CKC dovolená - Itálie 2009
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Martyho team na KTM
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
-
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Re: Martyho team na KTM
Ty jo klopí slušně,ale spadne mu asi kamínek do oka bezva nápad,ještě že se vyhnul Blaničce.

Han Solo
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
- Jirka_Z
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Tak decka i ja trosku opozdene (potreboval jsem si vyridit nejaky soukr. veci po tydnu v posteli s Misakem
) dekuju za vybornou dovcu ktera splnila vsechny prani ktery jsem mel kdyz jsem odjizdel, diky Misakovi za vyborny projizdky ve dvou a vubec vsem, protoze to byl hodne nezapomenutelnej tyden na kterej budu dlouho a dlouho vzpominat. Fotky mam na USB klicence takze je budu vozit sebou kdo bude chtit muze si je nahrat a nebo je vypalim na DVD, je jich cca. 1GB tak kdo chcete reknete...
PS to Misak: Fakt me to mrzi kamo, ze jsme Te na ty dalnici nechali, ale ja se dival za sebe, porad jsi tam byl a najednou ne...
:( fakt promin... 

PS to Misak: Fakt me to mrzi kamo, ze jsme Te na ty dalnici nechali, ale ja se dival za sebe, porad jsi tam byl a najednou ne...

JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
CKC#824
...pursuit is futile...
to je v poho, tím se netrap, výsledek by byl stejnej, jen bych měl ty debaty překládanýJirka_Z píše:Tak decka i ja trosku opozdene (potreboval jsem si vyridit nejaky soukr. veci po tydnu v posteli s Misakem![]()
) dekuju za vybornou dovcu ktera splnila vsechny prani ktery jsem mel kdyz jsem odjizdel, diky Misakovi za vyborny projizdky ve dvou a vubec vsem, protoze to byl hodne nezapomenutelnej tyden na kterej budu dlouho a dlouho vzpominat. Fotky mam na USB klicence takze je budu vozit sebou kdo bude chtit muze si je nahrat a nebo je vypalim na DVD, je jich cca. 1GB tak kdo chcete reknete...
PS to Misak: Fakt me to mrzi kamo, ze jsme Te na ty dalnici nechali, ale ja se dival za sebe, porad jsi tam byl a najednou ne...:( fakt promin...

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- Jirka_Z
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Jsem rad, ze to tak beres, mel jsem fakt blbej pocit v okamziku kdy jsme zjistili, ze nejedes s nama...
Na svatbe to zapijem 
PS: nic proti, spalo se s tebou paradne, ale preci jenom, neco Ti chybi a neco prebyva...

PS: nic proti, spalo se s tebou paradne, ale preci jenom, neco Ti chybi a neco prebyva...

Naposledy upravil(a) Jirka_Z dne stř srp 12, 2009 22:47:40, celkem upraveno 1 x.
JAWA 350 Style OilMaster
CKC#824
...pursuit is futile...
CKC#824
...pursuit is futile...
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Fotky "zip"
Tak pro ty, kteří nemají tu trpělivost s Picasem posílám link na share server, kde jsou fotky po jedním souborem (137 MB). 
http://uloz.to/2280616/ckc-it-2009.zip

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
1) komprimovat fotografie do jednoho souboru (treba v Total Commanderu nebo pomoci WinZIP apod)Han Solo píše:No vidíš a chjytrolíni mlčí.misak39 píše:to jsme na tom stejněHan Solo píše: Vždyť už jsem to pasal,já to tam klidně narvu,ale nev ím kudy
2) najet na stranku http://uloz.to/
3) zvolit PROCHAZET - vybrat ten komprimovany soubor
4) zvolit zelene tlacitko "nahrat soubory"
5) dat sem odkaz ktery ti po uspesnem nahrani v prohlizeci vypadne...
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer