvali se mi v Boleslavi! Pak se spolehni, Majdi, neboj
![]()

ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
... Jinak dobrej tip. Zajdi na úřad, že Ti ukradli peněženkku i s papírama a oni daj provizorní kartičku místo řidičáku asi za 50,- Kč a můžeš jezdit hned, bo v registru řidičů už to je zavedeno
A až Ti přijde řidičák nový, tak Ti daj vědět že si ho máš vyzvednout
[/quote]
...čoveče tip dobrej, to mě nenapadlo, ale zas vím, že pokud by to tak lehko šlo, už bych asi náhradní doklad měla. Myslím, že ti dají potvrzení o tom, co jsi ztratil a pokud jsem ztratila řidičák bez "A", tak to asi nende. A já musím na úřad do Hořic, vzít si v práci volno... no snad příští týden už bude.

...čoveče tip dobrej, to mě nenapadlo, ale zas vím, že pokud by to tak lehko šlo, už bych asi náhradní doklad měla. Myslím, že ti dají potvrzení o tom, co jsi ztratil a pokud jsem ztratila řidičák bez "A", tak to asi nende. A já musím na úřad do Hořic, vzít si v práci volno... no snad příští týden už bude.
Majdinka ER-5
Dneska vyráží na své červené Karkulce k Havrdoj přezouvat na Dunlop GT 501. p. Havrda nám udělal cenu 4 977,- Kč za obě pneu a přezutí, vyváženíJana Kawa píše:tak co ta Péťa, má motku nebo zůstává batůžkem?

ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Bude-li k tomu počas, tak určo sedět doma nebudemMajdinka píše:Tak velká gratulace k novému stroji, vím o čem mluvím, já už jsem jí maličko prohnala. A v neděli již máte někam plán? Že by hromadný výlet?

ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909