IV. Česko-Slovenský Kawasaki sraz:Mlýnky 2009 (11.-13.9.)
- Lech
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
loňský ročník
tak jsem si tak zběžně prolistoval v archívu loňské forum o Mlýnkách a mám jakousi obavu že letos to bude slabší.moc dobrých členů se zatím nepčihlásilo.....

mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
Re: loňský ročník
sice nejsem dobry clen, presto se HLASIM... a pokud ukecam Blanku tak bych privezl i jednoho dobreho clenaLech píše:tak jsem si tak zběžně prolistoval v archívu loňské forum o Mlýnkách a mám jakousi obavu že letos to bude slabší.moc dobrých členů se zatím nepčihlásilo.....![]()
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- Dak
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Dočkaj času. Je blbá doba a člověk neví dne ani hodiny....................kdy sa neco posere. A když nebude přihlášený a dovalí toš co? Toš nic. Hlavně že dojel. Nežijem enem srazama a mašinama. Ikdyž to tak nekdy vypadá a nekdy to tak cítíme. Nekteří majů rodiny, manželky, manžele, děti. Néni šeckým dnům a srazom konec, takže když né teď, tak potom. Když člověk chce toho moc, pak je dycky sklamaný. Dobrých lidí je tam dost. Vlastně kotel, páč sou to všichni a přitom dobrého stačí málo. Rád poznám aj nové členy, pokecám snima, proberu mašiny a poznám ich. Dyť stereotip by nás zabil! Toš tak
Dak
CKC -015-
CKC -015-