Nový Kawasaki web
- Motors
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Nový Kawasaki web
Tak jsem dneska zjistil, že na www.kawasaki.cz již spustili novu webovou prezentaci. Co na to říkáte?
KLE 500 -06 - prodaná
ZZR 600 -99 - šedá Míša - prodaná
>> CKC#606 <<
ZZR 600 -99 - šedá Míša - prodaná
>> CKC#606 <<
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Bral bych i mírně jetýho, už to snad musí bejt ne? Nebo napíšem 50 x dotaz na kawasaki.cz a to by bylo aby nebylo, když se po tom bude ptát tolik lidí ne?Z. píše:já chci taky nového rexe![]()
web je konečeně podobný těm anglickým a americkým webům
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
neni podobny... je stejnyZ. píše:já chci taky nového rexe![]()
web je konečeně podobný těm anglickým a americkým webům

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
a není to jednoKankX píše:neni podobny... je stejnyZ. píše:já chci taky nového rexe![]()
web je konečeně podobný těm anglickým a americkým webům...jak kawasaki.cz, tak vsechna svetova zastoupeni dostala letos narizeno ze musi pouzit (a i zaplatit) stejne webove stranky ktere urcilo KAWASAKI HEAVY INDUSTRIES...

stejně nového rexe nedovezou

15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
sedej stin ti musi stacit...anebo uz ne ????Z. píše:a není to jednoKankX píše:neni podobny... je stejnyZ. píše:já chci taky nového rexe![]()
web je konečeně podobný těm anglickým a americkým webům...jak kawasaki.cz, tak vsechna svetova zastoupeni dostala letos narizeno ze musi pouzit (a i zaplatit) stejne webove stranky ktere urcilo KAWASAKI HEAVY INDUSTRIES...
![]()
stejně nového rexe nedovezou

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- čoud
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Me se ten novy web pomerne libi, ikdyz uz tentokrat neni mou rukou, ale dobry 
Co me ale mrzi je, ze jak jsou vsechny stejny, tak uz nemuzou mit odkaz na nas web z hlavni nabidky ale musej to mit jen v aktualitach, ale i za to Smolikovi pacholikovi dekuju, ze na nas nezapomneli
Kdybyste nasli nejaky blbosti, tak to sem pisnete, at to muzou opravit, preci jen preklad z AJ do CJ nemusi byt vzdy bezchybny ...

Co me ale mrzi je, ze jak jsou vsechny stejny, tak uz nemuzou mit odkaz na nas web z hlavni nabidky ale musej to mit jen v aktualitach, ale i za to Smolikovi pacholikovi dekuju, ze na nas nezapomneli

Kdybyste nasli nejaky blbosti, tak to sem pisnete, at to muzou opravit, preci jen preklad z AJ do CJ nemusi byt vzdy bezchybny ...
Ninja 1000SX AKA Saxana
ex: ZX-10R 2016, KLX230 2020, ZX-6R 2005, Z900 2019
ex: ZX-10R 2016, KLX230 2020, ZX-6R 2005, Z900 2019