Přední tlumiče - tlumí čím dál míň - už skoro vůbec
Přední tlumiče - tlumí čím dál míň - už skoro vůbec
Zdravím,
chlapi od toho co jse mkopupil ninju mi čím dál hůř tlumí přední tlumiče - teď už skoro vůbec,takže ptám se : výměna doma - jen olej , nebo servis ať se nato líp podívají ? Pokud servis, záte nějaký v okolí Uherského Hradiště ? ( kromě Yetiho - páč on je trošku - čuně,když jsem tam měl motorku naposled tak kapoty poškrabané,celá motorka oťápaná rukama od oleja atd.....) Popřípdaně co tam může být dál sku*veného - pokaženého - vychozeného nebo tak ?
Díky za rady
chlapi od toho co jse mkopupil ninju mi čím dál hůř tlumí přední tlumiče - teď už skoro vůbec,takže ptám se : výměna doma - jen olej , nebo servis ať se nato líp podívají ? Pokud servis, záte nějaký v okolí Uherského Hradiště ? ( kromě Yetiho - páč on je trošku - čuně,když jsem tam měl motorku naposled tak kapoty poškrabané,celá motorka oťápaná rukama od oleja atd.....) Popřípdaně co tam může být dál sku*veného - pokaženého - vychozeného nebo tak ?
Díky za rady
ZX6R NINJA - když jí miluješ není co řešit ....
Modrej slimejš xD
Modrej slimejš xD
NRG píše:Ta vidlice nepruží nebo netlumí (tj. po stlačení ještě chvíli pruží nahoru a dolů - kolo odskakuje)? Jestli netlumí, tak tak buď chybí olej, nebo něco může být s přepouštěcím ventilem (nezavírá), kudy proudí olej nahoru a dolů.
když stojí motka na stojanu je vcelku vysoko, zvedneš jí malinko klesne, sedneš si na ní a sedne si dolů tak cca 20 mm,zabrzdiš přední kolo a zatlačíš na řidítka - tlumiče pojedou dolů a malinko se vrátí a zůstanou tak.Když jedeš po rovině a je tam nějaký hrb,výmol bo tak .... tak cítím každou nerovnost na rukou... ty tlumiče jsou jak ''beton'' nerovnosti v zatáčkách to ani neřeším - problém jak prase......skáče jak klokan....
Modrej slimejš xD
Modrej slimejš xD
Zdar, ohlé nebyli a nejsou ..... už je opravo - FLEK IRON MOTO,v pátek jsem se domluvil , v pondělí dovezl a ve středu odvezl, netlumili protože místo oleje tam byla už jen ''vazelína'' ,ten koumák co měl tu motorku předemnou nebo nějaký jeho ''servisák'' při skládání těch tlumičů pochybyl a jednu pružinu dal naopak ( pružiny jsou koonické!!!) další věc ,proč netlumili.Kvůli tomu že netlumili byli uplně odrovnané ložiska v krku řízení !
Takže celá oprava :
demontáž kola
vyjmutí teleskopů
kompletní rozložení vymytí a očistění
oprava vnitřních dílů
rozleštění trubek
výměna gufer teleskopů
výměna oleje v teleskopech
demontáž brýlí
přelisování ložisek krku řízení
zpětné složení + nastavení
cca 3600,-kč a už tlumí !!!
POKUD NĚKOMU NETLUMÍ TLUMIČE,AŤ TO NENECHÁ DOJÍT TAK DALEKO JAKO TO BYLO U MĚ....!!!
Takže celá oprava :
demontáž kola
vyjmutí teleskopů
kompletní rozložení vymytí a očistění
oprava vnitřních dílů
rozleštění trubek
výměna gufer teleskopů
výměna oleje v teleskopech
demontáž brýlí
přelisování ložisek krku řízení
zpětné složení + nastavení
cca 3600,-kč a už tlumí !!!
POKUD NĚKOMU NETLUMÍ TLUMIČE,AŤ TO NENECHÁ DOJÍT TAK DALEKO JAKO TO BYLO U MĚ....!!!
Modrej slimejš xD
Modrej slimejš xD
právě že se mi to taková láce nezdá...spíš mám pocit že ho kluka trošku připepřili, maj vercajk, stojany, levnější materiál, takže mi vychází cena práce tak 1100-1200 za hodinu, a to nemají (aspoň tady v širokým okolí) ani značkový autoservisy...KankX píše:tak tady nemachruj, no... ja myslim ze s cistyma rukama a hlavou i tech 3600,- jde..misak39 píše:tohle jsem dělal doma, cena 260 gufera+300 tumičovej Castrol..bez toho krku práce asi na 2,5 hodiny
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- farmář
- Ghostrider
Miši, už máš hotový karbce? no já jen, každej řekne práce na půl hoďky hoďku. Moje musely ven kvůli šroubku. Víš kolik celkem? asi 2,5 hodiny. Blbej šroubek. Přímo imbecilní šroubek.
Jinak litr na hodinu, tos ještě nebyl v BMW nebo MB co. Také 1700 na hodinu. Inu lepší servís.

Jinak litr na hodinu, tos ještě nebyl v BMW nebo MB co. Také 1700 na hodinu. Inu lepší servís.

Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060