Jinak svoji neúčast v domově jsem vysvětlil několika lidem následně, doufám že jsem vám ostatním tím nezpůsobil trauma, ale jsou zkrátka věci, které nedám...tož srry

OK, jen jsem svým příspěvkem chtěl říct, že když se to umí, můžeš jezdit na bantamkáchmisak39 píše:4 Seky - ten březovskej kopec by mi bylo líto jet 70, tam se prostě MUSÍ letět![]()
Jinak svoji neúčast v domově jsem vysvětlil několika lidem následně, doufám že jsem vám ostatním tím nezpůsobil trauma, ale jsou zkrátka věci, které nedám...tož srry
Misaku...tedka jsem nedavnou jel 2x plechovkou do Brna a pokazdy na vrcholu kopce mestaci merilimisak39 píše:4 Seky - ten březovskej kopec by mi bylo líto jet 70, tam se prostě MUSÍ letět![]()
Cus Mave. Hele jester jednou ti chci podekovat , ze si mi s tou masinou helfnul.Maverick píše:Tady svítí sluníčko, ale kaboní se toZ. píše:Teď jsem vstal a chtěl se začít pomalu balit. No obloha pláče, vody všude jako v létě na Tesáku. Snad se to vybere ...
jelikož jsem tam měl něco kolem 170-ti, pochybuju, že bych si všimnul nejen cedule, ale i těch městskejch kašparůVikki46 píše:Misaku...tedka jsem nedavnou jel 2x plechovkou do Brna a pokazdy na vrcholu kopce mestaci merilimisak39 píše:4 Seky - ten březovskej kopec by mi bylo líto jet 70, tam se prostě MUSÍ letět![]()
Jinak svoji neúčast v domově jsem vysvětlil několika lidem následně, doufám že jsem vám ostatním tím nezpůsobil trauma, ale jsou zkrátka věci, které nedám...tož srry...vzdycky stali s autem na kopci toho stoupaciho pruhu...tak bacha...meli ale ceduli
...no prave a oni tak rady nam skacou akcne do cestymisak39 píše:jelikož jsem tam měl něco kolem 170-ti, pochybuju, že bych si všimnul nejen cedule, ale i těch městskejch kašparůVikki46 píše:Misaku...tedka jsem nedavnou jel 2x plechovkou do Brna a pokazdy na vrcholu kopce mestaci merilimisak39 píše:4 Seky - ten březovskej kopec by mi bylo líto jet 70, tam se prostě MUSÍ letět![]()
Jinak svoji neúčast v domově jsem vysvětlil několika lidem následně, doufám že jsem vám ostatním tím nezpůsobil trauma, ale jsou zkrátka věci, které nedám...tož srry...vzdycky stali s autem na kopci toho stoupaciho pruhu...tak bacha...meli ale ceduli
![]()
![]()