Splněný sen
- sotek
- Kontaktovat uživatele:
Tak vzhledem k tomu že mám svoji rodinku, tak vyrazit spíš jen na tu motorku. Moje polovička není pro motorky moc nadšená a když už na to se mnou sedne, ve 110 už mi mlátí do helmy ať zpomalím.
Zatímco dcerka v 1,5 roce zdraví skoro každou projíždějící motorku. 

Kawasaki ER 5 rv 1999, Pionýr 05 rv 1963, Babeta rv 1978, wartburg 353 rv 1987

Jasně, Márty, počkej, až to bude číst Samčus

To sotek: Dvorák jo? A z kterýho konce? Já tam chodila na průmku. Však na pokec přijeď, můžeš shlédnout jak "erinku", tak i jedno "přestárlé", ale jinak suprové ZRX, na kterým při 110 baťůžek usíná..

Majdinka ER-5
život je snění a sny se občas plní
Pozor na přívlastky ......přestárlé.... Pamatuj, že Tě vozil bez problémů dlouhou dobuMajdinka píše:![]()
Jasně, Márty, počkej, až to bude číst Samčus![]()
![]()
Oblečení inovace zatím nečeká, bo korunky mrchy jsou kulaté a tudíž se rozkutálely.
Jen snad Ježíšek donese nové rukavičky, s karbonovými srdíčky, jsou krásný, dnes je jdu zkoušet, zda budou sedět, jdu do nich
![]()
To sotek: Dvorák jo? A z kterýho konce? Já tam chodila na průmku. Však na pokec přijeď, můžeš shlédnout jak "erinku", tak i jedno "přestárlé", ale jinak suprové ZRX, na kterým při 110 baťůžek usíná..

ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Pozor na přívlastky ......přestárlé.... Pamatuj, že Tě vozil bez problémů dlouhou dobu
Co je pak můj Rex?[/quote]
Neboj, jen jsem použila "mamčina" přirovnání. Jinak na Rexíka nedám dopustit, vždy nás dovezl všude a v pořádku a navíc se na něm dá cestovat. Na takový "obecně řečeno" ninje by mi upadla velectěný pr.el už v Brně
A na stáří stejně nezáleží, důležitý je výkon (přeber a zařaď, pasuje kamkoliv
a na cokoiliv
)

Neboj, jen jsem použila "mamčina" přirovnání. Jinak na Rexíka nedám dopustit, vždy nás dovezl všude a v pořádku a navíc se na něm dá cestovat. Na takový "obecně řečeno" ninje by mi upadla velectěný pr.el už v Brně

Majdinka ER-5
tak Majdi hodně pohodových km... PS ten pocit znám, vypadám takhle každý jaro při první jízděJana Kawa píše:musím Majdinku pochválit, první jízdu jela úplně sama a to má toho fousatýho chlapa pěkně daleko (někdy se jezdí lepší bez nich! někdy se bez nich neobejdeme)
kdyby jste viděli, jak jí zářily očička, když dorazila a pusu od ucha k uchu

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
Netuším, zrovna jsem psala Péťovi, aby zítra spěchal z chalupy a že bychom mohli někde vyjet. Tak nevím. Ale pravděpodobně příští neděli se chystáme k Mišákovi. Mišáku, budeš někde poblíž svého bydliště? Něco bychom si od tebe rádi odvezli. A v sobotu před touto nedělí bych to taky viděla někam. Jana Kawa jedou někam k Turnovu na závody, což by nebylo špatné, taky mám "povinnost" se "ohlásit" hradečákům, co je Petrova firstridergrup, tak uvidíme. Kde kdo budete příští víkend?MARTY píše:APROPO KDE BUDES JEZDIT ZITRA ????
Majdinka ER-5
Jj, klidně dorazte, rád vás uvidím.Majdinka píše:Netuším, zrovna jsem psala Péťovi, aby zítra spěchal z chalupy a že bychom mohli někde vyjet. Tak nevím. Ale pravděpodobně příští neděli se chystáme k Mišákovi. Mišáku, budeš někde poblíž svého bydliště? Něco bychom si od tebe rádi odvezli. A v sobotu před touto nedělí bych to taky viděla někam. Jana Kawa jedou někam k Turnovu na závody, což by nebylo špatné, taky mám "povinnost" se "ohlásit" hradečákům, co je Petrova firstridergrup, tak uvidíme. Kde kdo budete příští víkend?MARTY píše:APROPO KDE BUDES JEZDIT ZITRA ????

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*