diky, krasny slevicky, tak kluci až si nakoupite bíly svetla a ty stary cerveny budete chtit vyhodit, napiste a ja si pro jedno za dve kila prijedu. Preji hezky nakupzdenek píše:Honza-Zed píše:Nevim jestli to uz nekdo psal. Dnes jsen byl v Bikerscrownu a maji tam slevicky. Zaujalo me zadni svetlo na Rexe(bile provedeni), asi za trikila. Maji toho vic, tak kouknete... a v dnesnich CMN maji letacek se slevama.
http://www.bikerscrown.cz/produkt3414.html
ZRX III.
Černá Mamba 1200
Z 500
Z 500
Zjistoval jsem svetla v Bikerscrownu. Akce zacina v utery a svetla na ZRX1200 maji pouze v Liberci, Jihlave a Chlumci.
Timto bych tel pozadat nekoho, kdo by mel cestu okolo techto destinaci, kdyby koupil jedno svetlo pro Choseho. Nevim kde budu v utery a slibil jsem mu, ze ho sezenu.
Timto bych tel pozadat nekoho, kdo by mel cestu okolo techto destinaci, kdyby koupil jedno svetlo pro Choseho. Nevim kde budu v utery a slibil jsem mu, ze ho sezenu.
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
HOLA HOU: Objednal jsem ho v e-shopu. Už mi žádné světlo nekupujte, bylo by druhéHonza-Zed píše:Zjistoval jsem svetla v Bikerscrownu. Akce zacina v utery a svetla na ZRX1200 maji pouze v Liberci, Jihlave a Chlumci.
Honzíku dík, poradil jsem si...
Zdraví Chozé! P.S.: původní červenou lampu z baráku ale nedám...
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
OK, vypoustim z hlavy....666S999 píše:HOLA HOU: Objednal jsem ho v e-shopu. Už mi žádné světlo nekupujte, bylo by druhéHonza-Zed píše:Zjistoval jsem svetla v Bikerscrownu. Akce zacina v utery a svetla na ZRX1200 maji pouze v Liberci, Jihlave a Chlumci.
Timto bych tel pozadat nekoho, kdo by mel cestu okolo techto destinaci, kdyby koupil jedno svetlo pro Choseho. Nevim kde budu v utery a slibil jsem mu, ze ho sezenu.![]()
Honzíku dík, poradil jsem si...
Zdraví Chozé! P.S.: původní červenou lampu z baráku ale nedám...
At slouzi a postovne nestoji ranec...
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
...to taky nechapu666S999 píše:TAKY! A jak se TO stalo, že vyhrál veterán???Pavel ZRX píše:Gratuluju Mildovi k vítězství v soutěži o nej motorku srazu!
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- milda
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Ty si byl dycky kanec a už to lepší nebude!!!KankX píše:...to taky nechapu666S999 píše:TAKY! A jak se TO stalo, že vyhrál veterán???Pavel ZRX píše:Gratuluju Mildovi k vítězství v soutěži o nej motorku srazu!...barva spatna, poskladane z ruznych neoriginalnich dilu, jeste ke vsemu S-ko... to cloveku hlava nebere, to si clovek neumi ani predstavit na cem museli ty bratja dorazit
![]()
![]()
![]()
![]()
Neříkej mi pořád takové ošklivé věci nebo budu
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576