nejezdim hranu...kdyz jedu a jezdim pomalu stromu se az tak nebojim...Z. píše:možná bych doplnil ... děkuji všem autařům a stromům, kteří uhnou ...MARTY píše:tohle bych nepitval...jsem rad ze jedu a udrzim se na motorce...a jeste premyslet ...na to nemam![]()
zdravim skorovsechny kdyz je cas...dekuji vsem autarum kteri uhnou...a to je tak max
POZDRAV CKC!!! a nejenom..
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Na tom něco bude. "Deutsche tank", který byl s námi v Itošce by na silnici neměl šanci publikovat záměr hodit s námi klábos a přitom je to celkem družný tip.MARTY píše:zazil jsem ze udajne clen ckc pri nas blizko STAL a stejne neprisel na pokec...natoz za jizdy....kdo ma zajem prijde na pokec a druzi se....
Majdinka ER-5
život je snění a sny se občas plní
to je zrovna hodne dobrej borec...s nim bych jel kdykoli kamkoli ukdyz nema kawu a ja nejsem ortodoxniMajdinka píše:Na tom něco bude. "Deutsche tank", který byl s námi v Itošce by na silnici neměl šanci publikovat záměr hodit s námi klábos a přitom je to celkem družný tip.MARTY píše:zazil jsem ze udajne clen ckc pri nas blizko STAL a stejne neprisel na pokec...natoz za jizdy....kdo ma zajem prijde na pokec a druzi se....
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Vyřídím, bude rád. Označil naši dovo za super se super lidma, tak si to zaslouží.MARTY píše:to je zrovna hodne dobrej borec...s nim bych jel kdykoli kamkoli ukdyz nema kawu a ja nejsem ortodoxniMajdinka píše:Na tom něco bude. "Deutsche tank", který byl s námi v Itošce by na silnici neměl šanci publikovat záměr hodit s námi klábos a přitom je to celkem družný tip.MARTY píše:zazil jsem ze udajne clen ckc pri nas blizko STAL a stejne neprisel na pokec...natoz za jizdy....kdo ma zajem prijde na pokec a druzi se....pozdravuj ho ode mne
Majdinka ER-5
zažito osobně...členská motorka,ale jen podle nálepky... a to si představ, že mě při cestě na Káčovo poznali kluci z Brna, co mě viděli jen jednou, a to jsem byl v těch svejch kanalizačních monterkách do deště a v helmě....MARTY píše:zazil jsem ze udajne clen ckc pri nas blizko STAL a stejne neprisel na pokec...natoz za jizdy....kdo ma zajem prijde na pokec a druzi se....
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
myslel jsi nejak takhle?KankX píše:idealni bude najet k protijedouci motorce co nejbliz a placnout si rukama... kdyz neplacne tak neni z CKC a kdyz placne, tak si muzete v klidu pokecat na sadrovne
ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
- *Pat*
- Easy rider

- Kontaktovat uživatele:
pozdrav
A CO RYCHLE ZAČÍT MRKAT OČIMA ?? ( že by každej zamrkal podle svého čísla CKC ) aspoň si pak zjistíš na fóru kdo Tě potkal !! 
" zx 6r - 01" zelená uklidňuje !
" ZRX 1100 "
CKC * 1068*
" ZRX 1100 "
CKC * 1068*
Re: pozdrav
Dobrej nápad, při čísle co má třeba VW ještě jde, ale ti s číslem vyšším z toho dostanou tik a budou jako morseovka*Pat* píše:A CO RYCHLE ZAČÍT MRKAT OČIMA ?? ( že by každej zamrkal podle svého čísla CKC ) aspoň si pak zjistíš na fóru kdo Tě potkal !!
U mě zatím vede tleskání nad hlavou...
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- *Pat*
- Easy rider

- Kontaktovat uživatele:
no problemo !
ničeho se neboj , jsme přece klub s členy neomezených schopností a možností -kubiko píše:tak jo když to zvládnete!!! hned až potkám nějakou kawu tak to zkusim jestli si nepoklepe na čelo!!!
" zx 6r - 01" zelená uklidňuje !
" ZRX 1100 "
CKC * 1068*
" ZRX 1100 "
CKC * 1068*