METODIKA PČR
apropo,,,kvalita stac,kamer je slaba...pokud ten svuj ksicht nikdo nevyvali na udiv tak nemaj sanci...porad ta kamaradska osoba plati...nikdy z techkvalitnich zaberu nedokazou ze jedes ty..zrovna ty kdyz jsi byl zrovna v Italii u more naskok 

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
...a ted jeste jestli tam skutecne ty cedule nebyly....prejenom jsem to tam padil hooodne rychle a to obcas clovek neco prehlidnečoud píše:Vyborne, takze Majda potvrdila co se rika - ze by merit nemeli ve meste bez znacek, ale hadej se ...

xxxCKC 475xxx
Kawaevoluce->ER-5->ZR-7S->Z750S->ZZR 1400ABS->???
jo jeste tedka jsem si vzpomnel....treba v Laznich Bohdanec(tam jsou ty mestaci co hrajou ve 112 a maj emmmricke bouraky)...mrzaci mestaci meli jen ceduly konec mereni a u ni stali a merili.....ale zacatek neee...a vetsina nachytanych lidi jim na to skocila...kdyz stali u cedule konec useku...tak nikoho nenapadlo ze tam nemeli zacatek a vsichni si mysleli ze to prehlidli....tak ze u nas je jak rikala Majda mozne vsechno 

xxxCKC 475xxx
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, jak v přilbě, ale viděl jsem fotku vyfocenou kamerou na Hradecké ve 120 km/h. do auta a dala by se použít na občanku, jak byla krásná!MARTY píše:apropo,,,kvalita stac,kamer je slaba...pokud ten svuj ksicht nikdo nevyvali na udiv tak nemaj sanci...porad ta kamaradska osoba plati...nikdy z techkvalitnich zaberu nedokazou ze jedes ty..zrovna ty kdyz jsi byl zrovna v Italii u more naskok

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
- lukas.01
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Tak to bych s nima byl rychle hotovej. Ukazte mi začátek měřeného úseku, jinak se nemáme o čem bavit. Ono v Bohdanči jsou moc akční chlapci v těch uniformách.Vikki46 píše:jo jeste tedka jsem si vzpomnel....treba v Laznich Bohdanec(tam jsou ty mestaci co hrajou ve 112 a maj emmmricke bouraky)...mrzaci mestaci meli jen ceduly konec mereni a u ni stali a merili.....ale zacatek neee...a vetsina nachytanych lidi jim na to skocila...kdyz stali u cedule konec useku...tak nikoho nenapadlo ze tam nemeli zacatek a vsichni si mysleli ze to prehlidli....tak ze u nas je jak rikala Majda mozne vsechno
ZZR 1400 L.E.
Estrella 250
CKC # 568
Estrella 250
CKC # 568
.....no jenze tady to nikoho ani nenapadlo...ani me....kdyz jsem ho videl u te cedule stat...az pak kdyz me na to upozornil kamos tak me to doslo...tady hraje prym ten moment prekvapeni...lukas.01 píše:Tak to bych s nima byl rychle hotovej. Ukazte mi začátek měřeného úseku, jinak se nemáme o čem bavit. Ono v Bohdanči jsou moc akční chlapci v těch uniformách.Vikki46 píše:jo jeste tedka jsem si vzpomnel....treba v Laznich Bohdanec(tam jsou ty mestaci co hrajou ve 112 a maj emmmricke bouraky)...mrzaci mestaci meli jen ceduly konec mereni a u ni stali a merili.....ale zacatek neee...a vetsina nachytanych lidi jim na to skocila...kdyz stali u cedule konec useku...tak nikoho nenapadlo ze tam nemeli zacatek a vsichni si mysleli ze to prehlidli....tak ze u nas je jak rikala Majda mozne vsechno
xxxCKC 475xxx
Tak to bych s nima byl rychle hotovej. Ukazte mi začátek měřeného úseku, jinak se nemáme o čem bavit. Ono v Bohdanči jsou moc akční chlapci v těch uniformách.[/quote]
Jak už jsem psala, u nás je možné všechno, ale počáteční cedule ti může zastínit projíždějící kamion, nebo zrovna budeš čučet po babách
, ona tam někde bude, mrcha jedna (ta cedule) a pak když na ně vystaruješ, máš jistou horní hranici sazby. Nezapomínej, že každá sazba má rozmezí a i chování řidiče ovlivňuje její výši 
Jak už jsem psala, u nás je možné všechno, ale počáteční cedule ti může zastínit projíždějící kamion, nebo zrovna budeš čučet po babách

Majdinka ER-5
život je snění a sny se občas plní
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
..asi maji chlapci tu ceduli tak sikovne jako mestaci v Dibi... ty ji ledabyle oprou o sloup mostu a pokud nevis, tak si ji rozhodne nevsimnes... a u cedule konec to pekne vybirajMajdinka píše: Jak už jsem psala, u nás je možné všechno, ale počáteční cedule ti může zastínit projíždějící kamion, nebo zrovna budeš čučet po babách, ona tam někde bude, mrcha jedna (ta cedule) a pak když na ně vystaruješ, máš jistou horní hranici sazby. Nezapomínej, že každá sazba má rozmezí a i chování řidiče ovlivňuje její výši

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
Jo, přesně tak a pak jsme všichni v pr.., oni dostáli své povinnosti...
Ještě štěstí, že mimo obec, pro kterou jsou zřízeni (pokud si je nezaplatí ještě obec sousední) měřit nemůžou. Ovšem obchvaty ve měste ano, zrovna dnes jsem je míjela. Byla jsem trochu sprostá...
, i když jsem projela bez ztráty kytičky.
Ještě štěstí, že mimo obec, pro kterou jsou zřízeni (pokud si je nezaplatí ještě obec sousední) měřit nemůžou. Ovšem obchvaty ve měste ano, zrovna dnes jsem je míjela. Byla jsem trochu sprostá...

Majdinka ER-5
- lukas.01
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Majdinka píše:Tak to bych s nima byl rychle hotovej. Ukazte mi začátek měřeného úseku, jinak se nemáme o čem bavit. Ono v Bohdanči jsou moc akční chlapci v těch uniformách.
Slušně bych je požádal, at mi ukáží kde je ten začátek, rozhodně bych na ně nestratoval, abych nepřestřelil. No a pak bych si to jen užíval.Majdinka píše:Jak už jsem psala, u nás je možné všechno, ale počáteční cedule ti může zastínit projíždějící kamion, nebo zrovna budeš čučet po babách, ona tam někde bude, mrcha jedna (ta cedule) a pak když na ně vystaruješ, máš jistou horní hranici sazby. Nezapomínej, že každá sazba má rozmezí a i chování řidiče ovlivňuje její výši

ZZR 1400 L.E.
Estrella 250
CKC # 568
Estrella 250
CKC # 568
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider