ZRX III.
Re: Nikdy neříkej nikdy:
Ahoj. Mám také problem s diodovými blikači - blikají pomalu. Pošli mi prosím jak na to, aby blikali normálně. Dík Mišelin
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nikdy neříkej nikdy:
Napiš tos tam dobastlil sám? Abych poradil tak specifikuj:MSVrider píše:Ahoj. Mám také problem s diodovými blikači - blikají pomalu. Pošli mi prosím jak na to, aby blikali normálně. Dík Mišelin
1)Máš tam zátěžové odpory, nebo bez?
2)Relátko máš origo, nebo "diodové"?
Pak se dá poradit...
Normální je, že když dáš diodové blinkry, tak blikaj na origo relátku rychle...

Tudíž, aby to zrychlilo, musíš změřit odpor a dát ohmicky větší... (u obou žárovek...protože pro relé se uplatňuje proud celou proudovou zátěží!
Kolik dát je nutné "ZKUSMYHO METODOU" (pokus trefa/pokus omyl) ideální je jak jsem to provedl já. Koupit relé které je navrženo pro použití s LEDkovými blinkry, dáš ho tam a funguje to napoprvé a DOBŘE!
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Výměna chladící kapaliny
Vím, že se to tady někde probíralo a zkoušel jsem to i hledat, ale zdá se to nemožné.
Potřeboval bych vyměnit chladící kapalinu a nemůžu najít žádnou díru, kterou bych
mohl vypustit tu starou. Co se týče chladící kapaliny, koupil jsem něco na benzínce,
tak snad to bude stačit. Poslední dobou se mi stává, že se rafička drží furt dole, max.
1mm nad spodní ryskou a ventilátor stejně sepne. Tak jsem si říkal, jestli není špatnej
termostat, nebo nějáký čidlo. Kde se vlastně to čidlo nachází, že bych s ním zkusil
trochu zahýbat?
Díky moc za radu
Potřeboval bych vyměnit chladící kapalinu a nemůžu najít žádnou díru, kterou bych
mohl vypustit tu starou. Co se týče chladící kapaliny, koupil jsem něco na benzínce,
tak snad to bude stačit. Poslední dobou se mi stává, že se rafička drží furt dole, max.
1mm nad spodní ryskou a ventilátor stejně sepne. Tak jsem si říkal, jestli není špatnej
termostat, nebo nějáký čidlo. Kde se vlastně to čidlo nachází, že bych s ním zkusil
trochu zahýbat?
Díky moc za radu
ZRX 1200 S, 03
Re: Výměna chladící kapaliny
hoj, doufam ze jsi vypustak nasel.. pokud ne radeji už dál nečtiHery píše:Vím, že se to tady někde probíralo a zkoušel jsem to i hledat, ale zdá se to nemožné.
trochu zahýbat?
Díky moc za radu

podle toho co pišes muže byt problem ve spínači větráku, je na leve strane chladičez pozice jezdce, vymontuješ, daš do hrnce a vaříš.
stoupající teplota:
z vypnuto do zapnuto 95 - 101 stupňů celsia
klesající teplota:
z zapnuto do vypnuto 90 - 96 stupňů
Zapnuto:méně než 0.5 ohmů
Vypnuto: více než 1 Ohm
zkus ještě čidlo k teploměru, to ale nevím kde se nachazí u ESKA
postup stejnej, hodit do hnádoby a vař효80 stupňů okolo 52 Ohmů
100 stupňů okolo 27 Ohmů
good luck, neni to tak složité jak by se na prvnípohled zdalo
rex je náš, dělá dobře mně i tobě
ZRX1200R
2006
ZRX1200R
2006
-
- Ghostrider
Re: Výměna chladící kapaliny
Jo neni nad to koupit něco,aby motor sqělle shel.Hery píše:Vím, že se to tady někde probíralo a zkoušel jsem to i hledat, ale zdá se to nemožné.
trochu zahýbat?
Díky moc za radu
VN 1500 nomad
Kawa=Káča
Kawa=Káča
Pár fotek od Lago di Garda z minulýho týdne...
ZRX 1100 Eddie Lawson - 01 - můj současný bike
ZRX 1100 Eddie Lawson - 99
Zephyr 750 - 91
Zephyr 750 - 91
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pár fotek od Lago di Garda z minulýho týdne...
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
Dobře dobře příště budeme víc nahlas hlásit kam se jede a kde se odpočívá, aby to mamce utkvělo v hlavě vícMARTY píše:ladis tys tam uz nekdy byl ??? az tam pojedes znovu vem me tam prosim sebou...diky

Krásný fotky, krásnýho rexe....
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Jeli sme takovou okružní trasu...Slovinsko - Triglav, Benátky, Garda a okolí a na cestě zpátky Madonna di Campiglio, Passo Gavia, Passo Tonale, Passo delo Stelvio, Jaufenpass...všechny tyhle průsmyky jsme dali za jeden den a večer po 12 hodinách na motorce jsem myslel, že si ani nevytřu prdel..
Celkem 10 dní nádhernýho ježdění!

ZRX 1100 Eddie Lawson - 01 - můj současný bike
Zephyr 750 - 91
Zephyr 750 - 91
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pár fotek od Lago di Garda z minulýho týdne...
kdyby jste si dali kolecko kolem, krasnou silnici a tunylkama, tak jste to mohli videt v realu

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira