sláva, dodatečný boule na bodovým kontě by mě nepotěšily, už jsem tři tuzemské prohrál...666S999 píše:Mě němci přeposlali ztrátu kytičky (-1bod), ale je to německý bod, do našich bodů se to nemíchá... TAKŽE MŮŽEŠ NAČÍTAT, ale v Esterajchu!!!misak39 píše:jj, teď už je to parádajen dotaz na Majdinku-myslíš, že to ti rakouští policajtio pošlou sem? Body by mě dost mrzely...
CKC dovolená - Itálie 2009
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- Roman - ZX12
- Easy slider
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Že bys byl veteránista???Roman - ZX12 píše:Dorazil jsem v poradku, moc diky za doprovod HELCI a MARTYMU !!
Suprova dovolena ! spolecnost jako vzdy kvalitka, zatacky nechci aspon dva dny videt![]()
moc jsem si to uzil, 4.900 km za 14 dni je celkem naloz ale stalo to za to![]()
Rexik si uzival kazdej km a ja taky, asi zacnu procitat inzeraty a poridim jeste jednoho, at nemusim stresovat tatika![]()
diky Vsem, je radost s Vami jezdit
4MARTY: JÁ TI DÁM ŘÍKAT, ŽE BABIČKA BYLA KURVA!!! (myslím plky o REXECH...

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- Roman - ZX12
- Easy slider
Jak již bylo řečeno, není jednotný evropský systém, tudíž nelze z jednoho státu do druhého "přenáše a sčítat" body. Takže buď v klidu, je to v tomto ohledu vyřešený.misak39 píše:sláva, dodatečný boule na bodovým kontě by mě nepotěšily, už jsem tři tuzemské prohrál...666S999 píše:Mě němci přeposlali ztrátu kytičky (-1bod), ale je to německý bod, do našich bodů se to nemíchá... TAKŽE MŮŽEŠ NAČÍTAT, ale v Esterajchu!!!misak39 píše:jj, teď už je to parádajen dotaz na Majdinku-myslíš, že to ti rakouští policajtio pošlou sem? Body by mě dost mrzely...
Pro Sekyho: Já se mu vůbec nesmála, já, ač zažil fakt masakrozní prekérku, jsem ho chválila

Majdinka ER-5
život je snění a sny se občas plní
život je snění a sny se občas plní
- ivanversys
- Easy slider
-
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Re: jak se mi prodražil návrat...
do prdelemisak39 píše:Odjížděli jsme v sobotu ráno... ...jsem s váma všema moh bejt, a tenhle dojem nezkazil ani ten trochu kostrbatej dojezd domů.
PS doufám že prominete tu slohovku…
Han Solo
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
Han Solo píše:Fakt prostě starý kořen si poradí,ale klobouk dolů,já jsem italský fanatik a tak se za všechny ty italorakušany omlouvám.Mám zcela opačné zkušenosti a proto příště jedu za myšákem a mám sebou tažné lano![]()
![]()

Babča lítá zas jak zamlada, holt jsem měl smolíka, to se může stát kdekoliv, a když na to jukám objektivně, nebejt vůl, měl jsem vercajk s sebou a bylo po trápení ajn cvaj...takže nářadí doplněno, montáž nacvičena, benzinový srajdy už mě nepřekvapěj

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
Taky přidám pár foteček
http://picasaweb.google.cz/Helca.Kawa/D ... noTK-eyFDg

Helča ZX6R zelená
**CKC # 590**
**CKC # 590**
No ještě teď to vstřebávám
...,bylo to všechno tak úžasné,že člověk nevěděl,co fotit dřív
. Opravdu skvělá dovča se super bandičkou
. Viděli jsme toho hodně a tolik zatáček najetých za ten týden jsem nenajezdila za celý život
.Ty jejich "tornante" si budu ještě dlouho pamatovat 

Helča ZX6R zelená
**CKC # 590**
**CKC # 590**