BATŮŽČÍ FORUM
Majdinka píše:A kterou debatu máš na mysli? O velikosti?farmář píše:škrtám si tuhle diskuzi,nejsem hazardér![]()
Co máš proti debatě o velikostech bot? I když i to prý je kriterium pro výsledné hodnocení....
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
-
Han Solo
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
Majdinko,jak tvrdí Bolek Polívka každý podle svého - ale podle nosa poznáš kosaZRX 1984 píše:Majdinka píše:A kterou debatu máš na mysli? O velikosti?farmář píše:škrtám si tuhle diskuzi,nejsem hazardér![]()
Co máš proti debatě o velikostech bot? I když i to prý je kriterium pro výsledné hodnocení....
dívčí debata o velikosti by mě zajímala, já myslel, že není podstatná velikost, jak všichni tvrděj
Han Solo
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
podle týhle teorie bych musel mít boty 60...Han Solo píše:Majdinko,jak tvrdí Bolek Polívka každý podle svého - ale podle nosa poznáš kosaZRX 1984 píše:Majdinka píše: A kterou debatu máš na mysli? O velikosti?Co máš proti debatě o velikostech bot? I když i to prý je kriterium pro výsledné hodnocení....
dívčí debata o velikosti by mě zajímala, já myslel, že není podstatná velikost, jak všichni tvrděj
![]()
tvarově se podobá palci u nohy a s toho pak asi vychází i velikost obuvi
![]()
Ale je to jen teorie
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- Ladis
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Probiker Traveller
Teď je má NovelMoto v akci (asi do konce září) z původních 1.599,- na akčních 1.457,- KčMajdinka píše:mmj.: děkuji za debatu o botách, ty co nabídl Ladis jako první a Seky pochválil se mi docela líbí a cenově jsou na obou serverech stejně přijatelné
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
Re: Probiker Traveller
Díky moc za starost, fakt mě musím pochválit. Ale Jana Kawa se nade mnou slitovala, ví, že jsem chudá, zakřiknutáLadis píše:Teď je má NovelMoto v akci (asi do konce září) z původních 1.599,- na akčních 1.457,- KčMajdinka píše:mmj.: děkuji za debatu o botách, ty co nabídl Ladis jako první a Seky pochválil se mi docela líbí a cenově jsou na obou serverech stejně přijatelné![]()
![]()
Majdinka ER-5
život je snění a sny se občas plní
život je snění a sny se občas plní
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
Re: Probiker Traveller
...tak botky mas, ted uz chybi jen ta motorkaMajdinka píše:Díky moc za starost, fakt mě musím pochválit. Ale Jana Kawa se nade mnou slitovala, ví, že jsem chudá, zakřiknutáLadis píše:Teď je má NovelMoto v akci (asi do konce září) z původních 1.599,- na akčních 1.457,- KčMajdinka píše:mmj.: děkuji za debatu o botách, ty co nabídl Ladis jako první a Seky pochválil se mi docela líbí a cenově jsou na obou serverech stejně přijatelné![]()
![]()
a věnovala mi botky sice starší, ale funkční.(za což jí veřejně móóóóc děkuju) Takže s nimi chvilku vydržím a až budu bohatá a ukecaná, tak zakoupím funglovky.
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- hunter
- Easy rider

- Kontaktovat uživatele:
no jsem zas od někoho slyšel že "i s malým kašpárkem se dá hrát velké divadlo, ale (pozor) pouze na malém jevištiMajdinka píše:Čekám, kdo sem hodí otřepané" i s malým kašpárkem lze hrát v národním..." a ono prd, že velikost bot
a ty boty to je lidová ústní "tvořivost" prostě kecy - na to jsou erudovaný vědecký studie
ZZR 600 (1993) - dříve
Z 750 S (2005) - nyní
Z 750 S (2005) - nyní