Gina píše:Pepa sa neozval, Verca az odpoledne a to ja už byla na pol ceste domov na Slovensko......samí mrtvý ježek a veverička na ceste, ale zato žádnej policajt, málo aut i motorek.........
a kdy uděláme zase vyjížďku třeba i delší a více lidí?

naproti ASKA je shellka, ta červená je o 150 metrů níž.............tudiž sraz na shellcemarek píše:Jak něco domluví? Jak to myslíš? Tady se nic domlouvat nebude, moc demokracie škodí, každý si pak vymrčuje, vznáší přípomínky, namitky a podobně. Žádné takové. Tady se jasně stanoví sraz dneska v pět na Vinohradech na červené benzince co je víceméně naproti ASKU. Můžeme zkusit vyrazit třeba směr Jedovnice a potom dál na Prdelákovice.
Když jsem včera večer přijel domů, nedostal jsem se s autem do garáží protože se posr.... vjezdová vrata. Takže pokud kolem páté na té benzince nebudu, tak to ještě nikdo neopravil a já se nemůžu dostat s mašinou ven. Ale moc pravděpodobné to není, stojí tam uvězněných 10 aut a lidi si tu opravu určitě zaurgují.
Gina: kde máš motorku?
Verunka53: neboj, hlavně nám nesmíš ujet, jsme tůristi (to jako že víc tůrujem než jezdíme)
tak v 5 tam budu na shellce jo?a ty jezdíš i pomalu?MARTY píše:na shellce v pet...budu tam....jako na koni...ani nahy ani oblůecen ani rychle ani pomalu ....
to Verunka....pokud prijedes a budou tam ti dva vyse uvedeni lepsi skolu dostat nemuzes...delaj zametace na okruzich po evrope..tak to znaj...
kdyz tyk pojedem spolu pomalu a jiste ...![]()
![]()
na to se spolehni...Marek Kuba A JA a jeste se asi pripoji Roman JSME FAKT KOCHACI...MALINKO SVIZNE ALE V MEZICH...PROSTE NA POHODU A BEZPECNEVERUNKA53 píše:tak v 5 tam budu na shellce jo?a ty jezdíš i pomalu?MARTY píše:na shellce v pet...budu tam....jako na koni...ani nahy ani oblůecen ani rychle ani pomalu ....
to Verunka....pokud prijedes a budou tam ti dva vyse uvedeni lepsi skolu dostat nemuzes...delaj zametace na okruzich po evrope..tak to znaj...
kdyz tyk pojedem spolu pomalu a jiste ...![]()
![]()