F. n O., NJ, Ova a okolí ... vyjížďka jen tak pro radost.
- Marrillynn
- Babyrider

- Kontaktovat uživatele:
Blesk píše:Motobar pěkný !!!!!Ale musíme tam co nejčastěji jezdit,aby se vydělaly penízky a mohla to hanka dokončit !!!!
![]()
![]()
Souhlasím Honzo. Takže každý další "hospodský srazík přes zimu" nebude na Stodolní, ale v Bravanticích. Souhlas? Rudormi to má coby kamenem dohodil, lidi z Bohumína pojedou furt po dálnici a já to mám taky blíž.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- ivanversys
- Easy slider

Hmm Tomsone, hlavně, že jsi dorazil teď v neděli, jak jsme byli domluvenítomson píše:Jak pojedem?Bude hezky?Toz se domluvime...ivanversys píše:Tož začneme třeba hned, tak já tam budu v sobotu ve 14.00 hod. a vy![]()
Hanka to pro nás otevřela v neděli proto, že byl prodloužený víkend, jinak oficiálně se bar otvírá dnes a ty dodělávky se postupně řeší
To Z.: moc hezký videjko, brácha se tam tváří důležitě
i ty lichotnice jednaVosa píše:Hmm Tomsone, hlavně, že jsi dorazil teď v neděli, jak jsme byli domluvenítomson píše:Jak pojedem?Bude hezky?Toz se domluvime...ivanversys píše:Tož začneme třeba hned, tak já tam budu v sobotu ve 14.00 hod. a vy![]()
, ani jsi mi nedal vědět, že nedorazíš!
Hanka to pro nás otevřela v neděli proto, že byl prodloužený víkend, jinak oficiálně se bar otvírá dnes a ty dodělávky se postupně řeší..všecnny zdraví bzz
To Z.: moc hezký videjko, brácha se tam tváří důležitě, jsem zvědavá, kdy se to bude vysílat
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- tomson
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
Psal jsem to na forum,,samo ze jsem si Tvoje cislo neulozil..jel jsem s kamosem pro masinu,,jinak to nesloVosa píše:Hmm Tomsone, hlavně, že jsi dorazil teď v neděli, jak jsme byli domluvenítomson píše:Jak pojedem?Bude hezky?Toz se domluvime...ivanversys píše:Tož začneme třeba hned, tak já tam budu v sobotu ve 14.00 hod. a vy![]()
Hanka to pro nás otevřela v neděli proto, že byl prodloužený víkend, jinak oficiálně se bar otvírá dnes a ty dodělávky se postupně řeší..všecnny zdraví bzz
To Z.: moc hezký videjko, brácha se tam tváří důležitě, jsem zvědavá, kdy se to bude vysílat
KAWASAKI Z750 GREEN 2007
Zatim se ucim tahat.a pak mozna.....
- tomson
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
Ivanek Ti to jiste vyridil..i moje pozdraveni,,Vosa píše:Hmm Tomsone, hlavně, že jsi dorazil teď v neděli, jak jsme byli domluvenítomson píše:Jak pojedem?Bude hezky?Toz se domluvime...ivanversys píše:Tož začneme třeba hned, tak já tam budu v sobotu ve 14.00 hod. a vy![]()
KAWASAKI Z750 GREEN 2007