jsem myslel ze mu napises ... a to tam ten veteran dojel po vlastni ose??? neo snad na voziku?MARTY píše:kde to jen je to lago ????to je u nas v cr ????
je to krasne a rad bych se tam podival
ZRX III.
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
...tak priste jedu s tebou, konecne jeden plnohodnotny partakTetor píše:Jeli sme takovou okružní trasu...Slovinsko - Triglav, Benátky, Garda a okolí a na cestě zpátky Madonna di Campiglio, Passo Gavia, Passo Tonale, Passo delo Stelvio, Jaufenpass...všechny tyhle průsmyky jsme dali za jeden den a večer po 12 hodinách na motorce jsem myslel, že si ani nevytřu prdel..Celkem 10 dní nádhernýho ježdění!
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
No to si děláš pr..l ja jsem ti málo, no jak chcešKankX píše:...tak priste jedu s tebou, konecne jeden plnohodnotny partakTetor píše:Jeli sme takovou okružní trasu...Slovinsko - Triglav, Benátky, Garda a okolí a na cestě zpátky Madonna di Campiglio, Passo Gavia, Passo Tonale, Passo delo Stelvio, Jaufenpass...všechny tyhle průsmyky jsme dali za jeden den a večer po 12 hodinách na motorce jsem myslel, že si ani nevytřu prdel..Celkem 10 dní nádhernýho ježdění!
KING ZRX 1200 "03"
148 CKC
148 CKC
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
ale ne ty jsi dobrej partak, jen jsi byl letos na dovce nejak malou chvilkuKING píše:No to si děláš pr..l ja jsem ti málo, no jak chcešKankX píše:...tak priste jedu s tebou, konecne jeden plnohodnotny partakTetor píše:Jeli sme takovou okružní trasu...Slovinsko - Triglav, Benátky, Garda a okolí a na cestě zpátky Madonna di Campiglio, Passo Gavia, Passo Tonale, Passo delo Stelvio, Jaufenpass...všechny tyhle průsmyky jsme dali za jeden den a večer po 12 hodinách na motorce jsem myslel, že si ani nevytřu prdel..Celkem 10 dní nádhernýho ježdění!
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- milda
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Kubo,na Mlýnkách jsem viděl,že už máš apartní podsedlák.....
Ale kdybys ještě sháněl...za 300 zlotých...
http://moto.allegro.pl/item723164758_ka ... _ogon.html
Ale kdybys ještě sháněl...za 300 zlotých...
http://moto.allegro.pl/item723164758_ka ... _ogon.html
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576