IV. Česko-Slovenský Kawasaki sraz:Mlýnky 2009 (11.-13.9.)
Lechu nic se netrap, není jednoduché něco zorganizovat, když nemůžeš ovlivnit některý věci tak jak bys chtělLech píše:Trochu mě ale mrzí ta prodleva co jsme museli někteří čekat na Trampu než se chovanci v ústavu vyspí a tak se to natáhlo.Toto jsem neměl tudíž pod kontrolou.Pak že se ztratila po cestě Helča které jsem přispěl částkou na finanční dar no a na místě mě nevyhledal ani ten reportér aby semnou udělal kratičký rozhovor.Helča pak obálku předala ale zase chyběl mišák který vozil Daka (mého pobočníka) který se pak taky ztratil na nějakou dobu.Pak si někteří po třetí hodině rozjeli různě se naobědvat a tak už trochu flustrovaný jsem vzal sebou menší skupinku (včetně slovenských černých rytířů-podle barvy strojů![]()
s kterou jsem se vrátil na Mlýnky až po půl paté.
A to jsem chtěl aby v 16 hodin začala ta první soutěž aby se to stihlo časově ukončit ještě před večeří a byl čas vám rozdat hlasovací lístky.Bohužel už jsem to nestihl za světla a tak obchůzka Kawiček byla pomocí baterky
jak třeba já sám ,abych mohl přidělit hlas té co se mě nejvíce líbila.No zkrátka nebyl jsem spokojen sám se sebou ohledně organizace a pro příští Mlýnky se ten rozhvrh a místa vyjížďky poupraví.
![]()

ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
- Max900R
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
No vidíš a třeba já tohle vůbec nevnímal negativně. Pauzy u Trampa jsem využil docela dobře k pokecu a vůbec mi to nepřišlo dlouhé. No a to, že jsme se z Velehradu rozjeli je možná trochu škoda, ale zase narvat se v padesáti lidech někde do hospody, tak se z nás zblázní. Navíc bylo hezky, což docela dost svádělo takový den projezdit. Já dal okolo 700 km a to byl dvojnásobek, než jsem čekal. Ale abych řekl pravdu, tak to byla jedna z věcí, které si na Mlýnkách jako nováček cením nejvíc. Prostě bylo to o pokecu s nadšencema mojí krevní skupiny, o pohodových vyjížďkách a celkově relaxační přátelské atmosféře. I když jsem třeba úplně nezapadl, cítil jsem se s vámi pohodově. Takových srazů, kde se celý den paří, soutěží, chlastá atd. je dost a všechny jsou na jedno kopyto. Mlýnky se z toho vymykají a to je supr!Lech píše:Trochu mě ale mrzí ta prodleva co jsme museli někteří čekat na Trampu než se chovanci v ústavu vyspí a tak se to natáhlo.Toto jsem neměl tudíž pod kontrolou.Pak že se ztratila po cestě Helča které jsem přispěl částkou na finanční dar no a na místě mě nevyhledal ani ten reportér aby semnou udělal kratičký rozhovor.Helča pak obálku předala ale zase chyběl mišák který vozil Daka (mého pobočníka) který se pak taky ztratil na nějakou dobu.Pak si někteří po třetí hodině rozjeli různě se naobědvat a tak už trochu flustrovaný jsem vzal sebou menší skupinku (včetně slovenských černých rytířů-podle barvy strojů![]()
A to jsem chtěl aby v 16 hodin začala ta první soutěž aby se to stihlo časově ukončit ještě před večeří a byl čas vám rozdat hlasovací lístky.Bohužel už jsem to nestihl za světla a tak obchůzka Kawiček byla pomocí baterky
jak třeba já sám ,abych mohl přidělit hlas té co se mě nejvíce líbila.No zkrátka nebyl jsem spokojen sám se sebou ohledně organizace a pro příští Mlýnky se ten rozhvrh a místa vyjížďky poupraví.
![]()
Zapadl jsi skvěle, těším se až zase pokecáme...Max900R píše:No vidíš a třeba já tohle vůbec nevnímal negativně. Pauzy u Trampa jsem využil docela dobře k pokecu a vůbec mi to nepřišlo dlouhé. No a to, že jsme se z Velehradu rozjeli je možná trochu škoda, ale zase narvat se v padesáti lidech někde do hospody, tak se z nás zblázní. Navíc bylo hezky, což docela dost svádělo takový den projezdit. Já dal okolo 700 km a to byl dvojnásobek, než jsem čekal. Ale abych řekl pravdu, tak to byla jedna z věcí, které si na Mlýnkách jako nováček cením nejvíc. Prostě bylo to o pokecu s nadšencema mojí krevní skupiny, o pohodových vyjížďkách a celkově relaxační přátelské atmosféře. I když jsem třeba úplně nezapadl, cítil jsem se s vámi pohodově. Takových srazů, kde se celý den paří, soutěží, chlastá atd. je dost a všechny jsou na jedno kopyto. Mlýnky se z toho vymykají a to je supr!Lech píše:Trochu mě ale mrzí ta prodleva co jsme museli někteří čekat na Trampu než se chovanci v ústavu vyspí a tak se to natáhlo.Toto jsem neměl tudíž pod kontrolou.Pak že se ztratila po cestě Helča které jsem přispěl částkou na finanční dar no a na místě mě nevyhledal ani ten reportér aby semnou udělal kratičký rozhovor.Helča pak obálku předala ale zase chyběl mišák který vozil Daka (mého pobočníka) který se pak taky ztratil na nějakou dobu.Pak si někteří po třetí hodině rozjeli různě se naobědvat a tak už trochu flustrovaný jsem vzal sebou menší skupinku (včetně slovenských černých rytířů-podle barvy strojů![]()
![]()
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Myslím, že to byl povedený sraz - takže díky Lechovi za organizaci a všem za fajn náladu. Omlouvám se, že se mnou nebyla moc zábava, ale mám nějaké zdravotní problémy a s tím spojená nálada nebyla dobrým předpokladem pro mou zábavnou společnost.. Příště se polepším 

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
ale jsi prijel...a to se ceni...zdrahy bude lipZdrahy píše:Myslím, že to byl povedený sraz - takže díky Lechovi za organizaci a všem za fajn náladu. Omlouvám se, že se mnou nebyla moc zábava, ale mám nějaké zdravotní problémy a s tím spojená nálada nebyla dobrým předpokladem pro mou zábavnou společnost.. Příště se polepším

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Co kecas u me si zapadl skvele.Max900R píše:No vidíš a třeba já tohle vůbec nevnímal negativně. Pauzy u Trampa jsem využil docela dobře k pokecu a vůbec mi to nepřišlo dlouhé. No a to, že jsme se z Velehradu rozjeli je možná trochu škoda, ale zase narvat se v padesáti lidech někde do hospody, tak se z nás zblázní. Navíc bylo hezky, což docela dost svádělo takový den projezdit. Já dal okolo 700 km a to byl dvojnásobek, než jsem čekal. Ale abych řekl pravdu, tak to byla jedna z věcí, které si na Mlýnkách jako nováček cením nejvíc. Prostě bylo to o pokecu s nadšencema mojí krevní skupiny, o pohodových vyjížďkách a celkově relaxační přátelské atmosféře. I když jsem třeba úplně nezapadl, cítil jsem se s vámi pohodově. Takových srazů, kde se celý den paří, soutěží, chlastá atd. je dost a všechny jsou na jedno kopyto. Mlýnky se z toho vymykají a to je supr!Lech píše:Trochu mě ale mrzí ta prodleva co jsme museli někteří čekat na Trampu než se chovanci v ústavu vyspí a tak se to natáhlo.Toto jsem neměl tudíž pod kontrolou.Pak že se ztratila po cestě Helča které jsem přispěl částkou na finanční dar no a na místě mě nevyhledal ani ten reportér aby semnou udělal kratičký rozhovor.Helča pak obálku předala ale zase chyběl mišák který vozil Daka (mého pobočníka) který se pak taky ztratil na nějakou dobu.Pak si někteří po třetí hodině rozjeli různě se naobědvat a tak už trochu flustrovaný jsem vzal sebou menší skupinku (včetně slovenských černých rytířů-podle barvy strojů![]()
![]()

ZRX 1200 R (2002)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
FOTKY
Malem bych zapomel taky muj soukromi fotorchiv.
Jak jsem slibil.
http://www.ulozto.cz/2491850/mlynky-kawa-2009.rar
Jak jsem slibil.
http://www.ulozto.cz/2491850/mlynky-kawa-2009.rar
ZRX 1200 R (2002)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
Podle všech kladných ohlasů Lechu si myslím,že se akce povedla na jedničku
...a to,že jsem letos nemohla mě víc než mrzí
...,ale holt vždycky všechno nejde jak by člověk chtěl.Aspoň na chvilku jsem se se spoustu lidiček i nových viděla u Trampa a pak na Velehradě....
To,že se u Trampa trošku dýl čekalo,by se snad s troškou dobré vůle dalo dětičkám odpustit,néé?
...a taky jsem se nikde neztratila,ale čekala jsem na kluky slovenské před odbočkou na Zlechov a za to,že s Markem odbočili špatně o odbočku dřív bohužel nemůžu
Pana reportéra tentokrát nikdo nezval a protože bydlí naproti,tak prý došel,...a ten rozhovor jsi klidně mohl udělat ty nebo kdokoliv jiný...,já toto fakt nemusím....

To,že se u Trampa trošku dýl čekalo,by se snad s troškou dobré vůle dalo dětičkám odpustit,néé?

Pana reportéra tentokrát nikdo nezval a protože bydlí naproti,tak prý došel,...a ten rozhovor jsi klidně mohl udělat ty nebo kdokoliv jiný...,já toto fakt nemusím....
Helča ZX6R zelená
**CKC # 590**
**CKC # 590**
Velikááánská gratulace pro PéťuMajdinka píše:I já se přidávám, s vééélkou gratulací a ještě větší závistí. Bo já to za sebou ještě nemámZRX 1984 píše:...dneska Vám tady můžu napsat, že příště řídí Peťa a já jen kalím a vozím se, bo udělala papíry...Je dobrá, holka jedna.
A zvědavá jsem pak taky, možná víc jak ty. Hlavně na to, na kterou slívu to pošlu jako první.
A moc díky za ty palce, budu je potřebovat.

A o žádných švestkách nepřemýšlej,jóó?

Helča ZX6R zelená
**CKC # 590**
**CKC # 590**
.....Max vystihnul i muj nazor na mlynky...a klobouk dolu pred tebou Lechu vim co to je neco podobneho organizovat! a jeste jednou DikMax900R píše:No vidíš a třeba já tohle vůbec nevnímal negativně. Pauzy u Trampa jsem využil docela dobře k pokecu a vůbec mi to nepřišlo dlouhé. No a to, že jsme se z Velehradu rozjeli je možná trochu škoda, ale zase narvat se v padesáti lidech někde do hospody, tak se z nás zblázní. Navíc bylo hezky, což docela dost svádělo takový den projezdit. Já dal okolo 700 km a to byl dvojnásobek, než jsem čekal. Ale abych řekl pravdu, tak to byla jedna z věcí, které si na Mlýnkách jako nováček cením nejvíc. Prostě bylo to o pokecu s nadšencema mojí krevní skupiny, o pohodových vyjížďkách a celkově relaxační přátelské atmosféře. I když jsem třeba úplně nezapadl, cítil jsem se s vámi pohodově. Takových srazů, kde se celý den paří, soutěží, chlastá atd. je dost a všechny jsou na jedno kopyto. Mlýnky se z toho vymykají a to je supr!Lech píše:Trochu mě ale mrzí ta prodleva co jsme museli někteří čekat na Trampu než se chovanci v ústavu vyspí a tak se to natáhlo.Toto jsem neměl tudíž pod kontrolou.Pak že se ztratila po cestě Helča které jsem přispěl částkou na finanční dar no a na místě mě nevyhledal ani ten reportér aby semnou udělal kratičký rozhovor.Helča pak obálku předala ale zase chyběl mišák který vozil Daka (mého pobočníka) který se pak taky ztratil na nějakou dobu.Pak si někteří po třetí hodině rozjeli různě se naobědvat a tak už trochu flustrovaný jsem vzal sebou menší skupinku (včetně slovenských černých rytířů-podle barvy strojů![]()
![]()
xxxCKC 475xxx
Kawaevoluce->ER-5->ZR-7S->Z750S->ZZR 1400ABS->???
Kawaevoluce->ER-5->ZR-7S->Z750S->ZZR 1400ABS->???
- Max900R
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
Dík všem, zas o důvod víc příště přijet 
Jo a zapomněl jsem pogratulovat Peti, ženské na moto jsou fakt cool a mají můj obdiv. Řidičky i batůžky-ty obvzvlášť nechápu. Já bych si za sebe nesedl...
No a vzkaz: hlavně jezdit a na všechno ostatní kašlat. Nikomu to hned nešlo a jinak než praxí se to naučit nedá.

Jo a zapomněl jsem pogratulovat Peti, ženské na moto jsou fakt cool a mají můj obdiv. Řidičky i batůžky-ty obvzvlášť nechápu. Já bych si za sebe nesedl...

No a vzkaz: hlavně jezdit a na všechno ostatní kašlat. Nikomu to hned nešlo a jinak než praxí se to naučit nedá.