C.E.C. 2009
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- Kuba
- Ghostrider
MajaZRX píše:Kubo,to koleno je proklatě vysoko
uznávám, že tady jedu pomalu a koleno je vysoko.
Ale stějně i když mám koleno vysoko, tak v té zatáčce předjedu někoho kdo to koleno má až na asfaltu,
ale jede pomalu

a asfalt bere ne kolenem, ale loktem...... Přitom tu zatáčku jede stejně rychle jako já

nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
Neber nadarmo slovo bozi do huby hrisniku 
Myslim ze v zatacce ve fazi max. naklonu sem urco rychlejsi
Ale ty me predhanis v ostrejsich a pozdejsich brzdach rovne pred zatackou a drivejsim a agresivnejsim pridavanim na vyjezdu v naklonu. Ja uz se holt napadal a nemam chut hledat hranu, ale ty brzdy zpozdit hodlam, pze tam mam tech rezerv zbytecne moc
Ja se spis soustredim na styl a jezdim pro radost. Casy sou super, ale nez byt o 3 vteriny rychlejsi to radsi dojedu zdravej 

Myslim ze v zatacce ve fazi max. naklonu sem urco rychlejsi

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
serte na dohady...porad si tak nejak myslim ze po odpadu mekkeho Georga je Kuba nejrychlejsi a hned malilinko za nim Mara...PAK UZ JSOU TO SEKUNDY....................... 
byli jsme se za nima podivat a nevim jestli s Kubou nejezdili duchodci...v tom se nevyznam ale rezal je za tech par kol jednoho po druhem...peknej pohled

byli jsme se za nima podivat a nevim jestli s Kubou nejezdili duchodci...v tom se nevyznam ale rezal je za tech par kol jednoho po druhem...peknej pohled
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- Kuba
- Ghostrider
škoda, že druhý den to nešlo stejněMARTY píše:serte na dohady...porad si tak nejak myslim ze po odpadu mekkeho Georga je Kuba nejrychlejsi a hned malilinko za nim Mara...PAK UZ JSOU TO SEKUNDY.......................
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
protoze jsem nebyl za plotem ale v Bosonohach v servisu s autem kam me Roman dovezl...oh kua jak ja za vama chtel jet...ale nebylo jak a v cem...proto ta pomalejsi jizda...
ale uz priste to pujde zas...a vrat ten plyn co jsi tam mel a zas to bude pila...ikdyz v te kvalifikaci to jelo ok....zas to pojede ...neboj...nez budes starej mas jeste tak tri roky cas..pak uz to bude jen a jen pomalejsi

ZZR 1400 RR Hujda lenošná