Kolik, kolik minut?Ladis píše:Nevím, jestli Samčus stihl nahradit odkaz, ale právě od něj stahuju 103MB balík fotek!![]()
CKC dovolená - Itálie 2009
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
jo jo, hlavne ten konec jak mi vsichni tloukli do hlavy ze jeli jen smerem na Grosglockner a ne na GrosglocknerLadis píše:Je to v pohodě stahovatelný, díky, fakt super fotky...hlavně ten konec!Samčus píše:Všechno je jednou poprvé.Slečno, už je to lepší.
![]()
![]()

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
jo jo, hlavne ten konec jak mi vsichni tloukli do hlavy ze jeli jen smerem na Grosglockner a ne na Grosglockner
[/quote]
a je to tady zase, komunikační šum
. Asi jsem měla info od kompetentnější osoby
, v plánu byla návštěva, nejen průjezd Grossglocknerem a dále Orlí hnízdo. Příště musíš zřejmě dát kolkovanou žádost, s ověřenoou kopií rodného listu babičky ze strýcovi strany, pak se po neděli přijít zeptat, kdy se můžeš přijít zeptat a pokud doneseš aspoň flašku, tak ti základní info bude po 2 hodinách čekání sděleno

a je to tady zase, komunikační šum

Majdinka ER-5
život je snění a sny se občas plní
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Nevím odkud, ale věděl jsem, že skupinka Samčus s dojče tank jedou skutečně ještě na Grossglckner a Orlí hnízdo! Chviličku jsem si i pohrával s myšlenkou, že bychom jeli taky, ale nakonec jsme ukončili dovču odjezdem z Terenta a Grossglockner a Orlí hnízdo dáme někdy v rámci výletu... 

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
taky jsem vedel ze jedou na Grossglockner a chtel jsem jet taky ale bylo mi vysvetleno ze jedou jen smerem na Gross ale nahoru vyjizdet nebudou, jen projedou okolo a pojedou na Orli hnizdo a to me zase az tak moc nebralo...Ladis píše:Nevím odkud, ale věděl jsem, že skupinka Samčus s dojče tank jedou skutečně ještě na Grossglckner a Orlí hnízdo! Chviličku jsem si i pohrával s myšlenkou, že bychom jeli taky, ale nakonec jsme ukončili dovču odjezdem z Terenta a Grossglockner a Orlí hnízdo dáme někdy v rámci výletu...

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
Chválu vyřídím, bo té není nikdy dost, bo Samčus je mimo civilizaci - chalupaříMARTY píše:perfektni prace Samcus...mam to ...diky...
NAHODI MI TO TAKE JESTE NEKDO STEJNYM ZPUSOBEM ?????????????????????????????????????????????????????????????

(dalo mu to, chudákovi, ale zvítězil)
Doufám, že výsledek tvé závěrečné práce bude k mání a hlásím se o kopii!
Majdinka ER-5
Můžu vědět, kdo ti to říkal? To mě fakt mrzí, že to nedopadlo jet společně, protože s partou se jede vždy lépe a ještě ráno jsem budila Romana, zda tedy jede s námi. Vzdal to, aby nezmokl a teď jistě hořce lituje, bo ani nekáplo.KankX píše:taky jsem vedel ze jedou na Grossglockner a chtel jsem jet taky ale bylo mi vysvetleno ze jedou jen smerem na Gross ale nahoru vyjizdet nebudou, jen projedou okolo a pojedou na Orli hnizdo a to me zase az tak moc nebralo...
Majdinka ER-5
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
...to uz je jedno... si tam udelam vylet jindy, planuju to uz dva roky a porad neni cas... ale ono na to jednou dojdeMajdinka píše:Můžu vědět, kdo ti to říkal? To mě fakt mrzí, že to nedopadlo jet společně, protože s partou se jede vždy lépe a ještě ráno jsem budila Romana, zda tedy jede s námi. Vzdal to, aby nezmokl a teď jistě hořce lituje, bo ani nekáplo.KankX píše:taky jsem vedel ze jedou na Grossglockner a chtel jsem jet taky ale bylo mi vysvetleno ze jedou jen smerem na Gross ale nahoru vyjizdet nebudou, jen projedou okolo a pojedou na Orli hnizdo a to me zase az tak moc nebralo...

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer