hovno hovno...vubec nemysleno o vzhledu...jen si kua myslim ze tak stejne jako Gina by asi tezko kocirovala mou zx tak i poradnej chlap musi svou velikosti trosku odpovidat motorce...to mi nikdo nevymluvi ze pokud je na nejakou malinkou mrdku prerostlej tak ji proste ani ovladat v naproste pohode NEMUZE...nic vic...Zdrahy píše:Tyhle debaty "jak já na tý motorce budu božínku vypadat" mě už trochu se*ou, už je jich
tu nějak moc.. Na to se vyprdni, důležitý je jezdit, na koukání to nejezdí. 400ka je hezká motorka, jen už se nedělají dost dlouho a tak to většinou jsou vyramovaný starý vrány. Kup si 6ku a nech ji uškrtit, nebo si kup rovnou něco uškrcenýho.
kua pamatuji dvoumetrove ,120 kg tezke chlapy v trabantu...nebzpecni ridici...neohrabani a funeli unavou..
to same 160cm vysoci sciplaci v Tatre 613 a 603 s polstarema pod prdeli...a totez viz vyse.....
proste v malych botech se taky chodit da ale ne moc pohodlne...
ende

a jsem stoprocentne presvedcen ze kazdej...malej i velkej chlap S MOZKEM A PARTOU CHLAPU CO PORADI A NECHAJ SE KOPIROVAT PRI JIZDE V POMALEJSIM TEMPU muz zacit i na setce..jako nic..
a naopakkreten co zatoci jako bezmozek po tydnu praxe sam na GPZ 500 treba je potencionalni skoromrtvy sebevrah...
ende striktne a jasne