Ještě že jsem si to lepení vzal. Před odjezdem jsem ho držel v ruce a řešil dilema jestli ho mám zabalit. Sice mám bombičky, ale naštěstí se to stalo asi tak 3Km před benzínkou, takže se vzduchem nebyl problém.
IV. Česko-Slovenský Kawasaki sraz:Mlýnky 2009 (11.-13.9.)
Vyřešil to knot, ale ta guma je v prdeli. Dával jsem dva knoty a jelikož jsem jí už jednou píchnul, tak půjde na smetiště.
Ještě že jsem si to lepení vzal. Před odjezdem jsem ho držel v ruce a řešil dilema jestli ho mám zabalit. Sice mám bombičky, ale naštěstí se to stalo asi tak 3Km před benzínkou, takže se vzduchem nebyl problém.
ZX-10R KRT Replica
CKC#1202
"Jak to má volant nebo kozy, tak s tím budou brzy problémy."
CKC#1202
"Jak to má volant nebo kozy, tak s tím budou brzy problémy."
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
mas ty fotky nejak do zelena nebo cofarmář píše:http://s184.photobucket.com/albums/x291 ... lynky2009/
kvalitu jsem leckdy nahradil množstvím. Zdrahymu se omlouvám, ale to nešlo nedat
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
Jinak my uz jsme taky doma, dorazili jsme ve 14hod. Cesta vcelku sla, na Vysocine kosa a za Ceskym stredohorim dest... jeste ze jsem s vidinou krasneho dne nechal nepromoky v batohu u Fanusa
...aspon jsem se do nej nemusel navlekat
Rosnicku jsem opatrne dovezl az k prahu jejiho domu bez sebemensi ujmy... teda alespon myslim, nejak nic nerikala
...jsem vas vsechny moc rad videl a myslim ze se vikend velmi vydaril, diky za bezva spolecnost. Zvlast bych chtel podekovat tem par obetavcum co dali hlas Blanky Z1000 a me ZZR1400, sice nechapu jejich vkus, ale udelali mi fakt OBROVSKOU radost
DIKY DIKY DIKY
...jsem vas vsechny moc rad videl a myslim ze se vikend velmi vydaril, diky za bezva spolecnost. Zvlast bych chtel podekovat tem par obetavcum co dali hlas Blanky Z1000 a me ZZR1400, sice nechapu jejich vkus, ale udelali mi fakt OBROVSKOU radost
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- Marrillynn
- Babyrider

- Kontaktovat uživatele:
Zajímavého? Jako jedna z asistentek pana ředitele při tombole bych řekla, že spousta hezkých a šikovných věciček, jako nepostradatelné láhve zelený a dalších moků...
to se vše nedá vyjmenovat, každý donesl, co mohl, bohužel žádná motorka se nevešla do sálu, takže hlavní cena byl Kingův slevový kupon. Vadu bych viděla u některých jedinců, kde bych navrhla podat protest, vyhrávali nějak moc často a jednu věc lepší jak druhou. Nechci zde ale jmenovat Romana ani Daka..

Majdinka ER-5
život je snění a sny se občas plní
život je snění a sny se občas plní
- Dak
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Ty a keří to sou?Majdinka píše:Zajímavého? Jako jedna z asistentek pana ředitele při tombole bych řekla, že spousta hezkých a šikovných věciček, jako nepostradatelné láhve zelený a dalších moků...to se vše nedá vyjmenovat, každý donesl, co mohl, bohužel žádná motorka se nevešla do sálu, takže hlavní cena byl Kingův slevový kupon. Vadu bych viděla u některých jedinců, kde bych navrhla podat protest, vyhrávali nějak moc často a jednu věc lepší jak druhou. Nechci zde ale jmenovat Romana ani Daka..
![]()
![]()
Dak
CKC -015-
CKC -015-
- milda
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
My taky dorazili v pohodě,bez deště a jakéhokoli problému...Ještě jsem i stihnul odsledovat u kafe F1...
Honzo Šumavo-ještě že tak,na prachy za novou gumu ser,ber to,že ses znova narodil....ono někdy stačí malinko a je giga průser!!
Zdravím Tildu a Teqilu!!Čekali jsme od 10,00 do 10,20 a vy nikde....
A to bylo řečí,že jsem nechtěl jet před desátou!
Tak příště....
Gratuluju taky vítězům,pořadí komentovat nebudu...
Fajn akce,pokud nějaká stála za houby,tak já si na ní nevzpomínám!!
Honzo Šumavo-ještě že tak,na prachy za novou gumu ser,ber to,že ses znova narodil....ono někdy stačí malinko a je giga průser!!
Zdravím Tildu a Teqilu!!Čekali jsme od 10,00 do 10,20 a vy nikde....
Tak příště....
Gratuluju taky vítězům,pořadí komentovat nebudu...
Fajn akce,pokud nějaká stála za houby,tak já si na ní nevzpomínám!!
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
- farmář
- Ghostrider

Kanxi, jestli myslíš, že jsem se ještě vrhl na teplotu atd, tak to prrrrKankX píše:mas ty fotky nejak do zelena nebo cofarmář píše:http://s184.photobucket.com/albums/x291 ... lynky2009/
kvalitu jsem leckdy nahradil množstvím. Zdrahymu se omlouvám, ale to nešlo nedat![]()
![]()
...jo aha, to mozna budou ty tricka
Pěkná fotka z depa ČSAD....
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
- čoud
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
Toz my jsme dojeli taky vporadku, trochu po tech 250km rozlamany z tech 2valcu, nevim kde soudruzi v JPN udelali chybu, ale 2 valce tam nejak chybej ...
Sraz byl hodne super, pocasi se vydarilo luxusne, zase jsme chytli par novych moravskych a slovenskych slov a na zaver kaficko ve sklepním podkroví u Kinga
Toz, na pristi akci zdar ogaři a ogarky
(a taky cypové samozrejme
)
Bylo fajn vas zase videt po tech 2 mesicich bando !!!!
Specialni podekovani Lechovi a vsem co mu pomahali za bezchybne zorganizovany sraz, bylo to fakt super i to jak me nekteri jedinci v sobotu v noci vzbudili, skoro mi to chybelo
Sraz byl hodne super, pocasi se vydarilo luxusne, zase jsme chytli par novych moravskych a slovenskych slov a na zaver kaficko ve sklepním podkroví u Kinga
Toz, na pristi akci zdar ogaři a ogarky
Bylo fajn vas zase videt po tech 2 mesicich bando !!!!
Specialni podekovani Lechovi a vsem co mu pomahali za bezchybne zorganizovany sraz, bylo to fakt super i to jak me nekteri jedinci v sobotu v noci vzbudili, skoro mi to chybelo
Ninja 1000SX AKA Saxana
ex: ZX-10R 2016, KLX230 2020, ZX-6R 2005, Z900 2019
ex: ZX-10R 2016, KLX230 2020, ZX-6R 2005, Z900 2019