Kamera na motorce

Co se nevešlo jinam, manuály, foto a tak...
Z.
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Z. » úte srp 11, 2009 21:22:14

že bych přece jenom pořídol kameru na motorku :?:

hodně dobré záběry
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<

mfence
Babyrider
Babyrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mfence » pát srp 14, 2009 22:45:10

to cukani a trhani obrazu je dilem kamery nebo kompresi na Youtubu ?? dikec
ZXR 750 Best Green
Praha 9 Prosek
na WWW mam fotky motky :)

MMKS
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MMKS » sob srp 15, 2009 09:36:14

které? Na našem videu, nebo na tom na dukně? Pokud myslíš to video ode mě, tak je to způsobené kamerou, respektive spíš páskem v kameře, který to nezvládá. . Co jsem sledoval kameru, tak ta se ani nehla. Tady to nejde moc poznat, ale v nesestříhané verzi to šlo jasně vidět a hlavně slyšet, že je to tím páskem, protože největší problém byl se zvukem, který na tom, že se klepe objektiv není závislý a právě v místech toho cukání zvuk vypadává, škube se atd. Tkaže kamera na kartu by byla ideální. Příště zkusím foťák na kartu a myslím, že to bude v pohodě
ZX-12R naked

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » ned srp 16, 2009 11:03:40

MMKS píše:které? Na našem videu, nebo na tom na dukně? Pokud myslíš to video ode mě, tak je to způsobené kamerou, respektive spíš páskem v kameře, který to nezvládá. . Co jsem sledoval kameru, tak ta se ani nehla. Tady to nejde moc poznat, ale v nesestříhané verzi to šlo jasně vidět a hlavně slyšet, že je to tím páskem, protože největší problém byl se zvukem, který na tom, že se klepe objektiv není závislý a právě v místech toho cukání zvuk vypadává, škube se atd. Tkaže kamera na kartu by byla ideální. Příště zkusím foťák na kartu a myslím, že to bude v pohodě
to bych se skoro do krve s tebou dohadal ze pasek nema s rychlosti datoveho toku pri zaznamu ani trosinku nic spolecneho....tam je naopak rezerva aspon petkrat do plusu...vykreslovani a zaznam nataceni maji na starosti uplne jine veci nez posuv pasku.... :wink:
na Mlynkach u panaka ti to vysvetlim :D :D :D VODKA FOREVER
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

MMKS
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MMKS » sob srp 22, 2009 16:46:38

já nemyslel, že pásek může za špatnou digitalizaci videa, myslel jsem že může za to, že jak se v kameře třepe, tak se potom seká i to video. Na pásek usuzuju protože se seká hlavně zvuk a nic jiného mě nenapadá.
Pokud Mlýnky dopadnou, tak s panákem souhlas :wink:
ZX-12R naked

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » sob srp 22, 2009 17:57:44

MMKS píše:já nemyslel, že pásek může za špatnou digitalizaci videa, myslel jsem že může za to, že jak se v kameře třepe, tak se potom seká i to video. Na pásek usuzuju protože se seká hlavně zvuk a nic jiného mě nenapadá.
Pokud Mlýnky dopadnou, tak s panákem souhlas :wink:
myslime stejne ale opakuji pasek s tim nema absolutne co delat...ledaze bys jej brzdil prstem umyslne :D :D
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

Odpovědět