BATŮŽČÍ FORUM
nj, jinej calounikLadis píše:Myslím, že rozdíl mezi mojí a Tildovou motorkou je pouze v sedle!![]()

ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly

#399#
Nepředpokládám, že bude Majda vozit Petra a určitě nemá devadesát kiloo jako myLadis píše:OK, asi to o kousek snížíš, kde pak ale budou jízdní vlastnosti...???ZRX 1984 píše:Tak v tom případě Majdi jestli Ladis má tlumení z výroby, tak počítej s tím, že by to mělo jít dát o dost dolů...

ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Nekecám, že posez byl opravdu markantně jiný (což potvrzuje i Seky) a koukám, že vy zkušení nechápete proč. Tak to já pak už vůbec ne. ZR-7 byla jen návrh, že možná někde je k mání za slušný peníz, což už padlo (není k mání za slušný peníz a není to ZR-7). Já pořád tíhnu k Er-6,(vzhledem) což bohužel "vzhledem" ke kapotáži odložíme a pak už se nabízí jen Er-5, kterou sháním. Takže ZR-7 Tilda vs. Ladis nevyřešíme, ale to vůbec nevadí. Snad Er-5 nebude na chůdách
a někde na mě holka jedna čeká. (za dobrej peníz, což teď je pro mě max. 50tKč) Tak kdyby někdo věděl, jsem jedno ucho. 

Majdinka ER-5
život je snění a sny se občas plní
život je snění a sny se občas plní
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Majdinko... tahle vypada dost slusne a kdyby mela i nove pneu co majitel pise, pak bys treba mohla k te tve castce i 5 tis. prihodit
http://www.motoinzerce.cz/motorky/kawas ... -er-5.html

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Majdinka píše:ZR-7 byla jen návrh, že možná někde je k mání za slušný peníz, což už padlo...(za dobrej peníz, což teď je pro mě max. 50tKč)...

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********