hodně dobré záběry
to bych se skoro do krve s tebou dohadal ze pasek nema s rychlosti datoveho toku pri zaznamu ani trosinku nic spolecneho....tam je naopak rezerva aspon petkrat do plusu...vykreslovani a zaznam nataceni maji na starosti uplne jine veci nez posuv pasku....MMKS píše:které? Na našem videu, nebo na tom na dukně? Pokud myslíš to video ode mě, tak je to způsobené kamerou, respektive spíš páskem v kameře, který to nezvládá. . Co jsem sledoval kameru, tak ta se ani nehla. Tady to nejde moc poznat, ale v nesestříhané verzi to šlo jasně vidět a hlavně slyšet, že je to tím páskem, protože největší problém byl se zvukem, který na tom, že se klepe objektiv není závislý a právě v místech toho cukání zvuk vypadává, škube se atd. Tkaže kamera na kartu by byla ideální. Příště zkusím foťák na kartu a myslím, že to bude v pohodě
myslime stejne ale opakuji pasek s tim nema absolutne co delat...ledaze bys jej brzdil prstem umyslneMMKS píše:já nemyslel, že pásek může za špatnou digitalizaci videa, myslel jsem že může za to, že jak se v kameře třepe, tak se potom seká i to video. Na pásek usuzuju protože se seká hlavně zvuk a nic jiného mě nenapadá.
Pokud Mlýnky dopadnou, tak s panákem souhlas