Jo to není problém, já pojedu ve dvou, tak si dáme sraz někde v Brně nebo za Brnem a navrhněte v kolik. Aspoň nebudu nikde bloudit na Slovensku.Gina píše:Pepo, Verco- ten piatok by mi tak aj vyhovoval, urcite pojdeme na pohodu, aby Verca nebola v závese, a mozeme to vziat cez Trencin, aspon sa doma zbavim polovice bagaze
Kawa sraz na Slovensku 28. - 30. srpna
ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
mě je jedno v kolik takže záleží na vás tak se domluvte a já se přizpůsobímPepa píše:Jo to není problém, já pojedu ve dvou, tak si dáme sraz někde v Brně nebo za Brnem a navrhněte v kolik. Aspoň nebudu nikde bloudit na Slovensku.Gina píše:Pepo, Verco- ten piatok by mi tak aj vyhovoval, urcite pojdeme na pohodu, aby Verca nebola v závese, a mozeme to vziat cez Trencin, aspon sa doma zbavim polovice bagaze
HUSACINA domluvena, paní Jana je po hlase moc sympatická, objednáno kompletní menu (husí játra, husacina, štrůdl) tak se mlsné huby těšte
a je to pivnica u Zápražných... http://www.husacina.eu/

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- Jirka_Z
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Cau cau,Han Solo píše:Děcka jede taky někdo z Čech
jj jedem, Sumava CZ, Samcus a ja, mysleli jsme, z pojedem nekdy v patek dopo. Do Benesova po dalnici pak po stary Brnensky, pak okolo Brna po dalnici, pak zase sjet a uz je to v podstate porad rovne...

JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
A Milda s Petrou.Jirka_Z píše:Cau cau,Han Solo píše:Děcka jede taky někdo z Čech
jj jedem, Sumava CZ, Samcus a ja, mysleli jsme, z pojedem nekdy v patek dopo. Do Benesova po dalnici pak po stary Brnensky, pak okolo Brna po dalnici, pak zase sjet a uz je to v podstate porad rovne...
ZX-10R KRT Replica
CKC#1202
"Jak to má volant nebo kozy, tak s tím budou brzy problémy."
CKC#1202
GJ, Mišáku, už teď slintám......misak39 píše:HUSACINA domluvena, paní Jana je po hlase moc sympatická, objednáno kompletní menu (husí játra, husacina, štrůdl) tak se mlsné huby těšte![]()
![]()
![]()

ZX-10R KRT Replica
CKC#1202
CKC#1202
o množství jsme se nebavili, ale kdybys chtěl extra nášup, určitě se dá domluvit, budu ještě upřesňovat telef. počet kolik nás doopravdy přijede. Kompletní menu znamená předkrm, hlavní jídlo a zákusek v již uvedené skladbě. To jsem objednal pro všechny, můj štrůdl je volnýLadis píše:Kolik toho kdo dostane? Bude na výběr nebo je paušální menu za paušální cenu?misak39 píše:...objednáno kompletní menu (husí játra, husacina, štrůdl)...

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je v pohodě, já jen abych v rámci "menu" nedostal na stůl pečinku jako předkrm za 6 €, celou husu za 53 € jako hlavní chod a pak ještě zákusek..., to fakt nevím, co bych s tím dělal...tož to by bylo k obědu trochu příliž a domů chci jet zase na motorce!misak39 píše:o množství jsme se nebavili, ale kdybys chtěl extra nášup, určitě se dá domluvit, budu ještě upřesňovat telef. počet kolik nás doopravdy přijede. Kompletní menu znamená předkrm, hlavní jídlo a zákusek v již uvedené skladbě. To jsem objednal pro všechny, můj štrůdl je volnýLadis píše:Kolik toho kdo dostane? Bude na výběr nebo je paušální menu za paušální cenu?misak39 píše:...objednáno kompletní menu (husí játra, husacina, štrůdl)...Vše lze ještě upřesnit, ale zas ať v tom paní Jance nenaděláme hokej...

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
-
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Jo dobrá cesta,my můžeme vyrazit až po poledni.Tak na Slovači čagoJirka_Z píše:Cau cau,Han Solo píše:Děcka jede taky někdo z Čech

Han Solo
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
-
- Ghostrider