Nic ve zlým Majdi, ale s takovou už by jsi musela mít velkoobchod motorkářskou obuví...Majdinka píše:...až budu ... ukecaná, tak zakoupím funglovky.
BATŮŽČÍ FORUM
- Ladis
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Re: Probiker Traveller
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
Čoveče, Kanxi, ty nemáš špatnej nápad, škoda že ZZR je nové a skoro nejeté, že? Já vím, že máš charitativní úmysly, zamáčknu slzu
Majdinka ER-5
život je snění a sny se občas plní
Dobrá poznámka s malým jevištěm, zapamatuji sihunter píše:no jsem zas od někoho slyšel že "i s malým kašpárkem se dá hrát velké divadlo, ale (pozor) pouze na malém jevištiMajdinka píše:Čekám, kdo sem hodí otřepané" i s malým kašpárkem lze hrát v národním..." a ono prd, že velikost bot![]()
a ty boty to je lidová ústní "tvořivost" prostě kecy - na to jsou erudovaný vědecký studie
Majdi já být Tebou, tak bych se na ZZR bál, víš jakou práci Ti dala jízda na koni, ZZR bude ještě horší
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
No jo, jenže ony jsou i ZZR třeba v šestkách, jak má Helča...tady asi všici myslej, že když ZZR, tak jedině 1400ZRX 1984 píše:Dobrá poznámka s malým jevištěm, zapamatuji sihunter píše:no jsem zas od někoho slyšel že "i s malým kašpárkem se dá hrát velké divadlo, ale (pozor) pouze na malém jevištiMajdinka píše:Čekám, kdo sem hodí otřepané" i s malým kašpárkem lze hrát v národním..." a ono prd, že velikost bot![]()
a ty boty to je lidová ústní "tvořivost" prostě kecy - na to jsou erudovaný vědecký studie![]()
Majdi já být Tebou, tak bych se na ZZR bál, víš jakou práci Ti dala jízda na koni, ZZR bude ještě horšíBýt Tebou zkusil bych nejdřív něco nižšího třeba VN 400
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
Jo, já se nezdám někdy i sama sobě
někdy se bojím, že se potkám a pořádně se vyrichtuju.
Jak jedou východočeši? Zatím to vypadá, že v pátek někdy po obědě, resp. v brzkém odpoledni z HK. Ale já nikdy nevím, co bude za hodinu, do Mlýnků daleko, takže na 100% vážně ještě říct nemůžu.
Jak jedou východočeši? Zatím to vypadá, že v pátek někdy po obědě, resp. v brzkém odpoledni z HK. Ale já nikdy nevím, co bude za hodinu, do Mlýnků daleko, takže na 100% vážně ještě říct nemůžu.
Majdinka ER-5
SLUŠET!!!!
Napadlo vás snad něco jiného?
Jinak Ladisova mašina je fakt výš jak Tildova. Na Ladisově jsem byla jak baletka v národním a z Tildovi jsem dosáhla na zem o poznání lépe. Rozdíl opravdu markantní. Bylo mi řečeno, že Ladis má natvrdo pérování, bo jezdí ve dvou. Posez prý jde snížit ("vybrat" sedlo), přepákovat (říkám to dobře?) tlumení a pak celkové snížení může být až 10 cm. Takže Lali ať je v klidu, upravit to na nás zaprcatělé, které sotva kbelík převyšují, jde.
Napadlo vás snad něco jiného?
Jinak Ladisova mašina je fakt výš jak Tildova. Na Ladisově jsem byla jak baletka v národním a z Tildovi jsem dosáhla na zem o poznání lépe. Rozdíl opravdu markantní. Bylo mi řečeno, že Ladis má natvrdo pérování, bo jezdí ve dvou. Posez prý jde snížit ("vybrat" sedlo), přepákovat (říkám to dobře?) tlumení a pak celkové snížení může být až 10 cm. Takže Lali ať je v klidu, upravit to na nás zaprcatělé, které sotva kbelík převyšují, jde.
Majdinka ER-5
- Ladis
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Jen pro přesnost...Ladis NEMÁ pérování "natvrdo" kvůli ježdění ve dvou, tlumič má origo nastavení z fabriky! Myslím, že rozdíl mezi mojí a Tildovou motorkou je pouze v sedle!Majdinka píše:...Bylo mi řečeno, že Ladis má natvrdo pérování, bo jezdí ve dvou...
a v barve prece...ty mas snad zelenou a tilda cernou ne ???Ladis píše:Jen pro přesnost...Ladis NEMÁ pérování "natvrdo" kvůli ježdění ve dvou, tlumič má origo nastavení z fabriky! Myslím, že rozdíl mezi mojí a Tildovou motorkou je pouze v sedle!Majdinka píše:...Bylo mi řečeno, že Ladis má natvrdo pérování, bo jezdí ve dvou...![]()
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- Ladis
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Oba máme na motorkách různý "neorigo" věcičky, ale věci, který mají vliv na výšku posedu jsou fakt, kromě sedla, na obou motorkách totožné (origo), věř mi!Majdinka píše:Tak vidíš a to tam stálo mraky lidí. A já písám, co říkali. Otázkou asi je, co máte oba origo a co neee. Fakt by mě to zajímalo. Že by jen v sedle? Pokud ano, pak je rozdíl vážně velkej!