Moc se nám s váma (včetně nových) líbilo a už ať je zima za náma a další srazy v sedle na dohled!!!

Přidávám tentokrát jen pár fotek nevalné kvality...holt něco se povede víc, něco míň...

Velká gratulaceZRX 1984 píše:...dneska Vám tady můžu napsat, že příště řídí Peťa a já jen kalím a vozím se, bo udělala papíry...
Vyřídím vyřídím, myslím, že to na skalce bude Peťu stát flašu zelenýLadis píše:Velká gratulaceZRX 1984 píše:...dneska Vám tady můžu napsat, že příště řídí Peťa a já jen kalím a vozím se, bo udělala papíry...![]()
Už se těším na tu "dámskou jízdu" v příští sezoně...čest památce Batůžčího fora!![]()
Výborně
No popravdě, když jsme Tě viděl vysedat v zatáčkách, před Svitavama cestou domů, který máš zřejmě najetý a jen tak jsem si promítnul jak vypadaj Tvé gumy, řekl jsem si že když to dáš na takových gumách byl bych pěknej přizdisráč, kdybych nezrychloval, ( šup jeden dolů a jedem ) a abych Tě měl na dohled a modlil se, aby to ty pneu podrželi..... DIVOČÁKU...Každopádně Tvá stopa byla bezpečná a já ji držel co to šlomisak39 píše:zdar, dojel jsem i s nemocnejma gumkama dobře, vypadá že ještě dožijou cestu na výměnu do servisuSrazík dobrej, jako vždycky, noví lidičkové taky bezva, doufám že je uvidím častějc...
4 Šumava-ajaj, to znám, mám to za sebou taky, hlavně žes to ustál...
Lechu a spol, díky,a to žrádlo byla stejně nejlepší muzička![]()
![]()
I já se přidávám, s vééélkou gratulací a ještě větší závistí. Bo já to za sebou ještě nemámZRX 1984 píše:Vyřídím vyřídím, myslím, že to na skalce bude Peťu stát flašu zelenýLadis píše:Velká gratulaceZRX 1984 píše:...dneska Vám tady můžu napsat, že příště řídí Peťa a já jen kalím a vozím se, bo udělala papíry...![]()
Už se těším na tu "dámskou jízdu" v příští sezoně...čest památce Batůžčího fora!![]()
Držím palce ještě Majdě. Každopádně jsem na holky zvědavej, jak jim to půjde, doufám a pevně věřím, že vždy dobře dojedou...