BATŮŽČÍ FORUM
Taky mám sichr v Německu, už tam byl 2x a nic, ceny jak u nás a nebo super, ale po bouračce.ZRX 1984 píše:Taky jsme se byli s Peťou už podívat na nějakou er5 a zatím teda dost bída za hodně penězJeště je asi brzy, uvidíme po víkendu až se kámoš vrátí z německa, jestli tam něco nebude....

Majdinka ER-5
život je snění a sny se občas plní
Však lanařím Kanxe, kdyby jel okolo
Mám rozjednáno:
http://www.tipmoto.com/motorky/kawasaki ... -er-5.html
ovšem tahám cenu dolů. Majitel zatím neřekl konečný verdikt. Tak uvidíme, pak se objevila dnes na netu stříbrná, 2003, taky pod 50, něco snad dopadne

Mám rozjednáno:
http://www.tipmoto.com/motorky/kawasaki ... -er-5.html
ovšem tahám cenu dolů. Majitel zatím neřekl konečný verdikt. Tak uvidíme, pak se objevila dnes na netu stříbrná, 2003, taky pod 50, něco snad dopadne

Majdinka ER-5
JůůůůůůůůůůůůKankX píše:vedu to v patrnosti... moc toho nestiham, snad o vikendu bych tam mohl zajet, ale jeste na ni nemam dost penez...musim zitra jeste zabrat a vydelat

Majdinka ER-5
A Tvá cena je?Jirka_Z píše:Ze se pripojim do debaty, penize za ni potrebuju az na jare a popravde ani ne celou castku... myslim, ze s lidma z klubu bych se vazne na 100% domluvil, staci rict: "chci ji" a urcite se domluvime...
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- Jirka_Z
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Byla na Mlynkach na inzeratu
80t pro cleny 
Bude mit najeto cca. 30t, bude cerstve po servisu (jeste ho necham udelat), davam k tomu kufr Givi 39l, mam servisni knizku poctive vyplnenou... no vzdyt tu motku znate...

Bude mit najeto cca. 30t, bude cerstve po servisu (jeste ho necham udelat), davam k tomu kufr Givi 39l, mam servisni knizku poctive vyplnenou... no vzdyt tu motku znate...

JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
CKC#824
...pursuit is futile...
Tak to je rozumný, řekl bych docela dost rozumný, když si vezmu, že koupím er 5 za 50, udělám co je potřeba, tak se možná zastavím na 60 a bude to 5 a víc let stará motka tak přihodit dvacet a je to 2 roky stará motka, hm hm škoda, že Peťa už nemá jednu sezónu za sebou, uvažoval bych a ještě když nabízíš třeba nějaké splátky, dobrá nabídka dobrá....
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- Jirka_Z
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Osobne si to myslim taky, ze to je slusna nabidka, dobre jsem ji koupil tak ji muzu "slusne" prodat, zapomel jsem napsat, je to r.v. 2006 a vsechno servisovano v MotoPlus Kladno. (vsechny zaznamy v servisce)
JAWA 350 Style OilMaster
CKC#824
...pursuit is futile...
CKC#824
...pursuit is futile...