Kawa sraz na Slovensku 28. - 30. srpna
-
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
však se z hradišťě kosek vrátíš a je nemisak39 píše:jedu přes Trampa, když povalím přes Olomouc na Přerov a Zlín do Uh.Hradiště? Asi ne,co?![]()
Ty vypadá že na vás počkám někde v UH

Han Solo
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
Pepa píše:To bys mohla s VerunkouGina píše:A veru dajje to presne polovica cesty do Trenčína, už to mám desať razy zmerané
Pokiaľ pojdeme cez Trenčín, móže byť cik pauza u nás, aspon sa napijete a vycikáte...horsie to bude, keď nebude motka o.k.![]()
Jedine s niekým ako batužek
nerada jezdím s batůžkem

Ještě je možnost vzít to přes Brno, tam trefím, a pak jet s váma a tudíž co najedu navíc to zas nenabloudím sámHan Solo píše:však se z hradišťě kosek vrátíš a je nemisak39 píše:jedu přes Trampa, když povalím přes Olomouc na Přerov a Zlín do Uh.Hradiště? Asi ne,co?![]()
Ty vypadá že na vás počkám někde v UHSejdeme se tam,já v nedělu vyjel a po pár km zase ryhcle zajel,ale teď je to ok.Pojíme,poešíme,a dojedme na slovač včas.Zkušeně.

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
dobrej nápad já nevím ani kde je slovnaft přesně,mohli by jsme dát sraz někde na nějakém známějším místě v brně?misak39 píše:Ještě je možnost vzít to přes Brno, tam trefím, a pak jet s váma a tudíž co najedu navíc to zas nenabloudím sámHan Solo píše:však se z hradišťě kosek vrátíš a je nemisak39 píše:jedu přes Trampa, když povalím přes Olomouc na Přerov a Zlín do Uh.Hradiště? Asi ne,co?![]()
Ty vypadá že na vás počkám někde v UHSejdeme se tam,já v nedělu vyjel a po pár km zase ryhcle zajel,ale teď je to ok.Pojíme,poešíme,a dojedme na slovač včas.Zkušeně.
![]()
![]()

- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Mišáku, dojeď na Lipůvku na benzinku od Svitav za kruháčem (LukOil - tam to znáš) cca na 14:30 h. a odtud můžeme spolu až k Trampovi a od tam s dalšíma dál...misak39 píše:Ještě je možnost vzít to přes Brno, tam trefím, a pak jet s váma a tudíž co najedu navíc to zas nenabloudím sámHan Solo píše:však se z hradišťě kosek vrátíš a je nemisak39 píše:jedu přes Trampa, když povalím přes Olomouc na Přerov a Zlín do Uh.Hradiště? Asi ne,co?![]()
![]()
![]()

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Sraz pro nás ze západu....
Jirko z a Honzo Šumavo cz!!
Kde jste psali,že dáme sraz?Konečné slovo!
V pátek v 10,00 benzínka v Berouně? Která?
AŤ SE SEJDEM BEZ PROBLÉMŮ!!
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
domluvené, nebudu dál bádatLadis píše:Mišáku, dojeď na Lipůvku na benzinku od Svitav za kruháčem (LukOil - tam to znáš) cca na 14:30 h. a odtud můžeme spolu až k Trampovi a od tam s dalšíma dál...misak39 píše:Ještě je možnost vzít to přes Brno, tam trefím, a pak jet s váma a tudíž co najedu navíc to zas nenabloudím sámHan Solo píše: však se z hradišťě kosek vrátíš a je neSejdeme se tam,já v nedělu vyjel a po pár km zase ryhcle zajel,ale teď je to ok.Pojíme,poešíme,a dojedme na slovač včas.Zkušeně.
![]()
![]()

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- Kuba
- Ghostrider
nové změny, trénování mám v sobotu odpoledne a závod v neděli, ale pátek a sobota dopoledne mám volno.
tak jsem zjistil, že to Slovensko je jen 220 km, tak v pátek vyjedu a v sobotu v devět zpět do Brna.
Prosím ubytko v nějaký boudě, ať sebou na jednu noc netáhnu spacák a stan. Díky
tak jsem zjistil, že to Slovensko je jen 220 km, tak v pátek vyjedu a v sobotu v devět zpět do Brna.
Prosím ubytko v nějaký boudě, ať sebou na jednu noc netáhnu spacák a stan. Díky
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
- Jirka_Z
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sraz pro nás ze západu....
Cau cau,milda píše:Jirko z a Honzo Šumavo cz!!
no podle me bude nejlepsi OMV u dalnice kdyz pojedes z Plzne po dalnici tak jedes okolo ni, je na ni parkoviste pro kamiony takze mista je tam dost

http://maps.google.cz/maps?f=q&source=s ... 06877&z=17
Je to pumpa "B"
JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
Asi potom až na Rohlence na OMV za Brnem. Nechce se mě zrovna v pátek moc zajíždět do města.VERUNKA53 píše:dobrej nápad já nevím ani kde je slovnaft přesně,mohli by jsme dát sraz někde na nějakém známějším místě v brně?misak39 píše:Ještě je možnost vzít to přes Brno, tam trefím, a pak jet s váma a tudíž co najedu navíc to zas nenabloudím sámHan Solo píše: však se z hradišťě kosek vrátíš a je neSejdeme se tam,já v nedělu vyjel a po pár km zase ryhcle zajel,ale teď je to ok.Pojíme,poešíme,a dojedme na slovač včas.Zkušeně.
![]()
![]()
ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148