kawasaki kx 85 závada plynu
kawasaki kx 85 závada plynu
ahoj bikeři:-) mám ted kawasaki kx 85 a když já nakopnu sama si přidává plyn nevím čím to je lanko je v pohodě jehla je dobře ale kámoš říkal že by to mohlo být tím že tam mám málo benzínu prosím poradte....děkuju
-
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: kawasaki kx 85 závada plynu
Pokud je vůle na lanku plynu a šoupátko je zavřeno, bude problém v přisávání vzduchu netěsnou přírubou mezi karburátorem a válcem, nebo netěsný gufero na klice.pablo155 píše:ahoj bikeři:-) mám ted kawasaki kx 85 a když já nakopnu sama si přidává plyn nevím čím to je lanko je v pohodě jehla je dobře ale kámoš říkal že by to mohlo být tím že tam mám málo benzínu prosím poradte....děkuju
ZRX 1200 R
-
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
[quote="Matyband"]no u dvoutaktu kdyz dochazi benzin tak vyleti otacky...asi vic vzduchu a min smesy no...skus hodit jehlu niz a tim pridat bohatost...nebo jukni na klapky...jestly nejsou treba jen prilepeny nebo nejak ohly... skus jehlu a pak uz jen klapky no....
Jehla nahoru směs obohatí, jehla dolu ochudí
ale jen ve středním pásmu otáček.
Jehla nahoru směs obohatí, jehla dolu ochudí

ZRX 1200 R
jj mas pravdu jen sem to spletPavel ZRX píše:Matyband píše:no u dvoutaktu kdyz dochazi benzin tak vyleti otacky...asi vic vzduchu a min smesy no...skus hodit jehlu niz a tim pridat bohatost...nebo jukni na klapky...jestly nejsou treba jen prilepeny nebo nejak ohly... skus jehlu a pak uz jen klapky no....
Jehla nahoru směs obohatí, jehla dolu ochudíale jen ve středním pásmu otáček.

KAWASAKI Z750 r.v.2006
KAWASAKI KMX 125
KAWASAKI KMX 125