ZRX III.
na zr7 sou ty samy...HonzaZRX píše:Zdravim piloty Rexůůů... potřeboval bych poradit...mám na rexikovi už vydřený lanovody u plynu...( plynová rukojeť se vracií špatně i po promazání a když to udělám aby se vracela tak je tam vůle jak hovado. byl sem se zeptat u servisáka a ten říkal že jsou potřeba nový a když nový tak rovnou obě dvě ale sehnat na ZRX je neumí).. zatim sem našel jen na partsdepot.cz a tady by mě vyšly obě na nějakejch 1800 kč což se mi zdá za 2 lanka dost... když je neseženu levnějc tak si je nechám udělat na zakázku od známýho... tak se ptám jestli někdo tyhle lanka nekupoval a kde a za kolik atd..
dík
rex je náš, dělá dobře mně i tobě
ZRX1200R
2006
ZRX1200R
2006
- DoktorZRX
- Ghostrider
Ta vůle se dá vymezit pod nádrží šroubem na bovdenuHonzaZRX píše:Zdravim piloty Rexůůů... potřeboval bych poradit...mám na rexikovi už vydřený lanovody u plynu...( plynová rukojeť se vracií špatně i po promazání a když to udělám aby se vracela tak je tam vůle jak hovado. byl sem se zeptat u servisáka a ten říkal že jsou potřeba nový a když nový tak rovnou obě dvě ale sehnat na ZRX je neumí).. zatim sem našel jen na partsdepot.cz a tady by mě vyšly obě na nějakejch 1800 kč což se mi zdá za 2 lanka dost... když je neseženu levnějc tak si je nechám udělat na zakázku od známýho... tak se ptám jestli někdo tyhle lanka nekupoval a kde a za kolik atd..
dík

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
Většina moderních lanek je opatřena kluzným potahem - plastem, většinou na bázi třeba teflonu a nemusí se mazat, ale jestli se prodřou to nevím. Potřeba se na ně podívat. To už není jak za starých dob, kdy se lanka musela mazat. Jo a vracení dělá bovden, jak píše doktor, ten pruží při správném nastavení.HonzaZRX píše:Zdravim piloty Rexůůů... potřeboval bych poradit...mám na rexikovi už vydřený lanovody u plynu...( plynová rukojeť se vracií špatně i po promazání a když to udělám aby se vracela tak je tam vůle jak hovado. byl sem se zeptat u servisáka a ten říkal že jsou potřeba nový a když nový tak rovnou obě dvě ale sehnat na ZRX je neumí).. zatim sem našel jen na partsdepot.cz a tady by mě vyšly obě na nějakejch 1800 kč což se mi zdá za 2 lanka dost... když je neseženu levnějc tak si je nechám udělat na zakázku od známýho... tak se ptám jestli někdo tyhle lanka nekupoval a kde a za kolik atd..
dík
ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Jasný... vim že jsou pod nádrží štelovací šrouby .. ty jsou vlastně hlavní.. a nahoře u rukojeti se to už jen dolaďuje... ale prostě to můžu nastavovat jak chci a dělá to pořád kraviny... já sem si to nevymyslel říkal mi to ten servisák ať si koupim nový lanka a nebo že mi vyrobí a že budou mít teflonovej vnitřek ale jestli tyhle maj taky tak to nevim... no ješte na to mrknu.....
ZRX 1100 + KLX 650 = 1750 ccm v garáži
-
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
rexik v dolomitech
green power zrx1100
www.zrxrider.estranky.cz
www.zrxrider.estranky.cz
Nevim jestli to uz nekdo psal. Dnes jsen byl v Bikerscrownu a maji tam slevicky. Zaujalo me zadni svetlo na Rexe(bile provedeni), asi za trikila. Maji toho vic, tak kouknete... a v dnesnich CMN maji letacek se slevama. 
http://www.bikerscrown.cz/produkt3414.html

Naposledy upravil(a) Honza-Zed dne pát srp 28, 2009 00:13:51, celkem upraveno 1 x.
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
Re: rexik v dolomitech
jak a na cem jste jej tam vynesli ???

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
-
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: rexik v dolomitech
...trakturek vyjel sam, jen sem vyndal fotak, uz tam byl, showman...

green power zrx1100
www.zrxrider.estranky.cz
www.zrxrider.estranky.cz
-
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
pozdrav2
green power zrx1100
www.zrxrider.estranky.cz
www.zrxrider.estranky.cz
diky, krasny slevicky, tak kluci až si nakoupite bíly svetla a ty stary cerveny budete chtit vyhodit, napiste a ja si pro jedno za dve kila prijedu. Preji hezky nakupHonza-Zed píše:Nevim jestli to uz nekdo psal. Dnes jsen byl v Bikerscrownu a maji tam slevicky. Zaujalo me zadni svetlo na Rexe(bile provedeni), asi za trikila. Maji toho vic, tak kouknete... a v dnesnich CMN maji letacek se slevama.

rex je náš, dělá dobře mně i tobě
ZRX1200R
2006
ZRX1200R
2006