Hladina oleja na ZX6R 2008..
nechci zakladat novy tema kvuli oleji. dolejval jsem olej do motoru a trochu mi ujela ruka- je asi 2mm nad horni ryskou. je to velkej problem nebo to nemusim resit. trochu ji olej chutna takze je to otazka par set km nez se dostane na rysku. tak nevim jestli pockat az ubyde nebo trochu upustit?
ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly

#399#
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
2 mm nejsou nic - jedno od oka naměříš cca 2 mm, podruhý 1 mm. Záleží jen, jak je nakloněná motorka. Nic bych si z toho nedělal!
Já se teď u výměny oleje pozastavil nad jinou věcí, a sice objem soustavy! Je psáno, že je na 3,6l. Tolik jsem tam ale ještě nikdy nedostal! 3,3l maximum do hladiny přesně na rysce max., teď naposledy jen 3l a flusaneček...!

Já se teď u výměny oleje pozastavil nad jinou věcí, a sice objem soustavy! Je psáno, že je na 3,6l. Tolik jsem tam ale ještě nikdy nedostal! 3,3l maximum do hladiny přesně na rysce max., teď naposledy jen 3l a flusaneček...!

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
Nevím, jestli se nedostává olej do spalovacího prostoru, aspoň u auta je to problém kvůli katalyzátoru, jinak se to spálí a asi to zasviní okolí, svíčky a tak. Já jsem to pro jistotu odsál hadičkou a stříkačkou.Tilda píše:nechci zakladat novy tema kvuli oleji. dolejval jsem olej do motoru a trochu mi ujela ruka- je asi 2mm nad horni ryskou. je to velkej problem nebo to nemusim resit. trochu ji olej chutna takze je to otazka par set km nez se dostane na rysku. tak nevim jestli pockat az ubyde nebo trochu upustit?
ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Ahoj koupil jsem Versysa a vymenil si olej, nevim jestli je to u teto motorky normalni, ale kdyz ted nastartuju tak v kontrolnim okynku hladina oleje zvedne az na max. Po vypnuti motoru to zase spadne mezi risky. Je to normalni? Bohuzel jsem si nevsiml jak to bylo pred tim. Kontrolka mazani zhasnula a oleje tam mam akorat, jen jsem origo filtr vymenil za novy MANN, ale zkousel jsem tam vratit i stary a dela to to same, jen bych se potreboval ujistit, jestli je to normalni, protoze co jsem zjistoval tak vsecky ostatni motory ten olej spis vycucnou.