Kawa sraz na Slovensku 28. - 30. srpna
Já vím, ale ochrana soukromí nadevše. Jsem zvědavý jak po mě budou chtít cenzuru Jirka_Z s našim myšákem až uvidí své sobotní vystoupení v soutěži o vlastně nevím co ... teda řetěz na krk a jejich snaze svléknout nějakou babu minimálně do spodního prádla.KankX píše:ta puvodni verze byla verohodnejsi...jinak je to bomba, hlavne Misak i s mekym I

15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
takova cenzura asi uz bude skoro zbytecna... vse uz bylo na fotografiich a kdo je zna dokaze si ty kecy u toho predstavitZ. píše:Já vím, ale ochrana soukromí nadevše. Jsem zvědavý jak po mě budou chtít cenzuru Jirka_Z s našim myšákem až uvidí své sobotní vystoupení v soutěži o vlastně nevím co ... teda řetěz na krk a jejich snaze svléknout nějakou babu minimálně do spodního prádla.KankX píše:ta puvodni verze byla verohodnejsi...jinak je to bomba, hlavne Misak i s mekym I
![]()
![]()

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
KankX píše:takova cenzura asi uz bude skoro zbytecna... vse uz bylo na fotografiich a kdo je zna dokaze si ty kecy u toho predstavitZ. píše:Já vím, ale ochrana soukromí nadevše. Jsem zvědavý jak po mě budou chtít cenzuru Jirka_Z s našim myšákem až uvidí své sobotní vystoupení v soutěži o vlastně nevím co ... teda řetěz na krk a jejich snaze svléknout nějakou babu minimálně do spodního prádla.KankX píše: ta puvodni verze byla verohodnejsi...jinak je to bomba, hlavne Misak i s mekym I
![]()
![]()
...hlavne ze se jim to povedlo
však večer (v noci se uvidí) Snad to stihnu dodělat ...
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
by me zajimalo, co jsi slysel ????Maverick píše:No podle toho co sem slyšel, tak co je na fotkách je slabej odvarKankX píše:takova cenzura asi uz bude skoro zbytecna... vse uz bylo na fotografiich a kdo je zna dokaze si ty kecy u toho predstavit...hlavne ze se jim to povedlo
VSECHNO je pravda a v noci bude proveden dukaz

15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<